יכול ללכת הביתה, לא יחסרהוא גמור
צפה בקובץ המצורף 106146
ועוד חשבתי לתומי כשגאיה עזבה שבלב שלו נישבר. לא עבר יום-יומיים והלב החלים במהירות ספידית כשעבר לאמילי (זו שכמובן לא באה לבית האח לחפש חבר.......)יכול ללכת הביתה, לא יחסר
תודה טוויגישיחה עידן אמילי במיטה, סביבות 11.14.55 ,על אקסים בין היתר
למעוניינים להשלים
אחלה מותק עידן
11:34שיחה עידן אמילי במיטה, סביבות 11.14.55 ,על אקסים בין היתר
למעוניינים להשלים
אחלה מותק עידן
כן, שוקולדים או משהו וגם קפה שחורמישהו כבר החביא אוכל?
אבוד…
אני מסכימה שאחרי עזה עידן זקוק לבריחה ממציאות. יתכן שהוא מראש בחר באסטרטגיה לנהל זוגיות בבית האח. בהתחלה הוא רצה את גאיה ( מלאני) , מעבר לזה שהיא שחקנית, יש לה בן זוג קבוע, כנראה החליט שאין סיכוי להשאר נאמן לה. כאשר אבדה האופציה של גאיה ( מלאני), הלך לחפש בחורה אחרת, הדר עם תום, לירון כנראה חוזרת לבעלה? דנה נשואה, כנראה מפחד מטמפרמנט שלהן. אמילי היא ילדה יותר קל איתה, וזה קצת כמו לאמץ חיית מחמד שאפשר ללטףלגבי עידן ואמילי, הוא אכן התלהב מגאיה אבל עבר לו ברגע שהיא יצאה והבין שהיא בזוגיות, היה מקורב בהתחלה להדר אני לא רואה שיש לו איזה חבר טוב בבית או מישהו לשוחח איתו, אני חושבת שהוא נאחז באמילי כמישהי שיהיה לו על מה לשים את הראש, מישהי שתהיה איתו, אולי מישהי שבהמשך יוכל לשוחח איתה והיא תהנהן בראשה. יכול להיות שמהחיבור הזה ומזה שהם סגורים יחד בבית והוא יצא מעזה כמעט היישר לתוכנית יכול להיות שזה מה שגורם לו לרצות להיות עם מישהי.
מזויפת ושחקנית עלובהאמילי נראה לי ממש מזוייפת בקשר לעידן, היא כמו הדר, התקרבה אליו רק כדי להיות בזוגיות בתוכנית
הזוי בעיניי מה שחיים אמר, שזה מכנה משותף שטחי אם הוא יוצא לדייט עם נמוכת קומה.
זה הכיייי לא שטחי, זה התמודדויות חיים בכל אספקט כמעט שאפשר למצוא קווי דמיון או אולי לשאוב השראה מהתמודדות טובה יותר??
מקום לצמיחה אישית, לחלוק יחד את הנטל, להרגיש יותר הבנה והזדהות עם בן הזוג.
סליחה עם כל האהבה לאישיות המקסימה של חיים, אבל הוא חי בסרט.
ומי שיגיד 'אבל הוא לא נמשךךךך...''
אז שימשיך להימשך לגבוהות עוד 10 שנים, נראה איך זה יעבוד בשבילו.
צודק לגמרי!מעבר לזה גם לא רואה בעיה בלהתחיל קשר עם מכנה משותף שטחי ולהתפתח משם.
מה זה "אהבה ממבט ראשון" אם לא חיבור על בסיס המכנה המשותף השטחי ביותר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.