בוקר טוב
שיר בשביל עוז. פה זה לא אירופה ששם ההפקה לא מתערבתשיר הבוקר פה זה לא אירופה של מרגול. הדר מתלוננת לאח למה הוא שם את זה ושזה קצת עליה.
לדעתי זה שיר בדיוק לדני (המצלמה גם תפסה קלוז על פניו הישנות) כאילו על כל סיפורי הדוגמנות והטיולים שלו.
אז האם כבר יש תוצאות או שהאח החליט לגביי הערב?
בתאכלס לפי השיר זה לדני אור להדר. לא נועם ולא אור.
מקווה שזה לא למודח. ת, עוד נוזפים בהםשיר בשביל עוז. פה זה לא אירופה ששם ההפקה לא מתערבת
מתלבש בול על דני, בעיקר הבית הראשון עם כל המשפטים של דני וגם ההמשך.שיר הבוקר
אם לא בלשון נקבה
הייתי חושבת דני
זה מתלבש עליו בול
אבל סיכוי גדול שהדר
אני את שלי עשיתי הצבעתי לה
אין מה לעשות יותר
הם כל כך מנותקים שם שלא נראה לי שהם יצליחו לעבור בין המתח מההדחה היום לעולם האמיתי. מה להם ולביפרים, ממשלה כושלת ונופלת וכל ההתרחשויות.בהמשך לשיר הבוקר -
אולי היום יעשה להם איזה סוג של ריקאפ לאירועי החדשות בחודשים האחרונים?
ככה לחבר אותם למזרח התיכון?
יכול לתת להם כמה תרחישים לדברים הזויים ולבקש מהם לבחור מה באמת קרה (נגיד הביפרים של אתמול)
זכרון קצר.. הם ייצאו ויגלו שנועה ארגמני בבית אחרי חילוץ צבאי, שהיא עברה מדירה בנוציראת לקבלת פנים בתשואות ענק בקונגרס, שחולצו 3 נוספים, שחולץ גם הבדואי, שמוחמד דף מת, שאיסמעיל הנייה מת, שרמטכל חיזבאללה מת, שצהל תקף בטהרן ובתימן, שניסו לרצוח את טראמפ, פעמיים, שביידן פרש ושאלפי מחבלי חיזבאללה יצאו מכשירות מבצעית בלחיצת כפתור ומאות מהם התעוורו, שמספר המוחזקים בעזה נמוך בכמה עשרות מכשהם נכנסוהם כל כך מנותקים שם שלא נראה לי שהם יצליחו לעבור בין המתח מההדחה היום לעולם האמיתי. מה להם ולביפרים, ממשלה כושלת ונופלת וכל ההתרחשויות.
לפעמים אני מקנאה בהם על הניתוק וחוסר מודעות. מה שבטוח שייצאו למציאות כמו שנכנסו אליה ואולי אפילו גרועה יותר כי כלום לא השתפר ואפילו החמיר
אני בהלם.זכרון קצר.. הם ייצאו ויגלו שנועה ארגמני בבית אחרי חילוץ צבאי, שהיא עברה מדירה בנוציראת לקבלת פנים בתשואות ענק בקונגרס, שחולצו 3 נוספים, שחולץ גם הבדואי, שמוחמד דף מת, שאיסמעיל הנייה מת, שרמטכל חיזבאללה מת, שצהל תקף בטהרן ובתימן, שניסו לרצוח את טראמפ, פעמיים, שביידן פרש ושאלפי מחבלי חיזבאללה יצאו מכשירות מבצעית בלחיצת כפתור ומאות מהם התעוורו, שמספר המוחזקים בעזה נמוך בכמה עשרות מכשהם נכנסו
יגלו שיש מגעים להרחבת הממשלה כדי שתייצג חלקים נרחבים יותר בעם תוך החלפת שר שכשל מאז 7.10 במישהו שבסבירות גבוהה יעשה עבודה טובה יותר
יגלו על מיליון מדליות באולימיפאדה
ועוד ועוד
יהיו בהלם יחשבו עובדים עליהם
אין ממשלה שיכולה לשחרר חטופים למעט ממשלת סינוואר.אני בהלם.
מהאופטימיות הביביסטית שלך.
איך אתה לא רואה שמצב גדוע יותר ?
כל אחד מזוכי המדליות היה מוכן לוותר עליהן כדי לשחרר את החטופים
ורק אתה רואה בזה ביג דיל,
ושוכח את ה"מַסחָ'רָה" של הליכוד, והגולדקנופּפים,
והכל, כדי להאריך של המשכה של ממשלת הזדון הזאת.
לא בהלם...רק חשוב לדייק שעל הפקרת חטופים לא ידברו, ולא יסתכלו בעיניים למשפחות ויגידו שוויתרו עליהם. עם כל השמחה על חילוץ חטופים יש גם לא מעטים שנהרגו מאש צה"ל וזאת לאחר חקירה וגם עדויות מחוזרים. לא ידברו על הקרבתם ימשיכו להשלות, כשאבא של חלל צה"ל שהוא רב אלחנן דנינו שבנו רס"ר אורי נחטף ונרצח זאת לאחר שהציל אנשים רבים וגם ביתם היה מקום לכל קשת הדעות והאנשים הבן חזר הביתה בארון האב תוקף את נתניהו שהוא מחרחר ריב ומדון "הבן שלי נרצח במנהרה שאתה בנית" כך אומר בשיחה פנים מול פנים גם את זה אסור להסתיר את הקרע והשסע הגדול שעל נובה נתניהו אמר שלא ידע שתתקיים מסיבה ולמה התקיימה ושהמדינה משנה את פניה ועוד ועוד לא כאןאני בהלם.
מהאופטימיות הביביסטית שלך.
איך אתה לא רואה שמצב גדוע יותר ?
כל אחד מזוכי המדליות היה מוכן לוותר עליהן כדי לשחרר את החטופים
ורק אתה רואה בזה ביג דיל,
ושוכח את ה"מַסחָ'רָה" של הליכוד, והגולדקנופּפים,
והכל, כדי להאריך של המשכה של ממשלת הזדון הזאת.
זה נכון שהיו קורבנות שהם תוצאה של שגיאה מבצעית או ירי דו"צ וכדומה, אבל הרוב המוחלט של הגופות שהוחזרו היו של חטופים שהיה ידוע מראש שמותם נקבע והוחזקו כגופות, ונרצחו כבר ב 7.10 או בסמוך לכך. אבל למרות המקרים המצערים - אין הפקרת חטופים מכוונת מצד הממשלה. אין עסקה שאפשר להגיד לה "כן" שעומדת על הפרק ומחר הם חוזרים. חוץ מהתקשורת שלנו, גם במערב מבינים שהממשלה אינה המכשול. ביידן אומר את זה, בלינקן אומר את זה, שר ההגנה אוסטין אומר את זה, הדובר קירבי אומר את זה. כולם אמרו שישראל הציעה ככל יכולתה ומעבר לכך, והכדור בצד השני. אחד הלקחים מ7.10 היה "להקשיב לאויב, ולהאמין לו". אוסמה חמדאן (חמאס חו"ל) מכנס מסיבות עיתונאים לעיתים קרובות מביירות. כך גם סגנו של סינוואר, ח'ליל אל-חיה, מקטאר. שניהם מצהירים מעל כל במה בכל הזדמנות, את התנאים שלהם לעסקה, ואם הציבור היה מקשיב להם, זה היה חוסך את המתח המיותר כשקופץ כל דיווח, כאילו עוד רגע יש עסקה. גם אם נצא מפילדלפי, רפיח ונצרים - עדיין לא תהיה עסקה, לדבריהם. הדרישות המטורפות שלהם בלתי ניתנות להסכמה, וגם במערב מבינים זאת. חמאס לא מעוניין לוותר על הקלף הכי חזק שלו בשביל כל דבר שהוא פחות מחזרה ל-6.10 שיאפשר חטופים חדשים.חבל על המילים שלך...רק חשוב לעדכן שעל הפקרת חטופים לא ידברו, ולא יסתכלו בעיניים למשפחות ויגידו שוויתרו עליהם. עם כל השמחה על חילוץ חטופים יש גם לא מעטים שנהרגו מאש צה"ל וזאת לאחר חקירה וגם עדויות מחוזרים. לא ידברו על הקרבתם ימשיכו להשלות, כשאבא של חלל צה"ל שהוא רב אלחנן דנינו שבנו רס"ר אורי נחטף ונרצח זאת לאחר שהציל אנשים רבים וגם ביתם היה מקום לכל קשת הדעות והאנשים הבן חזר הביתה בארון האב תוקף את נתניהו שהוא מחרחר ריב ומדון "הבן שלי נרצח במנהרה שאתה בנית" כך אומר בשיחה פנים מול פנים גם את זה אסור להסתיר את הקרע והשסע הגדול ושהמדינה משנה את פניה ועוד ועוד לא כאן
מאחר וזה לא המקום ויש לי הרבה השגות וטעונים נגדיים כמעט על הכל, אתה תמשיך לטעון שזה הצד המואר של הירח אני אטען שזה הצד החשוך ורק אוסיף שהממשלה תעשה הכל שהשסע וההפרדה יתקיימו זה כח החיות שלה. רק אוסיף שכל אופציה אחרת בימין תהייה ערכית יותר איתה אתגמש יותר ותתרום לבניה לא להרס פנימי שיפגע בחוסן ולשנאה.זה נכון שהיו קורבנות שהם תוצאה של שגיאה מבצעית או ירי דו"צ וכדומה, אבל הרוב המוחלט של הגופות שהוחזרו היו של חטופים שהיה ידוע מראש שמותם נקבע והוחזקו כגופות, ונרצחו כבר ב 7.10 או בסמוך לכך. אבל למרות המקרים המצערים - אין הפקרת חטופים מכוונת מצד הממשלה. אין עסקה שאפשר להגיד לה "כן" שעומדת על הפרק ומחר הם חוזרים. חוץ מהתקשורת שלנו, גם במערב מבינים שהממשלה אינה המכשול. ביידן אומר את זה, בלינקן אומר את זה, שר ההגנה אוסטין אומר את זה, הדובר קירבי אומר את זה. כולם אמרו שישראל הציעה ככל יכולתה ומעבר לכך, והכדור בצד השני. אחד הלקחים מ7.10 היה "להקשיב לאויב, ולהאמין לו". אוסמה חמדאן (חמאס חו"ל) מכנס מסיבות עיתונאים לעיתים קרובות מביירות. כך גם סגנו של סינוואר, ח'ליל אל-חיה, מקטאר. שניהם מצהירים מעל כל במה בכל הזדמנות, את התנאים שלהם לעסקה, ואם הציבור היה מקשיב להם, זה היה חוסך את המתח המיותר כשקופץ כל דיווח, כאילו עוד רגע יש עסקה. גם אם נצא מפילדלפי, רפיח ונצרים - עדיין לא תהיה עסקה, לדבריהם. הדרישות המטורפות שלהם בלתי ניתנות להסכמה, וגם במערב מבינים זאת. חמאס לא מעוניין לוותר על הקלף הכי חזק שלו בשביל כל דבר שהוא פחות מחזרה ל-6.10 שיאפשר חטופים חדשים.
קראתי וקיבלתי אווירזכרון קצר.. הם ייצאו ויגלו שנועה ארגמני בבית אחרי חילוץ צבאי, שהיא עברה מדירה בנוציראת לקבלת פנים בתשואות ענק בקונגרס, שחולצו 3 נוספים, שחולץ גם הבדואי, שמוחמד דף מת, שאיסמעיל הנייה מת, שרמטכל חיזבאללה מת, שצהל תקף בטהרן ובתימן, שניסו לרצוח את טראמפ, פעמיים, שביידן פרש ושאלפי מחבלי חיזבאללה יצאו מכשירות מבצעית בלחיצת כפתור ומאות מהם התעוורו, שמספר המוחזקים בעזה נמוך בכמה עשרות מכשהם נכנסו
יגלו שיש מגעים להרחבת הממשלה כדי שתייצג חלקים נרחבים יותר בעם תוך החלפת שר שכשל מאז 7.10 במישהו שבסבירות גבוהה יעשה עבודה טובה יותר
יגלו על מיליון מדליות באולימיפאדה
ועוד ועוד
יהיו בהלם יחשבו עובדים עליהם
כן... הניתוק וחוסר המודעות הם בתכלס מה שהופך את הצפייה בתוכנית לאולטרה-אסקפיזםהם כל כך מנותקים שם שלא נראה לי שהם יצליחו לעבור בין המתח מההדחה היום לעולם האמיתי. מה להם ולביפרים, ממשלה כושלת ונופלת וכל ההתרחשויות.
לפעמים אני מקנאה בהם על הניתוק וחוסר מודעות. מה שבטוח שייצאו למציאות כמו שנכנסו אליה ואולי אפילו גרועה יותר כי כלום לא השתפר ואפילו החמיר
ממש לאבהמשך לשיר הבוקר -
אולי היום יעשה להם איזה סוג של ריקאפ לאירועי החדשות בחודשים האחרונים?
ככה לחבר אותם למזרח התיכון?
יכול לתת להם כמה תרחישים לדברים הזויים ולבקש מהם לבחור מה באמת קרה (נגיד הביפרים של אתמול)
הגמר עוד שלושה ימים ...ממש לא
הם מנותקים לגמרי
לא צריך לערער אותם עוד יותר
בסרטונים שמוקרנים בגמר תמיד מכניסים קטע של אקטואליה ואולי רק אז הם יתחילו להבין
ממילא עוד כמה ימים הם בחוץ ויפגשו את המציאות העגומה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.