אני שונא את כולם.מה קרה היום שאתם מדברים רק על הדר, אין מי היא כל כך מעניינת שמהבוקר רק הדר קיימת??????????????
אני לא שונאת אף אחד.אני שונא את כולם.
היום תורה של הדר.
עצובאיתך לגמרי בעניין פרידה!! אני גם מתפעלת מהעברית שלה, בכל זאת התחנכה בנתיבות. הלוואי ותזכה.
מה עצוב ?עצוב
היא כל כך לא מעניינתמה קרה היום שאתם מדברים רק על הדר, אין מי היא כל כך מעניינת שמהבוקר רק הדר קיימת??????????????
הדר הכוכבת הבלתי מעורערת של העונהמה קרה היום שאתם מדברים רק על הדר, אין מי היא כל כך מעניינת שמהבוקר רק הדר קיימת??????????????
מקווה שהדר לא תלך
כמה מצביעים בסקר ?
כמה שעות עבודה ואפשר להעלות את נועם ודני למקום ראשון ושניבסקר של בטטה אני רואה שפרידה ראשונה, אור שני והדר שלישית ודני כנראה המודח מחר
לא טענתי שיש. הטענה היא שבעיני רבים בציבור יש סטיגמה אוטומטית וצורת הסתכלות וחשיבה בהתאם לנסיבות והקריטריונים האלה. אין בעיה עם חג׳ג׳ ולא עם אשכנזים על מלא. פשוט לרוב, כהשקפה מהצד ולא כהתבכיינות, רבים יסתכלו על אנשים אחרת בהתאם לזה, ויכלילו. כמו שהכלילו שכל חובשי הכיפות הם פושעים שאחרי זה מבקשים סליחה בכיפור ואז ממשיכים לפשוע. או שהם טיפשים. כמו שיוצאים מנקודות הנחה על השכלה ותעסוקה בגלל חזות חיצונית או מוצא, וכדומה. אפילו הדיירים עצמם נופלים בזה - דוגמת "אתה לא מפותח" ו"לך תחפש במילון".אני לא יודעת מה אתה רואה (אולי מרגיש).
בעלי ואני אשכנזים לגמרי. ילדי, בלונדים תכולי עיניים. (אותו פס ייצור )
אחת מבנותי נישאה לחג'ג', ובנותיה כמובן חג'ג'.
אין להן שום בעיה עם השֵם שלהן, עם המראֶה שלהן עם מעמדן ושאר תכונותיהן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.