מזרחי שמנסה להשתכנז קצת... אבל אחלה בן אדםמה הכוונה גרסה גברית לפרידה?
אם אני לא טועה הוא ופרידה גם מכירים
מזרחי שמנסה להשתכנז קצת... אבל אחלה בן אדםמה הכוונה גרסה גברית לפרידה?
הם חייבים לגמור את כל האוכל כי מה שנשאר לא מבושל לוקחים להםפתחתי את השידור לערימות של שניצלים - למה כזו כמות?? - ולעוד סשן של תיפוףחיים ואלתורים. הם חמודים וזה, אבל אין לי כוח לזה....
התיפוף כבר מטריף אותי ואני רק חושבת על הגב והצוואר המסכנים של חיים המסכן שמקריב את עצמו למען 'האמנות'
חשבתי על זה, אבל אתמול שמעתי איזו שיחה (בין מישו למישו למישו, כבר לא זוכרת), דיברו על זה שצריך לבשל כי חבל על כל מה שנשאר, ואז אחד מהם אמר שאין טעם כי לקחו להם גם את המבושל....הם חייבים לגמור את כל האוכל כי מה שנשאר לא מבושל לוקחים להם
הם קנו מלא בשר בתקציב הקודם וכדי שלא ייקחו להם מחר את המוצרים הם מכינים אותם. מה שמוכן לא לוקחיםפתחתי את השידור לערימות של שניצלים - למה כזו כמות?? - ולעוד סשן של תיפוףחיים ואלתורים. הם חמודים וזה, אבל אין לי כוח לזה....
התיפוף כבר מטריף אותי ואני רק חושבת על הגב והצוואר המסכנים של חיים המסכן שמקריב את עצמו למען 'האמנות'
נשמע שאמא של אמילי יותר מעניינת מאמילי עצמה...אמא של אמילי הגיבה על ההתנצלות של עידן
“הוא לא בן אדם אמין״, עושה לו רצח אופי
קצת התבלבלהאמא של אמילי הגיבה על ההתנצלות של עידן
“הוא לא בן אדם אמין״, עושה לו רצח אופי
בדיוק רציתי לשאול למה מכינים לה צלחתקורלי שוב יצאה מהבית....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.