** שרשור בוקר - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
אם יתגלה איכשהו שפרידה והדר העמידו את אורית וואו וואו הבית ירעד

tarimulu

Well-known member
אם אתם רוצים לקדם את העפתה של אורית במידה ועוז יחליט לא לשמור עליה - הדרך היא לתת את כל או רוב הקולות לעינב

זה עבד עם עדן של העונה הקודמת

JU34

Well-known member
אם אתם רוצים לקדם את העפתה של אורית במידה ועוז יחליט לא לשמור עליה - הדרך היא לתת את כל או רוב הקולות לעינב

זה עבד עם עדן של העונה הקודמת
יותר סביר שעינב תספיק להיות מודחת לפני שאנשים יתעוררו על עצמם

רות 1234

Well-known member
אני מבינה שבן בחור איכותי וכו', אבל הוא ממש משעמם. זה שאור ואורית מחזרים אחריו ומקשיבים לו, זה רק מתוך אינטרס שלהם שיהיה בצד שלהם. הוא כמובן בכלל לא קולט את זה. כן, דיבורי היוגה שלך בן ממש מעניינים את אור. באותו אופן אור ואורית מושכים לצידם את הצנונית עידן. הם ממש מחזיקים לו את הנר ב"זוגיות" היבשושית עם אמילי. ואיך עידן כרוך אחרי אורית. מביך ביותר.

lady mahvat

Well-known member
אני מבינה שבן בחור איכותי וכו', אבל הוא ממש משעמם. זה שאור ואורית מחזרים אחריו ומקשיבים לו, זה רק מתוך אינטרס שלהם שיהיה בצד שלהם. הוא כמובן בכלל לא קולט את זה. כן, דיבורי היוגה שלך בן ממש מעניינים את אור. באותו אופן אור ואורית מושכים לצידם את הצנונית עידן. הם ממש מחזיקים לו את הנר ב"זוגיות" היבשושית עם אמילי. ואיך עידן כרוך אחרי אורית. מביך ביותר.
הוא לא כזה תמים
גם הם לא מעניינים אותו
הוא יודע למי כדאי להתחבר ולא מפסיק ללקק להם עד אבסורד שהוא אמר לאורית כשהיא הגיעה לנסט עליו ועל אור: ״שני הילדים שלך כאן״ 🤮

Messier41

Active member
מדוייק

GALxp

Well-known member
בטטת שמועה - סקר הדחה:
17.84% דני
16.76% הדר
12.62% בן
10.48% יהב
10.37% ברק

8.45% יוסי
8.27% עינב
7.84% אורית
7.34% לירון

lady mahvat

Well-known member
בטטת שמועה - סקר הדחה:
17.84% דני
16.76% הדר
12.62% בן
10.48% יהב
10.37% ברק

8.45% יוסי
8.27% עינב
7.84% אורית
7.34% לירון
הלוואי שהסקר נכון
בהצבעה הראשונה שלי לא חשבתי על אסטרטגיה והצבעתי ליהב, אבל בשניה כבר הבנתי את הרעיון וחיזקתי את עינב.

GALxp

Well-known member
הלוואי שהסקר נכון
בהצבעה הראשונה שלי לא חשבתי על אסטרטגיה והצבעתי ליהב, אבל בשניה כבר הבנתי את הרעיון וחיזקתי את עינב.
כשאני חושב על זה, הריב בין הטנג'יות+אור והתאומים אמור להיות משודר בפרק של מחר.
יש מצב שאחרונים ישארו ברק ולירון ולירון תודח.

בוףףברכה

Well-known member
הצחיק אותי עכשיו עידן.... לאורית..

"תעשי לי מסאג' קטן...
"לללאאא לאאא אני לא נוגעת לך ברגל..."...

"נו מסאג' קטן את אוהבת אותי ... לא..?"...

יונתנסקי

Well-known member
"הוט" סגרו את 26 למי שלא משלם, אבל באינטרנט בינתיים רואים, חמסה חמסה, שלא אעשה נאכס....

קבצים מצורפים

• יש  26.png
    יש 26.png
    2.3 MB · צפיות: 6

מיק83

Well-known member
הלוואי לירון תודח
היא בטח תצעק לאמא שלה שתבוא איתה 😅

meital38

Well-known member
מה המצב היום בגזרת עידן ואמילי? נפרדו? חזרו? התחילו לצאת?

מצב
הנושא נעול.
למעלה