ולא צורם לך שהוא מנגן על הגובה שלו?חיים ממש אכזב אותי עד עכשיו.
בחור נחמד ומצחיק וחכם בסך הכל, אבל הליקוקים שלו לאורית ואור והחבורה הזו פשוט מביאים את הסעיף.
השיא היה בפרק כשדני גנב את הביצה ושיקר שלא נגעו בו כמו איזה אפס. וחיים אמר לו גם שלא ישקר וגל שזה לא נעים לו שהוא עומד מעליו עם הביצים שלו בפנים כל היום משחק או לא משחק זה לא במקום.
היה ניכר שזה מאוד מפריע לו.
ואז דני בא אליו בטענה הבאה: "תביא חיבוק שחרר אותי מזה" וחיים חיבק אותו ושכח.
מה זה השטויות האלו? אל תשחרר אותו. תמשיך לדבר על זה ולהגיד את מה שמפריע לך. מה זה תביא חיבוק שחרר אותי?
אחר כך הוא מתפלא שהוא היען.
לא הוא רק מבקש שלא ישימו לו את הביצים בפרצוף.ולא צורם לך שהוא מנגן על הגובה שלו?
שלא יצמידו את הביצים שלהם לפרצוף שלו כל היום?
זה ספורטיבי?
הוא ליטרלי מבקש שיעשו לו הנחה
שיעשו לו מערוף ויוותרו לו.
שהמשמעות של זה... היא מה?...לא הוא רק מבקש שלא ישימו לו את הביצים בפרצוף.
לא, רק אל תשימומלי את הביצים בפנים.שהמשמעות של זה... היא מה?...
אל תתקרבו אלי לנסות לגנוב.
תוותרו לי.
תתחשבו באי הנעימות שזה מסב לי.
תנו לי לנצח.
פשוט תינוק.
סיי זה לא ביום יום, זה במסגרת משימה שזו המהות שלה!לא, רק אל תשימומלי את הביצים בפנים.
אם הייתי בא ומשתין עליך, אז זו גם הייתה תינוקות ובקשה לתת לי לנצח אם היית מתנגד ומבקש להפסיק?
נכון, תתחשבו באי הנעימות שזה מסב לי, זה מה שהוא מבקש. זו בקשה אנושית ולגיטימית שכל אחד היה יכול לבקש אם היה לו לא נעים שעושים לו משהו.
זאת גם סיטואציה שאי אפשר לנצח בהסיי זה לא ביום יום, זה במסגרת משימה שזו המהות שלה!
וזה מצטרף לעוד ועוד מקרים קטנים בהם חיים מנצל את מצבו כדי שיוותרו לו.
המהות שלה זה לתקוע את האשכים של דני בפרצוף של חיים?סיי זה לא ביום יום, זה במסגרת משימה שזו המהות שלה!
וזה מצטרף לעוד ועוד מקרים קטנים בהם חיים מנצל את מצבו כדי שיוותרו לו.
לדעתי ההתנצלות של דני היתה ממקום של - שלא יגידו בחוץ תראו איך דני מתנהג לגמד, זה לא כוחות, למה הוא בא עליו? גועל נפש, וכד'דווקא ראיתי את זה והרגשתי שההתנצלות הייתה ממקום אמיתי. ואין לי חיבה מיוחדת לשני, חוץ ממשפטי מחץ שלפעמים יוצאים לו
הראו שדני הסתכל למצלמה בזמן הזהלדעתי ההתנצלות של דני היתה ממקום של - שלא יגידו בחוץ תראו איך דני מתנהג לגמד, זה לא כוחות, למה הוא בא עליו? גועל נפש, וכד'
בזאגב, אין דבר כזה בת יענה. זו יען.
והתחפושת שנתנו לדורסניים היא של עיט, באנגלית eagle. לא נשר.
לא זה לחלוטין לא בז. זה עיט, ספציפית עיט לבן ראש כמו הסמל של ארה"ב. בז הוא בדרך כלל בצבעים כהים ועם מקור קטן.
לא היה להם לבן בראש כמו נשר?אגב, אין דבר כזה בת יענה. זו יען.
והתחפושת שנתנו לדורסניים היא של עיט, באנגלית eagle. לא נשר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.