** שרשור בוקר - היום ה-12 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רות 1234

Well-known member
יכול ללכת הביתה, לא יחסר
ועוד חשבתי לתומי כשגאיה עזבה שבלב שלו נישבר. לא עבר יום-יומיים והלב החלים במהירות ספידית כשעבר לאמילי (זו שכמובן לא באה לבית האח לחפש חבר.......)

meital38

Well-known member
לגבי עידן ואמילי, הוא אכן התלהב מגאיה אבל עבר לו ברגע שהיא יצאה והבין שהיא בזוגיות, היה מקורב בהתחלה להדר אני לא רואה שיש לו איזה חבר טוב בבית או מישהו לשוחח איתו, אני חושבת שהוא נאחז באמילי כמישהי שיהיה לו על מה לשים את הראש, מישהי שתהיה איתו, אולי מישהי שבהמשך יוכל לשוחח איתה והיא תהנהן בראשה. יכול להיות שמהחיבור הזה ומזה שהם סגורים יחד בבית והוא יצא מעזה כמעט היישר לתוכנית יכול להיות שזה מה שגורם לו לרצות להיות עם מישהי.

svtar25

Well-known member
לגבי עידן ואמילי, הוא אכן התלהב מגאיה אבל עבר לו ברגע שהיא יצאה והבין שהיא בזוגיות, היה מקורב בהתחלה להדר אני לא רואה שיש לו איזה חבר טוב בבית או מישהו לשוחח איתו, אני חושבת שהוא נאחז באמילי כמישהי שיהיה לו על מה לשים את הראש, מישהי שתהיה איתו, אולי מישהי שבהמשך יוכל לשוחח איתה והיא תהנהן בראשה. יכול להיות שמהחיבור הזה ומזה שהם סגורים יחד בבית והוא יצא מעזה כמעט היישר לתוכנית יכול להיות שזה מה שגורם לו לרצות להיות עם מישהי.
אני מסכימה שאחרי עזה עידן זקוק לבריחה ממציאות. יתכן שהוא מראש בחר באסטרטגיה לנהל זוגיות בבית האח. בהתחלה הוא רצה את גאיה ( מלאני) , מעבר לזה שהיא שחקנית, יש לה בן זוג קבוע, כנראה החליט שאין סיכוי להשאר נאמן לה. כאשר אבדה האופציה של גאיה ( מלאני), הלך לחפש בחורה אחרת, הדר עם תום, לירון כנראה חוזרת לבעלה? דנה נשואה, כנראה מפחד מטמפרמנט שלהן. אמילי היא ילדה יותר קל איתה, וזה קצת כמו לאמץ חיית מחמד שאפשר ללטף

meital38

Well-known member
אמילי נראה לי ממש מזוייפת בקשר לעידן, היא כמו הדר, התקרבה אליו רק כדי להיות בזוגיות בתוכנית

פאף פה

Well-known member
פתחתי את הלייב
ישר קבלת פנים צעקות שוק של אורית
הקול שלה בררר
שוקוללללדדדד

מיק83

Well-known member
מרגיש שהשנה התקציבים יהיו לא יעילים, והבשלניות בבית לא באמת יודעות לעשות קניות…

ziniozi

Well-known member
הזוי בעיניי מה שחיים אמר, שזה מכנה משותף שטחי אם הוא יוצא לדייט עם נמוכת קומה.
זה הכיייי לא שטחי, זה התמודדויות חיים בכל אספקט כמעט שאפשר למצוא קווי דמיון או אולי לשאוב השראה מהתמודדות טובה יותר??
מקום לצמיחה אישית, לחלוק יחד את הנטל, להרגיש יותר הבנה והזדהות עם בן הזוג.
סליחה עם כל האהבה לאישיות המקסימה של חיים, אבל הוא חי בסרט.
ומי שיגיד 'אבל הוא לא נמשךךךך...''
אז שימשיך להימשך לגבוהות עוד 10 שנים, נראה איך זה יעבוד בשבילו.

Psy Bear

Well-known member
הזוי בעיניי מה שחיים אמר, שזה מכנה משותף שטחי אם הוא יוצא לדייט עם נמוכת קומה.
זה הכיייי לא שטחי, זה התמודדויות חיים בכל אספקט כמעט שאפשר למצוא קווי דמיון או אולי לשאוב השראה מהתמודדות טובה יותר??
מקום לצמיחה אישית, לחלוק יחד את הנטל, להרגיש יותר הבנה והזדהות עם בן הזוג.
סליחה עם כל האהבה לאישיות המקסימה של חיים, אבל הוא חי בסרט.
ומי שיגיד 'אבל הוא לא נמשךךךך...''
אז שימשיך להימשך לגבוהות עוד 10 שנים, נראה איך זה יעבוד בשבילו.

מעבר לזה גם לא רואה בעיה בלהתחיל קשר עם מכנה משותף שטחי ולהתפתח משם.
מה זה "אהבה ממבט ראשון" אם לא חיבור על בסיס המכנה המשותף השטחי ביותר?

ziniozi

Well-known member
מעבר לזה גם לא רואה בעיה בלהתחיל קשר עם מכנה משותף שטחי ולהתפתח משם.
מה זה "אהבה ממבט ראשון" אם לא חיבור על בסיס המכנה המשותף השטחי ביותר?
צודק לגמרי!
העובדה שהוא פוסל מראש ''מגזר'' שלם לא מאירה אותו באור חיובי כל כך...

מצב
הנושא נעול.
למעלה