** שרשור בוקר - היום ה-11 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
עידן יבש. "פרווה". צנונית רצינית. אפילו ה"זוגיות" שלו ושל אמילי משעממת אותי. וזה שהוא נדבק לאורית ומנשק את האדמה שהיא דורכת עליה - זוועת עולם
אוהבים אותו כרגע רק בגלל שלחם בעזה ועל הטיקט הזה נכנס… למרות שעוד מתמודדים לחמו בעזה ולא הוזכרו סביב זה

רימון2024

Well-known member
אוהבים אותו כרגע רק בגלל שלחם בעזה ועל הטיקט הזה נכנס… למרות שעוד מתמודדים לחמו בעזה ולא הוזכרו סביב זה
תכלס, אם הבחירה תהיה בינו לבין יוסי, אני אצביע ליוסי - גם לחם בצנחנים וגם נולד לו ילד שהיה במילואים, יעשה יותר עם המיליון מאשר עידן התל אביבי שעובד בהיי טק

SNIPES

Well-known member
עידן יבש. "פרווה". צנונית רצינית. אפילו ה"זוגיות" שלו ושל אמילי משעממת אותי. וזה שהוא נדבק לאורית ומנשק את האדמה שהיא דורכת עליה - זוועת עולם
אני מאוד מחבבת אותו כרגע, אבל מרגיש שהוא רק יילך ויעלם. אני לא יודעת עד כמה הטיקט של לוחם המילואים יכול להחזיק אם הוא לא יביא שום דבר מעבר.

פאף פה

Well-known member
לא ראיתי כלום - אז שואלת:
מה היתה ה״סיטואציה״ בה אורית צעקה שאוכלים לבת שלה את האוכל?
מה קרה לעזאזל בשעות האחרונות?
מה רוצים מהתאומים?
בכיתוביות רשום שאור הולך להתפוצץ עליהם

tarimulu

Well-known member
לא ראיתי כלום - אז שואלת:
מה היתה ה״סיטואציה״ בה אורית צעקה שאוכלים לבת שלה את האוכל?
מה קרה לעזאזל בשעות האחרונות?
מה רוצים מהתאומים?
בכיתוביות רשום שאור הולך להתפוצץ עליהם
דנה הכינה סיר, כולם אכלו ולתאומים לא נשאר כלום אז הם הלכו להכין לעצמם אוכל עם חלק מהמצרכים שיש ואורית התעצבנה שזה בא על חשבון האוכל של הבת שלה

וגם היו אמירות כמו "לא צריך להסתכל בצלחות של אחרים אבל יש חזירים שאוכלים יותר מכולם"

פאף פה

Well-known member
דנה הכינה סיר, כולם אכלו ולתאומים לא נשאר כלום אז הם הלכו להכין לעצמם אוכל עם חלק מהמצרכים שיש ואורית התעצבנה שזה בא על חשבון האוכל של הבת שלה

וגם היו אמירות כמו "לא צריך להסתכל בצלחות של אחרים אבל יש חזירים שאוכלים יותר מכולם"
גועל נפש

ותודה על המענה🙏🏻

זה האורית הזאת - סתם מתעלקת - הבת שלי הבת שלי - תשאירו לה אוכל בעוד היא לא מפסיקה לאכול! ועכשיו גם גלידה

רוב הזמן נח

Well-known member
שמעתם את הצעקה מבחוץ? לפני כמה דקות.

והאח הגדול עדיין משמיע את הרעש ברקע. כנראה ממשיכים לצעוק

הי לכולם
מסכנים התאומים - מה האמילי הזאת וחבורת אורית הצווחנית "כל ישראל רואה" חחח רוצים מהם?
הם אחלה
אורית מתלוננת עליהם שהם אוכלים הרבה בעוד היא לא מפסיקה לאכול! עכשיו גם גלידה... רק תלונות יש לה ומגינה על הבת שלה החסודה שמתפללת עכשיו
לא יודע מה איתכם -היא שחקנית על טייפ מזרחית מקופחת
אבל
אמילי - היא בלתי נסבלת ילדה מעצבנת אינטרסנטית קלטה שעידן נכנס על תקן מילואימניק לוחם הלכה אליו במקום לנועם שניצלה אותו - בגללה העידן הזה לא יזכה
הדר - לא סובל אותה- חושבת שהיא יועצת - מתנשאת ויהירה -על מי? מניפולטיבית
תום - שחקן לא מאמין לשום דבר שהוא אומר- בחוץ הוא לא מסתכל עליהם מחצי מטר - חושב שהוא משהו

להבדיל מהם
פרידה- משוגעת אבל אותנטית - מועמדת לזכייה שתמשיך כך
חיים - אחלה בחור מתוק נעים והגון

פאף פה

Well-known member
חיים ריגש מאוד וגם הצחיק מאוד בשיחה עם תום.
תום ההדיוט עוד ניסה לתת לו עצות מטופשות אבל חיים הולך בדרך שלו. חיים יא תותח❤️

פאף פה

Well-known member
אורית שוב חופרת על אוכל?
״בשביל הקבוצה״
אויש היא איומה

מצב
הנושא נעול.
למעלה