אבל סליחה , אמא שלי בת 63 והיא ממש לא מתנהגת כמו אורית. לא הבנתי, אם תגידו לי לכבד מישהי בת 85 או 95 אני אגיד לכם ברור. אבל 61? למה מי מת? הנה קולגה שלי ב64:ואנחנו מחלקות אותו נטל בעבודה. אז מה נראה לכם שיש איזה כבוד מיוחד?אורית טוענת שלא מכבדים את הגיל שלה
אני מתההההההההההההההההההה
היא הראשונה שלא מכבדת את עצמה ואת גילה. אישה הזוייה.אורית טוענת שלא מכבדים את הגיל שלה
אני מתההההההההההההההההההה
תסתכלי ב12:01 הן מדברות על מה שהיהמה קרה לאורית עם פרידה?
הבנתי שגם עם דנה קרה משהו
סתם עשו סלט מטבוחה מקולקל ויוסי בא והוסיף עוד חריףמה קרה לאורית עם פרידה?
עם דנה זה קשור למשימה, אורית באה לגנוב ביצים באיזשהו תזמון שכנראה דנה סמכה עליה שהיא לא תבוא, סמכה על המילה שלה .... וזה גרר עצבנות הדדית.מה קרה לאורית עם פרידה?
אני מקווה שהמצביעים יבינו שאורית מקלקלת את התוכנית, אנשים לא מסוגלים להקשיב לה, האח שם את המצלמות כל הזמן עליה ומריץ אותה, זה נורא, בבקשה תצביעו לכולם רק לא לאורית, שתתחיל תוכנית נורמליתמה קרה לאורית עם פרידה?
זה שמצלמות על אורית רק מוסיף לה מעריציםאני מקווה שהמצביעים יבינו שאורית מקלקלת את התוכנית, אנשים לא מסוגלים להקשיב לה, האח שם את המצלמות כל הזמן עליה ומריץ אותה, זה נורא, בבקשה תצביעו לכולם רק לא לאורית, שתתחיל תוכנית נורמלית
אור נראה לי התעייף מבלבולי השכל של אורית. הוא נדבק אליה ואל לירון ובטח לא חשב שלירון תודח ושאורית תהיה בלתי......אור התעייף מלא לעשות כלום
רגע אז גם אורית אמרה "דורסנית" על מישהי?משום מה קורלי מאוד כועסת שאמרו עליה דורסנית אבל אין לה אומץ להפנות את הכעס אל גברת אורית שאמרה עליה דורסנית.
ואורית שהיא עוד הרבה דברים רעים חוץ מהדורסנית מאוד כועסת על זה שאומרים לה את האמת והפה ג׳רה שלה לא נסגר
קורלי צעירהרגע אז גם אורית אמרה "דורסנית" על מישהי?
אז מה כל הנאום הזה![]()
אורית נתנה דורסן לאור כי ידעה שהוא לא יכעס עליה ואז ראתה שקורלי מחייכת אליה אז שמה גם אותה, כך סיפרהמשום מה קורלי מאוד כועסת שאמרו עליה דורסנית אבל אין לה אומץ להפנות את הכעס אל גברת אורית שאמרה עליה דורסנית.
ואורית שהיא עוד הרבה דברים רעים חוץ מהדורסנית מאוד כועסת על זה שאומרים לה את האמת והפה ג׳רה שלה לא נסגר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.