בוקר טוב
אם יש דבר שמרתיח אותי זה קניית הכלבים הבזויה לשם ה״שופוני״ בעוד שכל כך הרבה כלבים מתוקים ומקסימים מחכים בעצב כה גדול לאימוץ. גועל נפש.דנה מספרת עכשיו איך היא לא הסכימה לאמץ כלב אבל קנתה גור באלפי שקלים?
![]()
וגם לא הבנתי את הסיבה שנתנה: שכל הבית וגם היא יתחברו אליו.אם יש דבר שמרתיח אותי זה קניית הכלבים הבזויה לשם ה״שופוני״ בעוד שכל כך הרבה כלבים מתוקים ומקסימים מחכים בעצב כה גדול לאימוץ. גועל נפש.
דנה הזאת עושה הרבה רוח. רוצה להראות שיש לה את הכי הכי. יש לה את הבעל הכי מקסים בארץ. יש לה את הכלבדנה מספרת עכשיו איך היא לא הסכימה לאמץ כלב אבל קנתה גור באלפי שקלים?
![]()
דנה הזאת עושה הרבה רוח. רוצה להראות שיש לה את הכי הכי. יש לה את הבעל הכי מקסים בארץ. יש לה את הכלב
הכי מקסים בארץ. בקיצור יש לה את _______ הכי הכי בארץ.
אין מדויק מזה.דנה מעצבנת אותי!
הבן שלה מת על כלבים ( כמוני ) והוא רצה כלב ורצה להביא כל כלב שהוא רצה גם פצוע ועם בעיות וכו׳ והיא לא הסכימה.
בסוף הלכו וקנו לו כלב יקר וברור שהוא אוהב אותו.
אותי מאוד מעצבן אנשים שקונים כלבים ועוד הם משוויצים שקנו כלב יקר ומיוחד.
יש כל כך הרבה כלבים מסכנים במכלאות מלאות כלבים ואם לא מוצאים להם משפחות אז מרדימים אותם וזה שובר אותי כשאני קוראת על זה והטיפשה מטופשת הזו הולכת וקונה כלב.
להקיא עליה!
בכלל כל תעשיית הכלבים צריכה להיעלם.ודנה היא עוד מפונה ואני משערת שהיא יודעת שמלא כלבים מהעוטף נשארו לבד כי משפחות שלמות נרצחו.
הבן שלה משוגע על כלבים אז תלכו לאמץ כלב יתום מהעוטף ואל תקנו כלב!!!!!!!
זה מעניין, הייתי בעדו לגמריאני מההתחלה הייתי בספק לגביו וגם כתבתי את זה בפורום.
סרבתי להתלהב כמו כולם. משהו בו הרגיש לי שאנחנו עומדים להתאכזב ממנו.
לצערי הרב צדקתי
לגמרי!זה מעניין, הייתי בעדו לגמרי
לו רק היתה בו צניעות כלשהי
הוא פשוט מתנשא ומשוכנע שרק על פיו יישק דבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.