עכשיו אמילי נזכרה? למי היא אמרה את זה? סתם היא מנסה להשיג זוגיות כדי להיות רלוונטיתאמילי: אני לא יודעת אם אני מתאימה לעידן![]()
אמילי אמרה לאורעכשיו אמילי נזכרה? למי היא אמרה את זה? סתם היא מנסה להשיג זוגיות כדי להיות רלוונטית
טוב, כנראה באמת היא דלוקה על אור. חחאמילי אמרה לאור![]()
למי דנה אמרה את זה?דנה אומרת שנראה לה שאמילי דלוקה על אור![]()
אמרה שמהצד נראה שהיא דלוקה על אור מאשר על עידןלאור![]()
כן לגמרי יש מוטיביםאור ממש מזכיר לי את אביחי.
וואלה? הכי טוב עבורו באמת שהוא לא ייכנס איתה להרפתקה הזאת. היא באמת ילדה בשבילועכשיו גם עידן לא בטוח בקשר עם אמילי כי היא ילדה מידיי והוא לא מכיר אותה באמת![]()
אמילי פחות מפורסמת בארץ, היא הייתה בדוויס רוסיה, אחותה הייתה ביחד עם עדן גולן בגמר דה וויס קידס רוסיה, טלי לא התקבל לדה וויס אולסטארס רוסיה בשנת 2022, לא הסתובבו אליה. ( לאחותה לא לאמילי) שנים כילדה אמילי הייתה שרה עם טוטו קוטינו , עם זמרים רוסים. יש לשלושת האחיות ערוץ טיק טוק ואפילו יש לה שיראמילי סיפרה לעידן שהיא מפורסמת ומצליחה מאוד בחוץ
רק אני לא מכירה אותה ?????
האמת שרה יפה.אמילי פחות מפורסמת בארץ, היא הייתה בדוויס רוסיה, אחותה הייתה ביחד עם עדן גולן בגמר דה וויס קידס רוסיה, טלי לא התקבל לדה וויס אולסטארס רוסיה בשנת 2022, לא הסתובבו אליה. ( לאחותה לא לאמילי) שנים כילדה אמילי הייתה שרה עם טוטו קוטינו , עם זמרים רוסים. יש לשלושת האחיות ערוץ טיק טוק ואפילו יש לה שיר
בגלל זה חשבתי שאת הגדול זאת לא התוכנית שמתאימה לאמילי! היא צריכה יוצר שייכתוב לה שירים. אולי היא הלכה לאח גדול כדאי ללכת אחרי זה לכוכב הבא , רוקדים עם כוכבים. אח הגדול ממש לא התוכנית המתאימה לאמילי, היא לא באה לידי ביטוי. היא ואחיות שלה שרות יפה ביחד , אפילו עדן גולן כתבה בתגובה בטיק טוק, כאשר הן שרו הוריקיין" אפשר להצטרף?"האמת שרה יפה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.