ממש הזויה. השחקנית מספר אחת בבית זו אורית, למדה טוב טוב איך לשחק למצלמות. נדבקה לאור שנראה לי שגם לו כבר נשבר ממנה ומכל הרכילויות שלה כל היוםהזויה זאתי, רצתה שאמילי תאסוף את כל הדיירים בבית ותתנצל בפני אורית
איזו בריונות רק המחשבה הזו
מרתיח אותיהזויה זאתי, רצתה שאמילי תאסוף את כל הדיירים בבית ותתנצל בפני אורית
איזו בריונות רק המחשבה הזו
הייתה להם איזשהיא שיחה אתמול שכנראה הייתה לא משהו,בעקבות אירועי המשימה והריב,של אמילי ואורית... עידן מרגיש באמצע בין המריבות שלהן והוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב , לא נפרדו או משהו אבל כן קצת יותר מהורהרים ומרוחקיםואווו אורית הזאת נוראית. רכלנית בלתי נלאית.
מה קרה בין עידן לאמילי? הם התרחקו בגלל המשימה?
נראה לי שעידן מתחיל להרגיש שאמילי ילדה מידי בשבילו. וזה אחרי שהיא התאהבה בו. לא נורא מלאני נכנסת ביום רביעי תעשה שם סדר. חחהייתה להם איזשהיא שיחה אתמול שכנראה הייתה לא משהו,בעקבות אירועי המשימה והריב,של אמילי ואורית... עידן מרגיש באמצע בין המריבות שלהן והוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב , לא נפרדו או משהו אבל כן קצת יותר מהורהרים ומרוחקים
חחח אינני חובבת מלאנינראה לי שעידן מתחיל להרגיש שאמילי ילדה מידי בשבילו. וזה אחרי שהיא התאהבה בו. לא נורא מלאני נכנסת ביום רביעי תעשה שם סדר. חח
גם המשימה מרחיקה…יחזרו למיטות הצמודות שלהם והכל יחזור למקוםהייתה להם איזשהיא שיחה אתמול שכנראה הייתה לא משהו,בעקבות אירועי המשימה והריב,של אמילי ואורית... עידן מרגיש באמצע בין המריבות שלהן והוא אמר שהוא צריך זמן לחשוב , לא נפרדו או משהו אבל כן קצת יותר מהורהרים ומרוחקים
כן...המשימה, העייפות , העצבנות...אין ספק שהכל משפיע.גם המשימה מרחיקה…יחזרו למיטות הצמודות שלהם והכל יחזור למקום
או אורית הרכלנית. חחחחלמי משלמים שיבואו לצעוק לאורית
״אורית הדורסנית״
תחשבי גם על הצד שלהם, יש להם שקט ממנה.אורית זה מסוג התופעות שאני לא מבינה איך המשפחה זורמת עם זה
אין לי כוונה לדבר על משפחות אבל..
איך הם נותנים לה להמשיך להביך את עצמה שם בצורה כזאת?
ובשביל מה? עוד שבוע-שבועיים במשחק?
אני לא חושבת שהם חושבים שהיא מביכה את עצמה.אורית זה מסוג התופעות שאני לא מבינה איך המשפחה זורמת עם זה
אין לי כוונה לדבר על משפחות אבל..
איך הם נותנים לה להמשיך להביך את עצמה שם בצורה כזאת?
ובשביל מה? עוד שבוע-שבועיים במשחק?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.