ראיתי את השיחה הזו, הוא אמר שאותו מישהו ישן לידו. או יהב או בן.רואה בדיליי.
יום17 שעה 19:10 אחרי אסיפת דיירים.
יוסי מספר לתום שמישהו העיר לו שהוא רועש מדי עם שירה שלו. יש מצב שחיים העיר לו?
יותר מתאים לבן. אבל על בן תום היה מגונן.ראיתי את השיחה הזו, הוא אמר שאותו מישהו ישן לידו. או יהב או בן.
איפה יוסי ישן? ליד תום, לא?ראיתי את השיחה הזו, הוא אמר שאותו מישהו ישן לידו. או יהב או בן.
|עינב| |יהב| |יוסי| |תום| | בן |איה יוסי ישן? ליד תום, לא?
מי?אולי ועכשיו זה מסביר לי למה הם העמידו אחד את השני.
חיים ויוסי
אציין שוב שלמרות שתום נראה אומלל לעיתים ומעורר רחמים עדיין אסור לשכוח מנין בא ומהו אורח חייו.
קשה לי לשכוח את מה שסיי כתב על הקטינות והאלכוהול וכל השאר.
הוא גם ציין (תום) שהוא מכיר את הדר לפחות 6 שנים מה שאומר שאכן היתה קטינה כשהכירו.
אני לא רוצה שתום יעוף.
עושה לו טוב בלי הדר.
אני רוצה לראות מי זה תום בלי הדר.
מצידי שנועם יעוף הוא משעמם, בלי עלילה ומיותר.
לפני 6 שנים הייתה בת 18. כבר לא קטינה...בריאיון עם אבא שלה הוא סיפר [האבא] שהוא מכיר את תום והוא ביקש ממנו להכניס אותה למועדון בזמנו.אציין שוב שלמרות שתום נראה אומלל לעיתים ומעורר רחמים עדיין אסור לשכוח מנין בא ומהו אורח חייו.
קשה לי לשכוח את מה שסיי כתב על הקטינות והאלכוהול וכל השאר.
הוא גם ציין (תום) שהוא מכיר את הדר לפחות 6 שנים מה שאומר שאכן היתה קטינה כשהכירו.
לפני 6 שנים הייתה בת 18. כבר לא קטינה...בריאיון עם אבא שלה הוא סיפר [האבא] שהוא מכיר את תום והוא ביקש ממנו להכניס אותה למועדון בזמנו.
יום 17 21:10אולי ועכשיו זה מסביר לי למה הם העמידו אחד את השני.
ממה מאוכזבים?יום 17 21:10
יוסי, הדר, אמילי ועינב מדברים על חיים ומאוכזבים
יוסי לא ממש הבנתי, אבל הדר אמרה שחיים לקח אותה לשיחה ואמר שבריון זאת מילה קשה והיא לא הייתה צריכה להשתמש בה כלפי אור וכו' וכויממה מאוכזבים?
משערת שמאוכזבים מזה שהוא דבוק לתחת של אור ואורית כל היום.ממה מאוכזבים?
היא נצמדה אליו עוד לפני הפרידה מתום. היא סוללת לה דרך להצמד לגבר חדש אחרי שתום כנראה יודח במוצשהדר צמודה לתחת של יהב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.