** שרשור בוקר - היום ה-23 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אורית טוענת שלא מכבדים את הגיל שלה 😂

אני מתההההההההההההההההההה
אבל סליחה , אמא שלי בת 63 והיא ממש לא מתנהגת כמו אורית. לא הבנתי, אם תגידו לי לכבד מישהי בת 85 או 95 אני אגיד לכם ברור. אבל 61? למה מי מת? הנה קולגה שלי ב64:ואנחנו מחלקות אותו נטל בעבודה. אז מה נראה לכם שיש איזה כבוד מיוחד?

שרונה179

Well-known member
אורית טוענת שלא מכבדים את הגיל שלה 😂

אני מתההההההההההההההההההה
היא הראשונה שלא מכבדת את עצמה ואת גילה. אישה הזוייה.
אין לי מילים להביע את השאט נפש שיש לי מלצפות בה ולשמוע את דבריה.
בהתחלה היא בכלל לא הבינה מה המשמעות של המילה דורסנית. היא ביקשה הסבר .
עכשיו היא מתנפחת כמו אבו נפחה הדג המתנפח.

nicknick

Well-known member
מה קרה לאורית עם פרידה?
הבנתי שגם עם דנה קרה משהו
עם דנה זה קשור למשימה, אורית באה לגנוב ביצים באיזשהו תזמון שכנראה דנה סמכה עליה שהיא לא תבוא, סמכה על המילה שלה .... וזה גרר עצבנות הדדית.

עם פרידה,, יוסי דיבר עם אורית ונתן איזה דוגמא על פרידה שהיא לא אהבה לשמוע, לא הצלחתי להבין בדיוק מה

לאה133

Well-known member
מה קרה לאורית עם פרידה?
הבנתי שגם עם דנה קרה משהו
אני מקווה שהמצביעים יבינו שאורית מקלקלת את התוכנית, אנשים לא מסוגלים להקשיב לה, האח שם את המצלמות כל הזמן עליה ומריץ אותה, זה נורא, בבקשה תצביעו לכולם רק לא לאורית, שתתחיל תוכנית נורמלית

hinna

Well-known member
ס
אני מקווה שהמצביעים יבינו שאורית מקלקלת את התוכנית, אנשים לא מסוגלים להקשיב לה, האח שם את המצלמות כל הזמן עליה ומריץ אותה, זה נורא, בבקשה תצביעו לכולם רק לא לאורית, שתתחיל תוכנית נורמלית​
זה שמצלמות על אורית רק מוסיף לה מעריצים

lady mahvat

Well-known member
משום מה קורלי מאוד כועסת שאמרו עליה דורסנית אבל אין לה אומץ להפנות את הכעס אל גברת אורית שאמרה עליה דורסנית.
ואורית שהיא עוד הרבה דברים רעים חוץ מהדורסנית מאוד כועסת על זה שאומרים לה את האמת והפה ג׳רה שלה לא נסגר

nicknick

Well-known member
משום מה קורלי מאוד כועסת שאמרו עליה דורסנית אבל אין לה אומץ להפנות את הכעס אל גברת אורית שאמרה עליה דורסנית.
ואורית שהיא עוד הרבה דברים רעים חוץ מהדורסנית מאוד כועסת על זה שאומרים לה את האמת והפה ג׳רה שלה לא נסגר
רגע אז גם אורית אמרה "דורסנית" על מישהי?
אז מה כל הנאום הזה🤭

alesandro2

Well-known member
אורית נתנה דורסן לאור כי ידעה שהוא לא יכעס עליה ואז ראתה שקורלי מחייכת אליה אז שמה גם אותה, כך סיפרה

מצב
הנושא נעול.
למעלה