lady mahvat
Well-known member
גם אני לא הבנתי לכן שאלתילמה צריך למישהו להיות קשה עם נקיונות בגלל המלחמה ?
במלחמה הוא עסק בנקיון ?
לא מובן לי.....
גם אני לא הבנתי לכן שאלתילמה צריך למישהו להיות קשה עם נקיונות בגלל המלחמה ?
במלחמה הוא עסק בנקיון ?
לא מובן לי.....
יותר סביר שעינב תספיק להיות מודחת לפני שאנשים יתעוררו על עצמםאם אתם רוצים לקדם את העפתה של אורית במידה ועוז יחליט לא לשמור עליה - הדרך היא לתת את כל או רוב הקולות לעינב
זה עבד עם עדן של העונה הקודמת
הוא לא כזה תמיםאני מבינה שבן בחור איכותי וכו', אבל הוא ממש משעמם. זה שאור ואורית מחזרים אחריו ומקשיבים לו, זה רק מתוך אינטרס שלהם שיהיה בצד שלהם. הוא כמובן בכלל לא קולט את זה. כן, דיבורי היוגה שלך בן ממש מעניינים את אור. באותו אופן אור ואורית מושכים לצידם את הצנונית עידן. הם ממש מחזיקים לו את הנר ב"זוגיות" היבשושית עם אמילי. ואיך עידן כרוך אחרי אורית. מביך ביותר.
מדוייקאני מבינה שבן בחור איכותי וכו', אבל הוא ממש משעמם. זה שאור ואורית מחזרים אחריו ומקשיבים לו, זה רק מתוך אינטרס שלהם שיהיה בצד שלהם. הוא כמובן בכלל לא קולט את זה. כן, דיבורי היוגה שלך בן ממש מעניינים את אור. באותו אופן אור ואורית מושכים לצידם את הצנונית עידן. הם ממש מחזיקים לו את הנר ב"זוגיות" היבשושית עם אמילי. ואיך עידן כרוך אחרי אורית. מביך ביותר.
הלוואי שהסקר נכוןבטטת שמועה - סקר הדחה:
17.84% דני
16.76% הדר
12.62% בן
10.48% יהב
10.37% ברק
8.45% יוסי
8.27% עינב
7.84% אורית
7.34% לירון
כשאני חושב על זה, הריב בין הטנג'יות+אור והתאומים אמור להיות משודר בפרק של מחר.הלוואי שהסקר נכון
בהצבעה הראשונה שלי לא חשבתי על אסטרטגיה והצבעתי ליהב, אבל בשניה כבר הבנתי את הרעיון וחיזקתי את עינב.
באפליקציה של ערוץ 13 גם חינמי שידור ישיר"הוט" סגרו את 26 למי שלא משלם, אבל באינטרנט בינתיים רואים, חמסה חמסה, שלא אעשה נאכס....
יש מקום שאין פירסומות ?באפליקציה של ערוץ 13 גם חינמי שידור ישיר
אבל מדי פעם תוקעים פרסומת. גם לי י ש הוט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.