בלנקה המקורית
Well-known member
עם יד על הלב, זה באמת מעניין אותך?אני מחכה לקראת יום ד' בחצות.
לראות מי המודח האחרון
ומי החמישייה המְמוּזֶלֶת.
עם יד על הלב, זה באמת מעניין אותך?אני מחכה לקראת יום ד' בחצות.
לראות מי המודח האחרון
ומי החמישייה המְמוּזֶלֶת.
בקושי יש לי יד, אז את שואלת על לב ?עם יד על הלב, זה באמת מעניין אותך?
איזה נאחס לשביק
בדיוקאני מסכים עם כל מה שנאמר לגבי הדר ואור. אור הוא גבר מזרחי וכל טינופת שיוצאת לו מהפה ישר הופכת אותו ל״בריון״. הדר אמרה דברים לא פחות נוראיים לדיירים אחרים בבית. אבל היא מייצגת שכבה אחרת באוכלוסיה אז ״מותר לה״. שניהם נטפלו לדיירים חלשים מהם והתקרבנו באותה מידה. לשניהם גם יש צדדים טובים. אני גם חושב שהדר לא הצליחה להתברג למעמד של בר כהן. בר צרחה את כל הדרך שלה אל הגמר אבל בבר היה משהו אותנטי שיכולתי להזדהות איתו. היא החליקה לי בגרון ונהניתי לצפות בה. בדיוק כמו נופר מור. המזל היחיד של אור והדר זה שהם נמצאים בעונה הנוכחית. אם הם היו בעונה של טליה או של סתיו ומעתוק, ספק אם שניהם היו במעמד הזה עכשיו
חוץ מריוואה חחחחח. היא הייתה חמודה. רק צרחה קצת על שחףבדיוק
נתנאל, בר, ריוואה , רוני וגילי מיילי, דיאן ואני שוכח בטח מלא - הם בריונים אמיתיים.
אבל כשגבר עם הלוק של אור שהוא רב עם אישה... ישר ביריון ואלים ומה לא.
נתקלתי בריב המכוער שלה עם דניאל ושחף על הסיגריות.חוץ מריוואה חחחחח. היא הייתה חמודה. רק צרחה קצת על שחף
יום לפניכן היא הציעה לשחף לצאת מהתקציב בשביל שהיא לא תפגע בכלל והוא בכבודו ובעצמו שכנע אותו במשך יום שלם שלא לעשות את זה.נתקלתי בריב המכוער שלה עם דניאל ושחף על הסיגריות.
יצאו ממנה משפטים בצרחות של "אני את ה30 גרם אקבל ולא מעניין אותי אף אחד"
חחיום לפניכן היא הציעה לשחף לצאת מהתקציב בשביל שהיא לא תפגע בכלל והוא בכבודו ובעצמו שכנע אותו במשך יום שלם שלא לעשות את זה.
באותו לילה שאחרי עשו תקציב, הוא נזכר שהיא לא יכולה לקבל את זה.
שילך לחפש הג'ירף.
אחרי שהוא הורידו בעריכה את הקטע של שששניהם איימו עליה שאם היא תקבל 30 גרם הם יקחו את הטבק רק שלה ויזרקו אותו ויפוררו אותו בבריכה שזה לא פחות בריוני מלצעוק אז לא היא לא בריוניתנתקלתי בריב המכוער שלה עם דניאל ושחף על הסיגריות.
יצאו ממנה משפטים בצרחות של "אני את ה30 גרם אקבל ולא מעניין אותי אף אחד"
ריוואה בריונית? מה? איפה?בדיוק
נתנאל, בר, ריוואה , רוני וגילי מיילי, דיאן ואני שוכח בטח מלא - הם בריונים אמיתיים.
ברוכים הבאים לפנקס.בדיוק
חוץ מבר קח את כולם ..ואת רוני וגילי העיפו וכולם באו עליהם.....בדיוק
למה זה או-אובדיוק
בר מותק בעינילמה זה או-או
כשזה
גם-וגם-וגם-וגם
גבר שמשפיט את החברים שלו עד שהם מגמגמים מולואני מסכים עם כל מה שנאמר לגבי הדר ואור. אור הוא גבר מזרחי וכל טינופת שיוצאת לו מהפה ישר הופכת אותו ל״בריון״. הדר אמרה דברים לא פחות נוראיים לדיירים אחרים בבית. אבל היא מייצגת שכבה אחרת באוכלוסיה אז ״מותר לה״. שניהם נטפלו לדיירים חלשים מהם והתקרבנו באותה מידה. לשניהם גם יש צדדים טובים. אני גם חושב שהדר לא הצליחה להתברג למעמד של בר כהן. בר צרחה את כל הדרך שלה אל הגמר אבל בבר היה משהו אותנטי שיכולתי להזדהות איתו. היא החליקה לי בגרון ונהניתי לצפות בה. בדיוק כמו נופר מור. המזל היחיד של אור והדר זה שהם נמצאים בעונה הנוכחית. אם הם היו בעונה של טליה או של סתיו ומעתוק, ספק אם שניהם היו במעמד הזה עכשיו
שרדה כי האח היה צריך אינטריגותלא מסכימה. אולי בסופו של משחק העריכה הייתה טובה אליה, אבל בהתחלה הוציאו אותה מאוד רע. היא שרדה כי היו גרועים ממנה אז.
המניפולציה של פינת הדמעות לא עובדת על כל אחד, לא כולם מקשה אחת. ולא צריך לזלזל באנשים שמכירים את הטריקים ובכ"ז אוהבים זה לא אומר שנפלו בפח שטמנה. מי שצופה מעבר לפרקים ב 26 רואה הרבה מעבר והתחושה הטבעית היא אינדיבידואלית לא כולם חושבים כך. גם לכניסה בין בני זוג צריך שניים לטנגו הזה. הגבר לא חפץ אם היה מעוניין בפרידה היה מסרב ומבהיר מעבר לכך ולא פוצח "ברומן" מול עיניה. נכון שזה פוגע שהיא אותתה לו שהיא מעוניינת, יכלה להמנע ולא להענות כשהכל מתרחש מול עיניה של פרידה. גם הסיטואציה שפרידה חיפשה לישון עם תום במיטה כבר בהתחלה לפני שהחליט עם עצמו ועוד בבית האח הייתה די מפוקפקת.שרדה כי האח היה צריך אינטריגות
והיא סיפקה
והדרך לגרום לצופים לא לבעוט אותה היא לשריין אותה
ולשמור עליה תוך שימוש בכלי הכי בנאלי ושחוק, מניפולציה
שלצורך זה עוז יצר את פינת הדמעות הקבועה בחדר האח
במה ערוכה מהונדסת של סחטנות רגשית, שותל ספק
בתחושה הטבעית כלפיה וכצפוי כרגיל מצליח לטשטש
ומתחילה להיווצר האשליה שאין וודאות בנוגע אליה
ולקהל מתחיל להרגיש לגיטימי לתהות לגביה
אם לוקחים את הפעולה המהלך הראשון שיצא ממנה
כשהיא עוד היתה היא במלואה, על כל המאפיינים
להכנס בין זוג ולמשוך את הגבר אליה
יש יותר ברור מזה מה מייצג ומעיד מעשה שכזה?
לא
ומי שחושב שאין פסול בזה כנראה לא זקוק לגרועים ממנה בכדי לבחור בה באופן טבעי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.