** שרשור בוקר - היום ה-11 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

ל א ר ה 1

Well-known member
פנקסנות ותגרנות, עילות וטיפשות וחוסר מודעות עצמי, היא בטוחה שהיא הכי חכמה וצודקת וגם נדמה לה שאוהבים אותה. היא הורסת לי את הלייב עם האישיות האיומה שלה. איזו רמה נמוכה. עד עכשיו מעולם לא שמעתי אותה מדברת על תרבות, מוזיקה, אומנות. רק קולומיקה וביבי המלך.
🤮

tarimulu

Well-known member
נזכרתי שביום השני קורלי דיברה עם מישהו על זה שהעונה הזו תהיה שונה ומיוחדת ולא יהיו ריבים על זוטות ואוכל כי זה לא מתאים להתעסק בזה בזמן שבחוץ מתרחשים דברים משמעותיים

איבונה3

Well-known member
פנקסנות ותגרנות, עילות וטיפשות וחוסר מודעות עצמי, היא בטוחה שהיא הכי חכמה וצודקת וגם נדמה לה שאוהבים אותה. היא הורסת לי את הלייב עם האישיות האיומה שלה. איזו רמה נמוכה. עד עכשיו מעולם לא שמעתי אותה מדברת על תרבות, מוזיקה, אומנות. רק קולומיקה וביבי המלך.
🤮
קולומיקה ביבי המלך וציציליה (סיציליה) 😅😅😅

tarimulu

Well-known member
אורית "מאיימת" שהיא תמשיך לקפוץ משמחה בהדחות כל פעם כשהיא ולירון יישארו גם אם זה יעצבן אחרים ויביא לשחזור של תקרית דינור

tarimulu

Well-known member
לדעתי אם לירון ו/או אורית יהיו אחרונות בהצבעות, עוז עלול להדיח בפועל את המקום השלישי מהסוף אחריהן ולתת להן בפועל חסינות הפקה בשביל הריבים והאקשן והצעקות

למעשה לא הייתי מופתע אם לירון הייתה אחרונה ודינור אחריה ועוז החליט להדיח את דינור

מצב
הנושא נעול.
למעלה