היא חסרת מודעות והגינותאורית אלופה בלקרוא לאחרים 'צבועים',
אבל אצלה נירמול היחסים עם הדר אין בעיה שיכלול כמובן המשך הצחוק והטינוף עליה ברגע שהיא מסובבת את הגב
היא חסרת מודעות והגינותאורית אלופה בלקרוא לאחרים 'צבועים',
אבל אצלה נירמול היחסים עם הדר אין בעיה שיכלול כמובן המשך הצחוק והטינוף עליה ברגע שהיא מסובבת את הגב
להקטין את הפונט לפונט רגיל בבקשה!ושוב אורית הבהמה על המסך
לדעתי הוא פשוט מבין - ונכון - ששום דבר לא יזיז אותה או ישנה אותה, וזה נראה לו חסר טעם להכנס לויכוחים איתה.ההסבר היחיד להתנהגות לקקנית מתרפסת של עידן כלפי אורית הוא רק אחד: הוא מפחד ממנה. מפחד להיכנס לפה המלוכלך שלה.
שיבין אבל להתערב לאמילי להוכיח אותה? הוא יפה נפש.לדעתי הוא פשוט מבין - ונכון - ששום דבר לא יזיז אותה או ישנה אותה, וזה נראה לו חסר טעם להכנס לויכוחים איתה.
לדעתי הוא תכלס מכיר את עצמו ויודע שאין לו מה להוכיח לאף אחד,
אז הוא כאילו לא צריך להראות את האופי שלו או וואטאבר דרך לענות לה או להתעמת איתה.
אני ממש יכולה להבין את זה.
זה יכול להיות סבבה בחיים, אבל הרבה פחות סבבה באח.
מי?מי אמרה לאמילי שיש לה קלף נגדה שאם תספר להדר יהיה בלאגן??
אני חושבת שעל כל שאלה אפשרית של מי עשה משהו לאמילי , התשובה היא אורית.מי אמרה לאמילי שיש לה קלף נגדה שאם תספר להדר יהיה בלאגן??
אני דווקא חושבת שקורלי.אני חושבת שעל כל שאלה אפשרית של מי עשה משהו לאמילי , התשובה היא אורית.
היא במסע נקם כלפיה.
מניח תפיליןעידן נעלם
ילדה מבחינת ניסיון לא במהותמצחיק שבעיני עידן אמילי ילדה אבל למעשה לאמילי יש יותר אומץ ואינטגריטי ממנו. הוא לגמרי החוליה החלשה מבין השניים.
אני מרגישה שיש להם מה ללמוד אחד מהשנייה, וזה מעניין לי אצלם.ילדה מבחינת ניסיון לא במהות
אמר שלדעתו אמילי הכי בוגרת בבית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.