אני כמעט בטוחה שדני יוצא היום. אם לא מכירה את הראש של עוז שהוא אוהב להפציץ בהדחה האחרונה ולהוציא מישהו לא צפוי הייתי חותמת על דני.במחשבה ראשונה נראה לי דני מודח אבל נראה לי שעוז מתכנן משהו אחר
בדיוק כתבתי על זה. נראה לי שקיבלה רשמים מנקרובים ובעיקר מהבנזוג לגביו. עכשיו זה פרידה בכל הכוח אצלהגאיה עושה לי בכוונה,
הפסיקה להזכיר את יוסי.
יש מצב שהבנזוג שלה לא אהב איך שהיא עפה על יוסי. בצורה מוגזמת.מלאני בתוכנית הבוקר מתוקה ומקסימה, ממש שונה מהקדרות שאפפה אותה בבית האח.
אגב, הזוכה שלה היא םרידה, היא מקווה ומחזיקה לה אצבעות.
זה קצת שינוי מהקו שהיא דבקה בו שזה היה יוסי, כנראה האירו את פניה לגביי הקשר שלהם
ועדיין היא חשבה שהוא חבר שלה והיו צמודים (בתור חברים) יותר מכולם שם.יש מצב שהבנזוג שלה לא אהב איך שהיא עפה על יוסי. בצורה מוגזמת.
לא יודעת מה יש להאיר על הקשר שלהם
עוד בבית היא ידעה שהוא לא בחר בה ולמרות זאת נדבקה אליו כמו מסטיק.
יוסי היה הולך כבר ממזמןמעניין את מי עוז ישים היום בשניים האחרונים. כמובן שזה תלוי במי מודח.
אם אור מודח ישים אותו מול דני או הדר
אם דני מודח ישים אותו מול נועם (בשביל המתח)
אם פרידה או הדר מודחות ישים אותן אחת מול השניה?
פתאום אני מבינה שבמידה ויוסי לא היה חסין הוא היה הולך היום, בין כולם הוא היה הכי חלש.
דני ...ישב ב2 אחרונים בהדחה האחרונה...לא..?.מעניין את מי עוז ישים היום בשניים האחרונים. כמובן שזה תלוי במי מודח.
אם אור מודח ישים אותו מול דני או הדר
אם דני מודח ישים אותו מול נועם (בשביל המתח)
אם פרידה או הדר מודחות ישים אותן אחת מול השניה?
פתאום אני מבינה שבמידה ויוסי לא היה חסין הוא היה הולך היום, בין כולם הוא היה הכי חלש.
דני כבר 5 הדחות יושב בשניים האחרונים (חוץ מאחד). ככה שלא ברור למה הוא תמיד שם אותו בשניים האחרונים כשהוא לא הודח.דני ...ישב ב2 אחרונים בהדחה האחרונה...לא..?.
הפעם אם יישב יידע שהוא מודח...
בטח ישים אותו מול נועם....או פרידה... ...
אישית לא הייתי רוצה שהוא יודח היום...
לאור בטוח לא יתן, תהיה לו המון ביקורת מהמון גורמים, ולא לא להשוות לאורן חזן.מעניין אם לעוז יש את הביצים לתת את הניצחון להדר או אור.
האחד צוייר כבריון ואת השניה כל הקהלים (למעט הקהל שלה) שונא.
ועוד בתקופה שכזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.