** שרשור בוקר - היום ה-17 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

רותרות7

Well-known member
סתם מחפשים סיבה להתפוצץ על עינב…מה אכפת להם להכין עוגה לחבר/סבתא/השומר בסופר שלה?? בסופו של דבר הם יאכלו את העוגה..
מה עוד שעינב רק כמה ימים שם ועוד לא מכירה את הכללים. זה נבע מתמימות ולא מהתנשאות על כך שלא הודחה כפי שהם מתארים זאת. יוסי חימם את דני בעניין כי לדעתי הוא מבין שלאורך המשך הדרך זה יישאר רק אחד משניהם.

nicknick

Well-known member
יהב- ניחא חבר נפל בקרב
אתה חתיכת מטומטם יהב!
מי מכין עוגת יום הולדת לחבר שנפל בקרב????
ואני עוד חשבתי שיש לו טיפת שכל …. אז חשבתי…
אני חושבת שהם קצת נופלים פה עם בחירת המילים סביב הנושא הזה של עינב והעוגה כי הם טעונים ועצבניים בכללי אבל אני מבינה את הפואנטה שלהם....

הם מאוד מכווננים לעובדה שאין כסף וצריך להצטמצם בתקציב ואז מגיעה עינב ורוצה להכין משהו שלא ממש קשור למתרחש וכאילו מנותקת מההוויה שהם נמצאים בה ומהמחשבה שיהיה חסר להם אוכל השבוע.
ואומנם עינב הגיעה ממקום תמים, והכוונה שלה הייתה פשוט לקחת משהו שגם ככה מכינים ועושים עבור הבית כמו עוגה לשבת ופשוט לתת לו איזשהי משמעות וסמליות שחשובה לה,
אבל הניתוק שלה מהשיח והחשש שכרגע יש בבית בנוגע לתקציב זה מה שתופס להם את העין....
וזה קצת מובן לי.

מרגוליקו

Well-known member
אני חושבת שהם קצת נופלים פה עם בחירת המילים סביב הנושא הזה של עינב והעוגה כי הם טעונים ועצבניים בכללי אבל אני מבינה את הפואנטה שלהם....

הם מאוד מכווננים לעובדה שאין כסף וצריך להצטמצם בתקציב ואז מגיעה עינב ורוצה להכין משהו שלא ממש קשור למתרחש וכאילו מנותקת מההוויה שהם נמצאים בה ומהמחשבה שיהיה חסר להם אוכל השבוע.
ואומנם עינב הגיעה ממקום תמים, והכוונה שלה הייתה פשוט לקחת משהו שגם ככה מכינים ועושים עבור הבית כמו עוגה לשבת ופשוט לתת לו איזשהי משמעות וסמליות שחשובה לה,
אבל הניתוק שלה מהשיח והחשש שכרגע יש בבית בנוגע לתקציב זה מה שתופס להם את העין....
וזה קצת מובן לי
אני מבינה את כל מה שכתבת ניקי.
אבל ליהב יש בעיה שהוא מדבר באוטוסטרדה ולא תמיד חושב על מה שהוא אומר…
ואני מבינה מה הוא ניסה להגיד אבל במקרה הזה הם סתם נופלים על עינב בגלל שהיא נשארה ולירון עפה.
שורף להם

nicknick

Well-known member
אני מבינה את כל מה שכתבת ניקי.
אבל ליהב יש בעיה שהוא מדבר באוטוסטרדה ולא תמיד חושב על מה שהוא אומר…
ואני מבינה מה הוא ניסה להגיד אבל במקרה הזה הם סתם נופלים על עינב בגלל שהיא נשארה ולירון עפה.
שורף להם
כן אני גם חושבת שזה חלק מהבסיס לעצבנות שלהם...
זה שנשארו "חלשים" על חשבון החזקים.
ועכשיו זה פשוט לחפש סיבות ונימוקים להוציא בהם את כעסם עליהם

מרגוליקו

Well-known member
אכן יהודי.
פשוט אור הניח לו תפילין אז תהיתי אם הוא יהודי.
כנראה התבלבלתי עם קורלי….

רותרות7

Well-known member
אגב אני לא סובלת את המנהג להכין עוגה למישהו שלא נמצא בבית. לדעתי זה טמטום צרוף, עניין של צומי ובזבוז חומרי גלם.
זה לא בזבוז חומרי גלם כי הם אוכלים את העוגה ולא ה"מי" שלא נמצא בבית. ועד עכשיו, האח היה נותן להם חומרים לנכנת העוגות מעבר לתקציב. טמטום או לא, בסוף הם מרוויחים. וזה עוד טמטום בקטנה לעומת הטמטומים הגדולים במשימות וכו'.

פאף פה

Well-known member
זה לא בזבוז חומרי גלם כי הם אוכלים את העוגה ולא ה"מי" שלא נמצא בבית. ועד עכשיו, האח היה נותן להם חומרים לנכנת העוגות מעבר לתקציב. טמטום או לא, בסוף הם מרוויחים. וזה עוד טמטום בקטנה לעומת הטמטומים הגדולים במשימות וכו'.
נכון שהם מרוויחים מזה
ועדיין אני לא סובלת את הרעיון עצמו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה