המלאך האדום10
Well-known member
זוכרים את גדי כל פעם שניר נשאר ביום של ההדחה?
אוהבים אותו כרגע רק בגלל שלחם בעזה ועל הטיקט הזה נכנס… למרות שעוד מתמודדים לחמו בעזה ולא הוזכרו סביב זהעידן יבש. "פרווה". צנונית רצינית. אפילו ה"זוגיות" שלו ושל אמילי משעממת אותי. וזה שהוא נדבק לאורית ומנשק את האדמה שהיא דורכת עליה - זוועת עולם
תכלס, אם הבחירה תהיה בינו לבין יוסי, אני אצביע ליוסי - גם לחם בצנחנים וגם נולד לו ילד שהיה במילואים, יעשה יותר עם המיליון מאשר עידן התל אביבי שעובד בהיי טקאוהבים אותו כרגע רק בגלל שלחם בעזה ועל הטיקט הזה נכנס… למרות שעוד מתמודדים לחמו בעזה ולא הוזכרו סביב זה
אני מאוד מחבבת אותו כרגע, אבל מרגיש שהוא רק יילך ויעלם. אני לא יודעת עד כמה הטיקט של לוחם המילואים יכול להחזיק אם הוא לא יביא שום דבר מעבר.עידן יבש. "פרווה". צנונית רצינית. אפילו ה"זוגיות" שלו ושל אמילי משעממת אותי. וזה שהוא נדבק לאורית ומנשק את האדמה שהיא דורכת עליה - זוועת עולם
דנה הכינה סיר, כולם אכלו ולתאומים לא נשאר כלום אז הם הלכו להכין לעצמם אוכל עם חלק מהמצרכים שיש ואורית התעצבנה שזה בא על חשבון האוכל של הבת שלהלא ראיתי כלום - אז שואלת:
מה היתה ה״סיטואציה״ בה אורית צעקה שאוכלים לבת שלה את האוכל?
מה קרה לעזאזל בשעות האחרונות?
מה רוצים מהתאומים?
בכיתוביות רשום שאור הולך להתפוצץ עליהם
גועל נפשדנה הכינה סיר, כולם אכלו ולתאומים לא נשאר כלום אז הם הלכו להכין לעצמם אוכל עם חלק מהמצרכים שיש ואורית התעצבנה שזה בא על חשבון האוכל של הבת שלה
וגם היו אמירות כמו "לא צריך להסתכל בצלחות של אחרים אבל יש חזירים שאוכלים יותר מכולם"
זה האורית הזאת - סתם מתעלקת - הבת שלי הבת שלי - תשאירו לה אוכל בעוד היא לא מפסיקה לאכול! ועכשיו גם גלידהדנה הכינה סיר, כולם אכלו ולתאומים לא נשאר כלום אז הם הלכו להכין לעצמם אוכל עם חלק מהמצרכים שיש ואורית התעצבנה שזה בא על חשבון האוכל של הבת שלה
וגם היו אמירות כמו "לא צריך להסתכל בצלחות של אחרים אבל יש חזירים שאוכלים יותר מכולם"
זה מושךעם כל הכסף שהוא עושה הוא לא מסוגל ליישר את השיניים?
אוי וייזה מושך![]()
מושך שדיםזה מושך![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.