** שרשור בוקר - היום ה-17 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
בוקר טוב

שימו לב -
אם שוב אראה השוואה של דייר לאחד מארגוני הטרור הגולש יחסם לצמיתות מהפורום! ואני אישית אדאג שתפוז ינקטו נגד הגולש בצעדים קיצוניים!
הפעם רק מחקתי
אבל שיהיה ברור לכם שזו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה!

נשגב מבינתי איך היה אפשר בכלל לקחת דייר ולהשוות אותו לתתי האדם האלו(ואני מנסה להישאר מאופקת)

זה לא יקרה שוב! אל תנסו אותי בנושאים האלו, אל!

רות 1234

Well-known member
הדינמיקות בבית האח כל כך מהירות והפכפכות. רק לפני ימים בודדים דני וקורלי היו קרובים מאוד (קורלי אפילו פינטזה על רומן בינהם, לא משנה שהוא לא פינטז ככה חזרה) אבל פתאום קור מקפיא בינהם, והוא התחבר לאור. ממש לא אהבתי שדני אמר אתמול בלילה לאור לגבי הבנות שנשארו בבית ש ""אני רק מחכה שמישהי מהן תפנה אליי בגישה מזלזלת". מה זה הגישה הבריונית המגעילה הזו? מי הוא בכלל?

Simba223

Well-known member
הדינמיקות בבית האח כל כך מהירות והפכפכות. רק לפני ימים בודדים דני וקורלי היו קרובים מאוד (קורלי אפילו פינטזה על רומן בינהם, לא משנה שהוא לא פינטז ככה חזרה) אבל פתאום קור מקפיא בינהם, והוא התחבר לאור. ממש לא אהבתי שדני אמר אתמול בלילה לאור לגבי הבנות שנשארו בבית ש ""אני רק מחכה שמישהי מהן תפנה אליי בגישה מזלזלת". מה זה הגישה הבריונית המגעילה הזו? מי הוא בכלל?
קורלי מפנטזת על רומן גם עם רועי עוז
לא נראה לי אין מישהו שהיא לא מפנטזת על רומן איתו
היא תצא עם אחד מהמשתמשים שכאן גם

lady mahvat

Well-known member
אני מחכה לישיבת תקציב.
יכול להיות שאור יבטל את ההחלטה שלו להזמין דרבוקאי לחגוג את ההדחה🤣🤣🤣🤣

lady mahvat

Well-known member
שיחה בין אור לתאום עם הרבה שיער.
אור: אמרתי, היום הולך אחד הותיקים.

פיספסתי כניסה שניה של העונה?

מרגוליקו

Well-known member
יהב- ״ניחא חבר נפל בקרב״….

אתה חתיכת מטומטם יהב!

מי מכין עוגת יום הולדת לחבר שנפל בקרב????

ואני עוד חשבתי שיש לו טיפת שכל …. אז חשבתי…

נערך לאחרונה ב:

פאף פה

Well-known member
הם דיברו על עינב שמה פתאום היא רוצה לבקש בתקציב מצרכים לעוגה עבור ידיד שלה שיש לו יומולדת. ואז יהב אמר מילא לעשות עוגה לאיקס מילא לחבר שנפל בקרב ומיד האח צינזר…
אויש טמבל
אבל כן מכינים אוכל לזכר נופלים, הרי בשבועות הם עשו עוגות ממתכוני הספר המיוחד לזכר הנרצחים

מרגוליקו

Well-known member
לגמרי טמבל.
עושים אזכרות עם אוכל, הם הכינו מתכונים מספר שיצא לנופלים או לחטופים? בכל מקרה הם הכינו מתכונים מתוך ספר כלשהו אבל לעשות עוגת יום הולדת לחבר שנפל בקרב כמו שיהב אמר נשמע רע

נערך לאחרונה ב:

רותרות7

Well-known member
יהב- ״ניחא חבר נפל בקרב״….

אתה חתיכת מטומטם יהב!

מי מכין עוגת יום הולדת לחבר שנפל בקרב????

ואני עוד חשבתי שיש לו טיפת שכל …. אז חשבתי…
הוא פשוט דילג על המילה לזכר. התכוון לזכר חבר שנפל בקרב.לא ליום הולדת של נופל...

רות 1234

Well-known member
יאמר לזכותה של פרידה שהיא עקבית: מרגע הכניסה ובכל יום מחדש, מתלבשת מכוער להפליא ולא מחמיא

מצב
הנושא נעול.
למעלה