** שרשור בוקר - היום ה-13 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Psy Bear

Well-known member
שמעו אני עובד ב"תעשייה" הרבה שנים כבר. עד היום לא הצלחתי לפענח ולברר ולשאול מה המטרה של צנזורים של 30 שניות כל 2 דקות. אין הסבר לזה.
או שתנזרו את כל הריב, אם אתם שומרים ללייב, או שתראו לנו את הכל, או שתראו לנו מקום אחר בבית, יש עוד דיירים.

יום אחד אני אגיע לבן אדם שאחראי על זה.

nicknick

Well-known member
שמעו אני עובד ב"תעשייה" הרבה שנים כבר. עד היום לא הצלחתי לפענח ולברר ולשאול מה המטרה של צנזורים של 30 שניות כל 2 דקות. אין הסבר לזה.
או שתנזרו את כל הריב, אם אתם שומרים ללייב, או שתראו לנו את הכל, או שתראו לנו מקום אחר בבית, יש עוד דיירים.

אני לא באמת יודעת מה הסיבה, אני משערת שיש בתוך הריב כל מיני פליטות פה, שאולי יכולות להיות פרובלמטיות עבור הדייר/התוכנית .
כי היום מחפשים בזכוכית מגדלת יכולים לקחת מילה של בן אדם שנאמרה בהיסח הדעת ולעשות מזה דרמה שלמה.

Psy Bear

Well-known member
אני לא באמת יודעת מה הסיבה, אני משערת שיש בתוך הריב כל מיני פליטות פה, שאולי יכולות להיות פרובלמטיות עבור הדייר/התוכנית .
כי היום מחפשים בזכוכית מגדלת יכולים לקחת מילה של בן אדם שנאמרה בהיסח הדעת ולעשות מזה דרמה שלמה.
זה התחיל לפני הרבה זמן כבר, ואני ממש ממש בספק שזו הסיבה.
ה"לייב" משודר באיחור של מספר דקות כדי שיוכלו לצנזר מה שהם לא רוצים שיראו. אבל לפעמים זה בדיונים סאחיים לחלוטין שאין בהם שום דבר פרובלמטי.

nicknick

Well-known member
זה התחיל לפני הרבה זמן כבר, ואני ממש ממש בספק שזו הסיבה.
ה"לייב" משודר באיחור של מספר דקות כדי שיוכלו לצנזר מה שהם לא רוצים שיראו. אבל לפעמים זה בדיונים סאחיים לחלוטין שאין בהם שום דבר פרובלמטי.
כן זה גם נכון... יש המון צנזורים שבאמת מגיעים ברגעים הכי אקראים ולא ברורים....

אולי יום אחד מישהו יחשוף הכל😝

JU34

Well-known member

אני זוכר שמתישהו הייתה כתבה (בצינור אולי) על מאחורי הקלעים והראו שם את הזאתי שמצנזרת ונתנה איזה סיבה מטומטמת ללמה עושים את זה

nicknick

Well-known member
משעשע לראות איך כל פעם עוד דייר ועוד דייר מתיישב לידם לצפות בויכוח

Psy Bear

Well-known member
אעלק "יש לי פיפי" הלכה לשמוע מה הצעקות שם שלא בטעות ממרים את פיה.

JU34

Well-known member
איזה קשה זה יהיה אם יתחיל קטע רציני בין דני לקורלי
שניהם מדברים כמו בני 12

Psy Bear

Well-known member
חחחחחח גם לתום ואור יש חברים משותפים. (שכולם ערסים, לפי מה שתום אומר)

אין העצלנות של ההפקה בקאסטינג היא פשוט יריקה בפרצוף של הצופה.

JU34

Well-known member
חחחחחח גם לתום ואור יש חברים משותפים. (שכולם ערסים, לפי מה שתום אומר)

אין העצלנות של ההפקה בקאסטינג היא פשוט יריקה בפרצוף של הצופה.
דנה הייתה במאסטר שף
פרידה הייתה ב2 עונות של הכוכב הבא
יוסי היה במשחקי השף
אמילי הייתה בגוט טאלנט + מלא ריאליטי ברוסיה + ידועה יחסית בטיקטוק
בן שיחק בגאליס
קורלי הייתה בטיול לחמישה (כאן 11)
תום, קורלי הדר ופרידה גם אקסים של סלבס
ובטח שכחתי עוד

וכו וכו
מעטים הליהוקים שהם באמת מביאים משום מקום ובגלל זה כלום לא אותנטי

Psy Bear

Well-known member
בגלל שאור (אם אני לא טועה) התנהג בגזענות (לפי טענתה) לקורל, אז קורל אומרת שמזרחים הם גזענים. "זה הוכח בבית האח".
איזו אהבלה באמא שלי.

מיק83

Well-known member
בגלל שאור (אם אני לא טועה) התנהג בגזענות (לפי טענתה) לקורל, אז קורל אומרת שמזרחים הם גזענים. "זה הוכח בבית האח".
איזו אהבלה באמא שלי.
יש משהו אחר בזה

ברגע שדני רב עם הדר כולם קפצו על דני - איך אתה מעז לדבר ככה לאישה כולל אור שטען שדני אמר להדר קללה קשה - לא תדבר איתו במונית שירות

כאשר אור רב עם קורלי - אף אחד לא אמר איך אתה רב ומדבר ככה לאישה

Psy Bear

Well-known member
יש משהו אחר בזה

ברגע שדני רב עם הדר כולם קפצו על דני - איך אתה מעז לדבר ככה לאישה כולל אור שטען שדני אמר להדר קללה קשה - לא תדבר איתו במונית שירות

זה בגלל שכולם שם משקשקים מאור כי בטוחים שהוא חזק בחוץ כי הוא חבר של איתי לוי. לא חושב שיש איזשהו קשר לגזענות.

רימון2024

Well-known member
יש משהו אחר בזה

לפי דעתי זה פחות בגלל גזענות ויותר בגלל שאנשים מפחדים מאור ולדיירים יש תחושה שהוא חזק בחוץ ולכן מפחדים להעמת איתו, אבל זה רק מוכיח שהדיירים צבועים

מצב
הנושא נעול.
למעלה