ההדבל הוא בדיירים, כל הבעייתים יצאו מהביתהבדלי גישה בולטים בניהול התקציב, עידן לא סבל שישבו נוספים, השתיק והטיף מוסר . התקציב מתנהל ברוח טובה והקשבה לכל אחד עם מלאני ויוסי
ההדבל הוא בדיירים, כל הבעייתים יצאו מהביתהבדלי גישה בולטים בניהול התקציב, עידן לא סבל שישבו נוספים, השתיק והטיף מוסר . התקציב מתנהל ברוח טובה והקשבה לכל אחד עם מלאני ויוסי
ברור שבדיירים שמכתיבים אופי ואווירה ובעיקר מי שיודע לנהל את התקציב ברוח טובה.ההדבל הוא בדיירים, כל הבעייתים יצאו מהבית
אפילו התקציב עובר בשקט.. צריך לחזור ללוח וגיר כמו פעם.. מזכיר נשכחות.. גילי מיילי..איך זה שהדר לבד על הטאבלט?
היא כנראה קיבלה במסגרת המשימה אקסטרה כסף לעצמהאיך זה שהדר לבד על הטאבלט?
נראה לי שהיא סתם חיפשה לסחוט במבה נוגט מהשאריות של התקציבהיא כנראה קיבלה במסגרת המשימה אקסטרה כסף לעצמה
לא היו נותנים לה אם זה לא היה פרס אישינראה לי שהיא סתם חיפשה לסחוט במבה נוגט מהשאריות של התקציב
הכי לא מובן איך דייר שנכנס כפייבוריט הפך לשנוא ההפקה, היו גם קטעים יפים שלו ושל אמילי שהראו בעריכה, אבל בפרק האחרון לפני ההצבעות לזוגות זה היה ברור חד משמעית שהם נגדוקשה לי להאמין
מעונה שעברה אני בדעה שההצבעות לא חשובות רק ההפקה קובעת מי מודח ומי זוכה
למישהו שם יש אינטרס להפריד בן אמילי ועידן עד שהתחבר אליה קיבל עריכה של מאמי לאומי
עוד לא הגעתי למסקנה מוחלטת של מי האינטרס ולמה
אבל יש לי חשד
כבר לפני שבועיים כתבתי שרוצים להוציא את עידן
לא רק להדיח אותו גם שיהיה שנוא בחוץ
לפי העריכה המגמתית
הפוסטים
ההסתרות בלייב
כל שיחה שלו עם אמילי או מלאני נחתכה
הסוף של הפרק בדיוק בריב עם אמילי למרות שהשלימו חמש דקות אחרי
ההדחה המוזרה של הראש בראש
חחח אולי כשהוא התחיל ללכלך על הליהוקים העונההכי לא מובן איך דייר שנכנס כפייבוריט הפך לשנוא ההפקה, היו גם קטעים יפים שלו ושל אמילי שהראו בעריכה, אבל בפרק האחרון לפני ההצבעות לזוגות זה היה ברור חד משמעית שהם נגדו
לא חשבתי על זהחחח אולי כשהוא התחיל ללכלך על הליהוקים העונה
השינוי בא ברגע שהתחבר לאמיליהכי לא מובן איך דייר שנכנס כפייבוריט הפך לשנוא ההפקה, היו גם קטעים יפים שלו ושל אמילי שהראו בעריכה, אבל בפרק האחרון לפני ההצבעות לזוגות זה היה ברור חד משמעית שהם נגדו
אבל היו קטעים יפים שלהם בפרקים, נגיד שהם דיברו למעלה והוא אמר לה שהוא מדמיין שהוא רואה את השקיעה.השינוי בא ברגע שהתחבר לאמילי
זה השינוי הכי חד שראיתי בעריכה כלפי מישהו
עכשיו אנחנו רק צריכים לשאול את עצמנו למי בהפקה היה אינטרס להפריד ביניהם ולמה
גם כשהראו את זה בפרק מיד אחרי בא קטע רע שלואבל היו קטעים יפים שלהם בפרקים, נגיד שהם דיברו למעלה והוא אמר לה שהוא מדמיין שהוא רואה את השקיעה.
אבל כן היו מסתירים אותם מלא בלייב חותכים מלא שיחות שלהם או את החיבוקים שלהם בבוקר
ומצד שני הרגיש שהם הכניסו את מלאני בשבילו כדי שיהיה לו עם מי לדבר,גם כשהראו את זה בפרק מיד אחרי בא קטע רע שלו
מדבר על כמה רע לו בבית עם מוסיקה דרמטית וזומים על התאומים
זה באמת לא מובן ליומצד שני הרגיש שהם הכניסו את מלאני בשבילו כדי שיהיה לו עם מי לדבר,
ואז תוך פחות משבוע כבר דאגו שיודח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.