לא הבנתי איך הגיעו לשיחה הזאתיהב: "יש אנשים באפריקה שבשבילם גם מים זה מותרות"
יאלללללללללללללללללללללללללללללההההההה.
יהב סיפר לקורל על הויכוח שהיה לו עם חיים. על כך שיהב אמר שגם אורז זה מותרות וחיים לא הסכים איתו.לא הבנתי איך הגיעו לשיחה הזאת
טוב שלא אמר שבירח חמצן זה מותרותיהב סיפר לקורל על הויכוח שהיה לו עם חיים. על כך שיהב אמר שגם אורז זה מותרות וחיים לא הסכים איתו.
יהב משחק על הקטע הזה.
הוא בטוח שזה יביא לו קולות. אולי הוא יקבל קולה בתקציב, לא קולות בהצבעה.
נמאס כבר עם המנטרה הזויהב: "יש אנשים באפריקה שבשבילם גם מים זה מותרות"
יאלללללללללללללללללללללללללללללההההההה.
לא נראה לי שעידן יפרוש. הוא מאוד אוהב את עצמו, מחמיא לעצמו, מטיף לאחרים, שאר הדיירים לא מספיק ברמה שלו לדעתו. מה בדיוק חשב, שהוא מגיע לאוניברסיטת אוקספורד? הוא ידע היטב לאן הולך, ידע היטב שרומנטיקה עוזרת לתבל את הענינים ולקבל תשומת לב. הוקוס פוקוס בקושי עברו יומיים מתחילת העונה וכבר הוא במצב תמידי של מיזמוזים עם אמילי. מהרגע ה 1 דעתי עליו לא השתנתה: צנון מארץ הצנוניותנראה לי שאם לא היו מכניסים את מלאני עידן תוך שבוע היה פורש. למרות שהפעם בתור מלאני אי אפשר באמת לדעת למי תתחבר ועוד עכשיו שהוא עם אמילי ויודע שיש לה בן זוג
הוא בכלל עם אמילי, מהמעט שאני צופה נראה שהם מרוחקים לגמרי אחד מהשנייהלא נראה לי שעידן יפרוש. הוא מאוד אוהב את עצמו, מחמיא לעצמו, מטיף לאחרים, שאר הדיירים לא מספיק ברמה שלו לדעתו. מה בדיוק חשב, שהוא מגיע לאוניברסיטת אוקספורד? הוא ידע היטב לאן הולך, ידע היטב שרומנטיקה עוזרת לתבל את הענינים ולקבל תשומת לב. הוקוס פוקוס בקושי עברו יומיים מתחילת העונה וכבר הוא במצב תמידי של מיזמוזים עם אמילי. מהרגע ה 1 דעתי עליו לא השתנתה: צנון מארץ הצנוניות
וואלה, זה רק אומר כמה הוא שחקן טוב.נראה לי שאם לא היו מכניסים את מלאני עידן תוך שבוע היה פורש. למרות שהפעם בתור מלאני אי אפשר באמת לדעת למי תתחבר ועוד עכשיו שהוא עם אמילי ויודע שיש לה בן זוג
הצלמים מתים לה על התחתבכל פעם שאני פותח את הלייב, אני רואה את הפרצוף של פרידה. מה עשיתי רע?
הצלמים מתים לה על התחת![]()
אצלי זה בדיוק הפוך. כמעט ולא רואה אותה, חה, חהבכל פעם שאני פותח את הלייב, אני רואה את הפרצוף של פרידה. מה עשיתי רע?
אמורה להיות, אבל אולי יהיו שינויים בתכניות. עוז עקבי בחוסר עקביות.יש להם ישיבת דיירים היום?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.