katy2022
Well-known member
זה היה ככ מושלם אם היא הייתה מודחת אתמול...דני היה אשם גם בזה כי קטע את השרשרת של הצד שלהםקורלי שוב יצאה מהבית...
זה היה ככ מושלם אם היא הייתה מודחת אתמול...דני היה אשם גם בזה כי קטע את השרשרת של הצד שלהםקורלי שוב יצאה מהבית...
קטי, סליחה על הניג׳וס אבל אם יהיה לך זמן אולי תוכלי לכתוב לי בפרטי או פה את הסוף של הבדיחה על החזיר המדבר? זה לא עוזב אותי הסקרנות הורגתזה היה ככ מושלם אם היא הייתה מודחת אתמול...דני היה אשם גם בזה כי קטע את השרשרת של הצד שלהם
זה היה ככ ארוך בלי פואנטה ולא מצחיק...קטי, סליחה על הניג׳וס אבל אם יהיה לך זמן אולי תוכלי לכתוב לי בפרטי או פה את הסוף של הבדיחה על החזיר המדבר? זה לא עוזב אותי הסקרנות הורגת
אוישזה היה ככ ארוך בלי פואנטה ולא מצחיק...
החזיר חירב את הביתץ רצו להעיף אותו הבטיח שלא יעשה שוב ועשה...שלחו אותו לארה"ב ... פתאום דפיקה בדלת ומי הופיע? חיים ואחותו....(תמיד הסוף משתנה לפי מי שמספרים לו את הבדיחה)
היא משתתפת במקביל בתוכנית בארה"ב כ"קאנישה"קורלי שוב יצאה מהבית...
די נו זה לא לענייןקורלי שוב יצאה מהבית...
נואשת ומכחישה שהיא כזופרידה נואשת
פרידה נואשת
נואשת באיזה קטע?נואשת ומכחישה שהיא כזו
עלק עוצמה נשית
היא לא נפגעה בגלל הבחירה היא הבינה שהוא לא מעוניין בה רומנטית מהבחירהלגבי אתמול, דני הטיפש אמנם עשה טעות שהכניסה לתוך הבית את ״אויביו״ ופגעה בחברתו הטובה פרידה, אבל קולב מדבר שווה עבורו לתורה מסיני ופרידה צריכה לכבד זאת ולא להתמרמר.
עצובהיא לא נפגעה בגלל הבחירה היא הבינה שהוא לא מעוניין בה מהבחירה
זה מה שפגע בה
מספיק לשמוע את השיחה שלה עכשו עם יוסי ועינב
"אני רוצה שירגיש שאני חסרה לו"
"אני רוצה שיקח אותי לנסט וינשק אותי"
"הבנתי שאני לא אהיה רעיה שלו"
יוסי ברח
גם אמר שלא נמשך אליהעצוב
עצוב כמה אפשר להיות פתטית
והוא הרי אמר כמה פעמים שהוא לא רוצה זוגיות. הוא ממש לא השלה אותה!
נכון.גם אמר שלא נמשך אליה
נואשת כמו שהייתה עם אור בהתחלה
ואז תום
אפילו עם יהב היה קצת עד שהתקרב להדר
וכשידיחו אותו זה יהיה בגלל שישוו אותו למה שעידן אמר לאמילי....עצוב
עצוב כמה אפשר להיות פתטית
והוא הרי אמר כמה פעמים שהוא לא רוצה זוגיות. הוא ממש לא השלה אותה!
מה זה הקולב המדבר? היה ליטרלי קולב מדבר בארון?לגבי אתמול, דני הטיפש אמנם עשה טעות שהכניסה לתוך הבית את ״אויביו״ ופגעה בחברתו הטובה פרידה, אבל קולב מדבר שווה עבורו לתורה מסיני ופרידה צריכה לכבד זאת ולא להתמרמר.
אמר שעשו לו קסם אורי גלרמה זה הקולב המדבר? היה ליטרלי קולב מדבר בארון?
אתמול בזמן היציאה-כניסה-הדחה? פספסתיאמר שעשו לו קסם אורי גלר
מילים שלו
כן בבחירה שלואתמול בזמן היציאה-כניסה-הדחה? פספסתי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.