** שרשור בוקר - היום ה-24 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
לא הבנתי איך הגיעו לשיחה הזאת
יהב סיפר לקורל על הויכוח שהיה לו עם חיים. על כך שיהב אמר שגם אורז זה מותרות וחיים לא הסכים איתו.

יהב משחק על הקטע הזה.
הוא בטוח שזה יביא לו קולות. אולי הוא יקבל קולה בתקציב, לא קולות בהצבעה.

בסדר555

Well-known member
יהב סיפר לקורל על הויכוח שהיה לו עם חיים. על כך שיהב אמר שגם אורז זה מותרות וחיים לא הסכים איתו.

יהב משחק על הקטע הזה.
הוא בטוח שזה יביא לו קולות. אולי הוא יקבל קולה בתקציב, לא קולות בהצבעה.
טוב שלא אמר שבירח חמצן זה מותרות

meital38

Well-known member
נראה לי שאם לא היו מכניסים את מלאני עידן תוך שבוע היה פורש. למרות שהפעם בתור מלאני אי אפשר באמת לדעת למי תתחבר ועוד עכשיו שהוא עם אמילי ויודע שיש לה בן זוג

רות 1234

Well-known member
נראה לי שאם לא היו מכניסים את מלאני עידן תוך שבוע היה פורש. למרות שהפעם בתור מלאני אי אפשר באמת לדעת למי תתחבר ועוד עכשיו שהוא עם אמילי ויודע שיש לה בן זוג
לא נראה לי שעידן יפרוש. הוא מאוד אוהב את עצמו, מחמיא לעצמו, מטיף לאחרים, שאר הדיירים לא מספיק ברמה שלו לדעתו. מה בדיוק חשב, שהוא מגיע לאוניברסיטת אוקספורד? הוא ידע היטב לאן הולך, ידע היטב שרומנטיקה עוזרת לתבל את הענינים ולקבל תשומת לב. הוקוס פוקוס בקושי עברו יומיים מתחילת העונה וכבר הוא במצב תמידי של מיזמוזים עם אמילי. מהרגע ה 1 דעתי עליו לא השתנתה: צנון מארץ הצנוניות

meital38

Well-known member
לא נראה לי שעידן יפרוש. הוא מאוד אוהב את עצמו, מחמיא לעצמו, מטיף לאחרים, שאר הדיירים לא מספיק ברמה שלו לדעתו. מה בדיוק חשב, שהוא מגיע לאוניברסיטת אוקספורד? הוא ידע היטב לאן הולך, ידע היטב שרומנטיקה עוזרת לתבל את הענינים ולקבל תשומת לב. הוקוס פוקוס בקושי עברו יומיים מתחילת העונה וכבר הוא במצב תמידי של מיזמוזים עם אמילי. מהרגע ה 1 דעתי עליו לא השתנתה: צנון מארץ הצנוניות
הוא בכלל עם אמילי, מהמעט שאני צופה נראה שהם מרוחקים לגמרי אחד מהשנייה

hinna

Well-known member
נראה לי שאם לא היו מכניסים את מלאני עידן תוך שבוע היה פורש. למרות שהפעם בתור מלאני אי אפשר באמת לדעת למי תתחבר ועוד עכשיו שהוא עם אמילי ויודע שיש לה בן זוג​
וואלה, זה רק אומר כמה הוא שחקן טוב.
הוא מחושב. באה לנצח. חושב בקפידה על כל צעד.
לדעתי די שקוף. אבל אם גם פה כל כך מאמינים לו. אז סחתן.

GALxp

Well-known member
בכל פעם שאני פותח את הלייב, אני רואה את הפרצוף של פרידה. מה עשיתי רע?

מצב
הנושא נעול.
למעלה