** שרשור בוקר - היום ה-30 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

SNIPES

Well-known member
יש בי תקווה שדווקא יהב ועינב יהיו אחרונים, כל החבורה הזאת זחוחה לי מדי, בעיקר אחרי שיחת ה״הם ינסו להתקרב אלינו עכשיו כי אנחנו הצד החזק, הם נופלים כמו זבובים…״. אולי זה יוריד אותם קצת לקרקע.

ziniozi

Well-known member
יש בי תקווה שדווקא יהב ועינב יהיו אחרונים, כל החבורה הזאת זחוחה לי מדי, בעיקר אחרי שיחת ה״הם ינסו להתקרב אלינו עכשיו כי אנחנו הצד החזק, הם נופלים כמו זבובים…״. אולי זה יוריד אותם קצת לקרקע.
האמת שכן, זה יהיה נחמד לראות את יהב היהיר אוכל סרטים שהוא בתחתית הערימה.
מה זה יגרום לו לעשות?

ziniozi

Well-known member
מנסה להיזכר בסאגת השקרים של קורלי, ומשהו לא ברור לי עד הסוף.
מה בדיוק היה השקר? שאור אמר לה ''אל תהיי תמימה עם יהב''?
או להכחיש את זה בפני אור?
או גם וגם?

בסדר555

Well-known member
אמילי בסרטים ובהתנהגות מאולצת
חיבבתי אותה כשהייתה טבעית וישרה
לקח לה זמן להיפתח
עד שנפתחה
הצעקות גמרו אותה

לא סתם בוכה מהבוקר
לא נוח לה עם עצמה
נקרעת בין מה שהמשפחה מצפה ממנה ובין מה שהיא רוצה

נערך לאחרונה ב:

nicknick

Well-known member
אמילי בסרטים ובהתנהגות מאולצת
חיבבתי אותה כשהייתה טבעית וישרה
לקח לה זמן להיפתח
עד שנפתחה
הצעקות גמרו אותה

לא סתם בוכה מהבוקר
לא נוח לה עם עצמה
נקרעת בין מה שהמשפחה מצפה ממנה ובין מה שהיא רוצה
אכן...רואים שהיא מתנהגת קצת לא טבעי ובחוסר נוחות , מדברת על משהו אך לא מדברת ישירות.
ומנסה לעשות מה שמצפים ממנה...
אבל בסדר, גם זה סוג של תהליך ולמידה, הגיוני שצעקות יכניסו אותה לבילבולים....והיא צריכה את הזמן שלה להבין מה נכון ומה לא. אולי תתחזק מזה.

אני מניחה שהיא תוציא מה שעובר עליה בקרוב , כי רואים שהיא על קוצים כבר, קשה לשמור הכל בפנים. בן אדם לא יכול להיות מישהו שהוא לא לאורך זמן.

בסדר555

Well-known member
אכן...רואים שהיא מתנהגת קצת לא טבעי ובחוסר נוחות , מדברת על משהו אך לא מדברת ישירות.
ומנסה לעשות מה שמצפים ממנה...
אבל בסדר, גם זה סוג של תהליך ולמידה, הגיוני שצעקות יכניסו אותה לבילבולים....והיא צריכה את הזמן שלה להבין מה נכון ומה לא. אולי תתחזק מזה.

אני מניחה שהיא תוציא מה שעובר עליה בקרוב , כי רואים שהיא על קוצים כבר, קשה לשמור הכל בפנים. בן אדם לא יכול להיות מישהו שהוא לא לאורך זמן.
עד הצעקה הבאה מהמשפחה

רימון2024

Well-known member
קורלי לא בבית, כבר בשיר בוקר היא לא הייתה במיטה
עם כל הלחץ היא הייתה בו אתמול שיראו את השקרים שלה
אני לא אתפלא אם היא המציאה משהו כדי ההפקה תוציא אותה מהבית עד סוף המשימה

nicknick

Well-known member
קורלי לא בבית, כבר בשיר בוקר היא לא הייתה במיטה
עם כל הלחץ היא הייתה בו אתמול שיראו את השקרים שלה
אני לא אתפלא אם היא המציאה משהו כדי ההפקה תוציא אותה מהבית עד סוף המשימה
מקודם ראו אותה לכמה רגעים... אבל בהחלט נעלמה מהמצלמות הבוקר

yalian

Well-known member
לא יודעת עדיין לומר למה בדיוק,
אבל התמונה הזאת מצחיקה אותי

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    01.jpg
    KB 171 · צפיות: 13

yalian

Well-known member
מסר לאח הגדול:
עוז אל תדאג, אנחנו נראה את הפרק,
אבל בחיאת, תן לראות משימה בלייב!!

(כפרה עליך חיים שלנו בלב)

Psy Bear

Well-known member
מסר לאח הגדול:
עוז אל תדאג, אנחנו נראה את הפרק,
אבל בחיאת, תן לראות משימה בלייב!!

(כפרה עליך חיים שלנו בלב)

עוז הדביל לא מבין שהמכורים הפסיכופטים כמונו שרואים את הלייב כאילו עושים עבודת סמינריון על התוכנית הזו - יראו גם את הפרקים.

בנוסף, כשאנשים רואים את הלייב ואז בפרקים עורכים קצת אחרת ונהיה רעש סביב זה ואנשים יוצאים למלחמות ברשת - זה טוב לתוכנית. זה אנגייג'מנת ותנועה ברשתות.
הם חושבים שמישהו שמתלונן ברשת שמסתירים את דייר איקס, ואז מעלים צילומי מסך וכו' זה רע לתוכנית. טיפשים זה מצויין.

בעונות הראשונות הלייב היה פתוח, ראינו הכל בלייב, והרייטינג היה בשמיים.

בסדר555

Well-known member
עוז הדביל לא מבין שהמכורים הפסיכופטים כמונו שרואים את הלייב כאילו עושים עבודת סמינריון על התוכנית הזו - יראו גם את הפרקים.

נכון

זה גם לא שיש לו הרבה צופים שהוא יכול לאבד
הוא צריך לחשוב איך למשוך צופים חדשים

נערך לאחרונה ב:

nicknick

Well-known member

בנוסף, כשאנשים רואים את הלייב ואז בפרקים עורכים קצת אחרת ונהיה רעש סביב זה ואנשים יוצאים למלחמות ברשת - זה טוב לתוכנית. זה אנגייג'מנת ותנועה ברשתות.
הם חושבים שמישהו שמתלונן ברשת שמסתירים את דייר איקס, ואז מעלים צילומי מסך וכו' זה רע לתוכנית. טיפשים זה מצויין.

מרגיש לי שזה פחות הרייטינג ויותר הנרטיב... השליטה במה שיוצג לצופה מהמשימה , מה בעיניהם ראוי ורצוי לצפייה מבין ההתרחשויות.
בצפיית לייב אנחנו בוחרים ומפרשנים לעצמנו מה גיבור הסיטואציה.... בפרקים הם בחרו מי הגיבור שאנחנו צריכים לחשוב שהוא גיבור.
רואים את זה בכלל , לא רק במשימות. צנזורים של הרבה שיחות ואינטראקציות והגשה מאוד ערוכה ומוטה שלהם בפרקים.

בסדר555

Well-known member
מרגיש לי שזה פחות הרייטינג ויותר הנרטיב... השליטה במה שיוצג לצופה מהמשימה , מה בעיניהם ראוי ורצוי לצפייה מבין ההתרחשויות.
בצפיית לייב אנחנו בוחרים ומפרשנים לעצמנו מה גיבור הסיטואציה.... בפרקים הם בחרו מי הגיבור שאנחנו צריכים לחשוב שהוא גיבור.
רואים את זה בכלל , לא רק במשימות. צנזורים של הרבה שיחות ואינטראקציות והגשה מאוד ערוכה ומוטה שלהם בפרקים.
אבל איזה נרטיב אפשר להעביר בהעברת דגים מפה לפה
או כל משימה מטומטמת שלו

Psy Bear

Well-known member

נו, אבל זה טוב שצופים יראו ויפרשנו איך שהם רוצים. כי אחר כך הם הולכים ומדברים על זה ברשתות. ואם העריכה לא לרוחם, אז הם עוד יותר לוהטים לכתוב, לשתף, להגיב, להעלות תוכן שקשור וכו'
ככל שרואים יותר, יותר טוב בסך הכללי.
רשת לא מבינים את זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה