** שרשור בוקר - היום ה-20 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
דנה מעצבנת אותי!
הבן שלה מת על כלבים ( כמוני ) והוא רצה כלב ורצה להביא כל כלב שהוא רצה גם פצוע ועם בעיות וכו׳ והיא לא הסכימה.
בסוף הלכו וקנו לו כלב יקר וברור שהוא אוהב אותו.
אותי מאוד מעצבן אנשים שקונים כלבים ועוד הם משוויצים שקנו כלב יקר ומיוחד.
יש כל כך הרבה כלבים מסכנים במכלאות מלאות כלבים ואם לא מוצאים להם משפחות אז מרדימים אותם וזה שובר אותי כשאני קוראת על זה והטיפשה מטופשת הזו הולכת וקונה כלב.
להקיא עליה!
כל מילה מרגו
נשמה את! בוקר טוב ...

אגב, זו דוגמא לסיבה שלא אוהבת את דנה, יש בה הרבה זיוף

מרגוליקו

Well-known member
בוקר טוב מותק!
את צודקת אני לא מתחברת לאנשים מזויפים ושופוני.
ואני לא מתפלאת שהיא התחברה לאור מלך השופוני.
שני מזויפים שמתהדרים בכסף שלהם!
הפוסטמה קונה כלב מפונפן באלפי שקלים ואור הערס השופוני אומר לחיים שאחרי האח הם יקחו חדרים במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב, אחד המלונות היקרים ולא חושב לרגע שאולי לחיים אין אפשרות כלכלית לשלם על מלון כזה!
שני שופוני אפסים דנה ואור.

פאף פה

Well-known member
בוקר טוב מותק!
את צודקת אני לא מתחברת לאנשים מזויפים ושופוני.
ואני לא מתפלאת שהיא התחברה לאור מלך השופוני.
שני מזויפים שמתהדרים בכסף שלהם!
הפוסטמה קונה כלב מפונפן באלפי שקלים ואור הערס השופוני אומר לחיים שאחרי האח הם יקחו חדרים במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב, אחד המלונות היקרים ולא חושב לרגע שאולי לחיים אין אפשרות כלכלית לשלם על מלון כזה!
שני שופוני אפסים דנה ואור.
איכס אחד גדול!

פאף פה

Well-known member
דנה מעצבנת אותי!
הבן שלה מת על כלבים ( כמוני ) והוא רצה כלב ורצה להביא כל כלב שהוא רצה גם פצוע ועם בעיות וכו׳ והיא לא הסכימה.
בסוף הלכו וקנו לו כלב יקר וברור שהוא אוהב אותו.
אותי מאוד מעצבן אנשים שקונים כלבים ועוד הם משוויצים שקנו כלב יקר ומיוחד.
יש כל כך הרבה כלבים מסכנים במכלאות מלאות כלבים ואם לא מוצאים להם משפחות אז מרדימים אותם וזה שובר אותי כשאני קוראת על זה והטיפשה מטופשת הזו הולכת וקונה כלב.
להקיא עליה!
כל מילה מרגול! גם אני הגבתי כמוך. מקומם שאין לתאר!

רות 1234

Well-known member
עידן הצנונית נואם להדר התמנונית שהוא "דומיננטי". כמה הוא עף על עצמו, כמה. בין השורות מחמיא לעצמו כמי שמבין הכל, כולל אהבה, זוגיות, לבחור בת זוג לא רק לפי יופי אלא גם אופי (והוא הרי בחר בצנונית היבשה אמילי). למרות המחמאות הרבות שלו לעצמו, לצערי אני לא משתכנעת ועדיין רואה בו גלולת שיעמום מהלכת

גליה 1211

Well-known member
עידן הצנונית נואם להדר התמנונית שהוא "דומיננטי". כמה הוא עף על עצמו, כמה. בין השורות מחמיא לעצמו כמי שמבין הכל, כולל אהבה, זוגיות, לבחור בת זוג לא רק לפי יופי אלא גם אופי (והוא הרי בחר בצנונית היבשה אמילי). למרות המחמאות הרבות שלו לעצמו, לצערי אני לא משתכנעת ועדיין רואה בו גלולת שיעמום מהלכת​
בעיניי אחד השחקנים שם​

רות 1234

Well-known member
אז היא אמר שיהב לא רואה אותה.
את יודעת מה קרה ביניהם?
נדמה לי שהיא נעלבה ממנו לפני יום יומיים, לא ממש הבנתי על מה, משהו שקשור בזה שהיא הקריאה את החוקים של האח הגדול והוא קם באמצע. אתמול קורלי ניסתה "לתווך" בינהם. אבל בעצם היא כנראה נעלבה ממנו בתחילת העונה כשהוא אמר באופן גלוי שלא נמשך אליה (ככה יהב אמר אתמול לקורלי)

mariamma 86

Well-known member
אני לא רוצה שתום יעוף.
עושה לו טוב בלי הדר.
אני רוצה לראות מי זה תום בלי הדר.
מצידי שנועם יעוף הוא משעמם, בלי עלילה ומיותר.
בדיוק מה שאני רוצה. בלי הדר אולי ניגלה את הצד החיובי שלו שעוד לא ראינו.
התאומים מיותרים. מצידי ששניהם יעופו יד ביד
מעניין לראות איך הדר תתחיל בזוגיות עם יהב מול תום

פאף פה

Well-known member
אני לא רוצה שתום יעוף.
עושה לו טוב בלי הדר.
אני רוצה לראות מי זה תום בלי הדר.
מצידי שנועם יעוף הוא משעמם, בלי עלילה ומיותר.
כרגע אני לא סובלת את התאומים
אבל תום מגעיל אותי וקשה לי לראות או לשמוע אותו
בכל מקרה הוא בתחתית ההצבעות ועוז מת שהוא יעוף כדי לדחוף את הדר קדימה

מרגוליקו

Well-known member
נדמה לי שהיא נעלבה ממנו לפני יום יומיים, לא ממש הבנתי על מה, משהו שקשור בזה שהיא הקריאה את החוקים של האח הגדול והוא קם באמצע. אתמול קורלי ניסתה "לתווך" בינהם. אבל בעצם היא כנראה נעלבה ממנו בתחילת העונה כשהוא אמר באופן גלוי שלא נמשך אליה (ככה יהב אמר אתמול לקורלי)
תודה רות

מרגוליקו

Well-known member
דנה רצתה כלב שכל הבית יאהב והיא גם תתחבר אליו ולכן קנתה כלב אוירה מפונפן.
מה שאומר למעשה שכלב ״פשוט״ מעורב לא היה זוכה לאהבה.
היא לא אוהבת את הכלב, היא אוהבת את הסמל סטטוס
בדיוק!
אנחנו אימצנו כלבה מעורבת לפני שש וחצי שנים והיא הכי מתוקה בעולם שיש ולא בגלל שהיא הכלבה שלנו אלא בגלל שהיא כזו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה