** שרשור בוקר - היום ה-12 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אני לא בטוחה כמה הקהל קבוע...מאמינה שלהפקה יש דרך למשוך בחוטים ולנהל הדחות לפי הצורך. לא סגורה על זה שגל עפה בגלל הצבעת הקהל. אבל גם אם כן אז ההדחה עצמה סודרה ככה במכוון.
מתי שהפקה תרצה להיפרד אמילי הם יפרשו ממנה, כל עוד היא משרתת את צרכיהם היא תישאר.

svtar25

Well-known member
הטיקטוקריות אוהבות את אמילי.
מי אלו טיקטוקריות? סביר להניח שאלו שתומכות יש להן אינטרס לתמוך כי הן חברות שלה.
אמילי לא כל כך מפורסמת בארץ, לא אגיד שזוכרים אותה ממש טוב ברוסיה, כי זה לא נכון, לא יודעת כמה זוכרים אותה מדה וויס רוסיה. אבל היא עוסקת בעולם המוסיקה ורשתות חברתיות. סביר להניח שקשורים כאלה ואחרים יש לה. כמה זה יעזור לה באח הגדול? אולי כן ואולי לא...
לטעמי היא צריכה להתמקד בקריירה מוזיקלית, לא באח הגדול.

ק ו ל י ת

Well-known member
אני לא מאמינה לכל סיפורי הזוגיות בבית האח על השבוע הראשון. נכון שטעיתי לגבי טליה ושחר גם לגבי בר ומה שמו . אבל עדיין נכון לעכשיו לא מבינה את כל ההצגות של משולש אהבה אחרי יומיים וסיפורי מעשיות.

ziniozi

Well-known member
מבחינת קשרים רומנטיים, מאז אביחי ומעיין שהיו בקשר מעל 4 שנים (!) בחוץ, אני משתדלת כבר לא להתיימר להגיד מי יצליח ומי לא.
הם בזמנו היו נראים לי הכי מעושים, בייחוד מכיוון מעיין, והנה, 4 שנים יחד...
או בר ואליאב, שהיו נראים הכי הצגה למצלמות, והנה התחתנו.

tortt

Well-known member
מבחינת קשרים רומנטיים, מאז אביחי ומעיין שהיו בקשר מעל 4 שנים (!) בחוץ, אני משתדלת כבר לא להתיימר להגיד מי יצליח ומי לא.
וכמעט עם טיפה של גשם בהאנגר.

עוד לפני כן, עצם העובדה שדנית ואליאב, אולי הקשר הכי רעיל שנראה בתוכנית הזו, הם זוג שהתחתן אחר כך. מאז תמו הניחושים.

lady mahvat

Well-known member
מה השטות שחיים אמר עכשיו
האח הגדול חותך את הקולות של הצועקים?

מצב
הנושא נעול.
למעלה