אוף
את טובה בהסברים מנומקים
איך אני אסתור את זה עכשיו?
אגב
אני לא שמעתי שעידן אמר לאורית להפסיק לקרוא לאמילי בשמות או לרדת עליה בנוכחותו. לי זה חדש!
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
.
לצערי הייתי על הלייב קצת מדי ביחס לשעמום שם, שמעתי אותו מס' פעמים
אוף
את טובה בהסברים מנומקים
איך אני אסתור את זה עכשיו?
אגב
אני לא שמעתי שעידן אמר לאורית להפסיק לקרוא לאמילי בשמות או לרדת עליה בנוכחותו. לי זה חדש!
זהו שאני לא צופה הרבה אז יש ״חורים בהשכלה״![]()
.
לצערי הייתי על הלייב קצת מדי ביחס לשעמום שם, שמעתי אותו מס' פעמים
היא בוכה כי הוא לא מתייחס אליה (פרשנות שלי)צריך ריב בין עידן לגאיה
זה יטרוף את הקלפים
לא נראה ליאז הם לא נפרדו? אני כבר מבולבל![]()
אולי נפרדו אבל כמובןןןן החליטו להשאר בטוב וחברים כי אותו בית ובלהבלהבלהאז הם לא נפרדו? אני כבר מבולבל![]()
אמילי כבר הייתה מתפוצצת על אורית שסכסכה ביניהםאולי נפרדו אבל כמובןןןן החליטו להשאר בטוב וחברים כי אותו בית ובלהבלהבלה
תודה שהיא עושה את זהאמילי כמו הילד הקטן שצרח המלך עירום... כולם לא סובלים את אורית. כולם חושבים שהיא נוראית ובצדק. אבל כולם מפחדים ממנה.אמילי חושבת כמו כולם, אבל אין לה את המחסום לצרוח את זה. זה לא אומץ. זה תמימות של ילדה קטנה עם קוקיות ללא נסיון חיים.
אמילי כמו הילד הקטן שצרח המלך עירום... כולם לא סובלים את אורית. כולם חושבים שהיא נוראית ובצדק. אבל כולם מפחדים ממנה.אמילי חושבת כמו כולם, אבל אין לה את המחסום לצרוח את זה. זה לא אומץ. זה תמימות של ילדה קטנה עם קוקיות ללא נסיון חיים.
איך לא הראו לנו בפרק את האיפון שאורית עשתה לדנהמה קרה..??...
גנבו לדנה ביצה?....
מה לא הראו את זה..?....איך לא הראו לנו בפרק את האיפון שאורית עשתה לדנה
גם את דנה מתעצבנת על עידן השאירו בארכיון של עוזמה לא הראו את זה..?....
"היא חנקה אותי.."...
שישחררו את הגרסה הבלתי מצונזרת...
לא חבל סתם נותר.. על ריצפת העריכה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.