** שרשור בוקר - היום ה-27 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

טוויגיי

Well-known member
אוף
את טובה בהסברים מנומקים
איך אני אסתור את זה עכשיו?
אגב
אני לא שמעתי שעידן אמר לאורית להפסיק לקרוא לאמילי בשמות או לרדת עליה בנוכחותו. לי זה חדש!
:ROFLMAO: 😂

.
לצערי הייתי על הלייב קצת מדי ביחס לשעמום שם, שמעתי אותו מס' פעמים

בסדר555

Well-known member
אז הם לא נפרדו? אני כבר מבולבל|תוהה|
לא נראה לי
בלילה היו נשיקות ולחשושים האח העיר להם שהם בלי מקרופון
בבוקר גם היה חיבוק במיטה

היא גם לא נראית כמו אחת ששברו לה את הלב הבוקר

נערך לאחרונה ב:

Messier41

Active member
אמילי כמו הילד הקטן שצרח המלך עירום... כולם לא סובלים את אורית. כולם חושבים שהיא נוראית ובצדק. אבל כולם מפחדים ממנה.אמילי חושבת כמו כולם, אבל אין לה את המחסום לצרוח את זה. זה לא אומץ. זה תמימות של ילדה קטנה עם קוקיות ללא נסיון חיים.

מיק83

Well-known member
אמילי כמו הילד הקטן שצרח המלך עירום... כולם לא סובלים את אורית. כולם חושבים שהיא נוראית ובצדק. אבל כולם מפחדים ממנה.אמילי חושבת כמו כולם, אבל אין לה את המחסום לצרוח את זה. זה לא אומץ. זה תמימות של ילדה קטנה עם קוקיות ללא נסיון חיים.
תודה שהיא עושה את זה

svtar25

Well-known member
אמילי כמו הילד הקטן שצרח המלך עירום... כולם לא סובלים את אורית. כולם חושבים שהיא נוראית ובצדק. אבל כולם מפחדים ממנה.אמילי חושבת כמו כולם, אבל אין לה את המחסום לצרוח את זה. זה לא אומץ. זה תמימות של ילדה קטנה עם קוקיות ללא נסיון חיים.​
אמילי לא דיפלומטית, היא באמת אומרת בקול מה שאחרים חושבים. שאלה נשאלת האם זה חכם? מה זה יעזור? לא יעזור, לתקן את אורית לא ניתן. באה לאמילי לפרוק שתפרוק, לפחות יהיה קצת אקשן​

יונתנסקי

Well-known member
איזה כיף לקרוא מה אתם כותבים.
אני לא מתמצאת בכלל, אפילו לא יודעת מי המועמדים להדחה.
חשבתי שאלמד מכם, משהו על מישהו....
חשבתי....
לכל אחד יש דעה אחרת
וכל אחד רואה אחרת את המשך התכנית והעתיד.

אז מה יהיה ???

ואני מבינה שההצבעה סגורה. כך הופיע לי....

התלוננתי אז נפתחה לי הצבעה. זהו.

nicknick

Well-known member
מחלוקת בין זה שאני כבר לא יכולה לראות את אורית במסך לבין זה שאני חושבת שאולי כדאי שתישאר ותביא את אמילי עד הגמר.

CoolCat92

Well-known member
מלאני חיה בסרט קצת.. היא לא מכירה את יהב אבל החליטה כבר שהוא לא מכבד נשים ושהוא עושה גזלייטינג לקורל..
הגלימה הזו של הפמיניסטית הלוחמת עהור הנשים היא קצת פאתטית... קורל ואורית לא צריכות לקבל הנחות על ההתנהגות שלהן כי הן נשים

מצב
הנושא נעול.
למעלה