מה עוד שעינב רק כמה ימים שם ועוד לא מכירה את הכללים. זה נבע מתמימות ולא מהתנשאות על כך שלא הודחה כפי שהם מתארים זאת. יוסי חימם את דני בעניין כי לדעתי הוא מבין שלאורך המשך הדרך זה יישאר רק אחד משניהם.סתם מחפשים סיבה להתפוצץ על עינב…מה אכפת להם להכין עוגה לחבר/סבתא/השומר בסופר שלה?? בסופו של דבר הם יאכלו את העוגה..
הוא מאוד גבוהיהב ממש גבוה או שאור נמוך?
אני חושבת שהם קצת נופלים פה עם בחירת המילים סביב הנושא הזה של עינב והעוגה כי הם טעונים ועצבניים בכללי אבל אני מבינה את הפואנטה שלהם....יהב- ניחא חבר נפל בקרב
אתה חתיכת מטומטם יהב!
מי מכין עוגת יום הולדת לחבר שנפל בקרב????
ואני עוד חשבתי שיש לו טיפת שכל …. אז חשבתי…
אני מבינה את כל מה שכתבת ניקי.אני חושבת שהם קצת נופלים פה עם בחירת המילים סביב הנושא הזה של עינב והעוגה כי הם טעונים ועצבניים בכללי אבל אני מבינה את הפואנטה שלהם....
הם מאוד מכווננים לעובדה שאין כסף וצריך להצטמצם בתקציב ואז מגיעה עינב ורוצה להכין משהו שלא ממש קשור למתרחש וכאילו מנותקת מההוויה שהם נמצאים בה ומהמחשבה שיהיה חסר להם אוכל השבוע.
ואומנם עינב הגיעה ממקום תמים, והכוונה שלה הייתה פשוט לקחת משהו שגם ככה מכינים ועושים עבור הבית כמו עוגה לשבת ופשוט לתת לו איזשהי משמעות וסמליות שחשובה לה,
אבל הניתוק שלה מהשיח והחשש שכרגע יש בבית בנוגע לתקציב זה מה שתופס להם את העין....
וזה קצת מובן לי
כן אני גם חושבת שזה חלק מהבסיס לעצבנות שלהם...אני מבינה את כל מה שכתבת ניקי.
אבל ליהב יש בעיה שהוא מדבר באוטוסטרדה ולא תמיד חושב על מה שהוא אומר…
ואני מבינה מה הוא ניסה להגיד אבל במקרה הזה הם סתם נופלים על עינב בגלל שהיא נשארה ולירון עפה.
שורף להם
אבא מאפריקה [ניגריה?] אמא מאבא יהודי פולני ואמא יהודיה טוניסאית. בקיצור - יהודי כדת וכדין.מה המוצא של יהב? הוא יהודי?
תודה מותק מוזר לי מאוד היא נשמעת כמו מרוקאית אסלית!בוקר טוב מרגול אהובה
לשאלתך אכן שמעתי את אורית אומרת שהיא ממוצא פרסי
זה נכון.מסכימה אבל בתכלס הם נהנים ממנה אחר כך אז מה זה משנה בעצם…
זה לא בזבוז חומרי גלם כי הם אוכלים את העוגה ולא ה"מי" שלא נמצא בבית. ועד עכשיו, האח היה נותן להם חומרים לנכנת העוגות מעבר לתקציב. טמטום או לא, בסוף הם מרוויחים. וזה עוד טמטום בקטנה לעומת הטמטומים הגדולים במשימות וכו'.אגב אני לא סובלת את המנהג להכין עוגה למישהו שלא נמצא בבית. לדעתי זה טמטום צרוף, עניין של צומי ובזבוז חומרי גלם.
נכון שהם מרוויחים מזהזה לא בזבוז חומרי גלם כי הם אוכלים את העוגה ולא ה"מי" שלא נמצא בבית. ועד עכשיו, האח היה נותן להם חומרים לנכנת העוגות מעבר לתקציב. טמטום או לא, בסוף הם מרוויחים. וזה עוד טמטום בקטנה לעומת הטמטומים הגדולים במשימות וכו'.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.