** שרשור בוקר - היום ה-44 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

katy2022

Well-known member
13:17
פרידה מספרת להדר שהיא כל החיים הלכה עם רטט חזק של דחייה, במיוחד בתיכון וגם בגיל 19-18 כשעברה לתל אביב צנזור
ממה ששמעתי הדר אמרה לפרידה : לך זה הולך ממש בקלות ולי זה יוצא (עשתה פיתולים עם הידיים- כלומר עקום)
הדר תמיד עם עין וחצי על פרידה, מקנאה בזה שהיא אהובה בבית ובחוץ, מקנאה בזה שזוכה לסוג של תשומת לב גברית.. מה שחסר כרגע להדר
אפילו ביום שצחי הודח פרידה ישבה איתו איזה שעה ..קמה .. אחכ הדר התיישבה לדבר איתו
זה ממש ברמת סטוקריות

nicknick

Well-known member
עינב התאכזבה מחברה ששמה אותה במשימה כהכי 'ילדותית' ו'בכיינית' - כנראה אמילי

אומרת גם שקורלי שמה אותה כ'הכי יפה' בלי שהיה לה אינטרס במשימה
אני מחבבת את אמילי אבל היא די מאבדת את עצמה ונסחפת לכל כיוון שהרוח לוקחת אותה ...חבל בשבילה.
לא שזה לא נכון... עינב חמודה אבל באמת מתאימה לתיאור הזה - באופן פרופורציונאלי כמובן לשאר הבית. ויכול להיות שאולי זה מהמשימות הללו שאין איך להתחמק וחייבים לבחור משהו איכשהו.
ובכל זאת... חברה טובה שלה בבית, עדיף למצוא דרך לחרטט מאשר זה.

המלאך האדום10

Well-known member
מעניין אם המודחים חתומים על חוזה שאם יגידו להם לחזור אז חייבים לחזור.
תום ודנה פתחו מסעדה או משהו כזה לא נראה לי שירצו לחזור.
כולם בונים על מלאני ועידן. הבחורה הבהירה שהיא בזוגיות ארוכה ואפילו מאורסת.
אז מי נשאר? כל הבררה ( סליחה על הביטוי)
לא מבינה את הרעיון הזה

nicknick

Well-known member
מעניין אם המודחים חתומים על חוזה שאם יגידו להם לחזור אז חייבים לחזור.
תום ודנה פתחו מסעדה או משהו כזה לא נראה לי שירצו לחזור.
כולם בונים על מלאני ועידן. הבחורה הבהירה שהיא בזוגיות ארוכה ואפילו מאורסת.
אז מי נשאר? כל הבררה ( סליחה על הביטוי)
לא מבינה את הרעיון הזה
אני בספק שיש משהו שמחייב אותם ממש לחזור לבית. הרי גם במהלך העונה החוזה לא מחייב אותם לשהות שם, הם יכולים לבקש לצאת מתי שירצו אם הם מרגישים שהחוויה הזאת לא להם...

אולי יש מחוייבות להשתתף בכל מיני דברים שקשורים לתוכנית כמו משימות, ראיונות וכו'
אבל גם שם לא נראה שכולם עושים זאת, יש הרבה שיוצאים מהבית ונעלמים ולא משתפים פעולה...אז לא בטוח כמה החוזים האלה נאכפים.

yoni564712

Well-known member
מודחים לפי העדפה:

עידן
צחי
יהודה
דינור
לירון
אורית
ברק
תום
דנה
יהב

katy2022

Well-known member
איכס הכניסו את יוסי למכונת בובות וזורקים עליו ג'וקים
חיים אמור ל"תפוס" אותו במכונה

tarimulu

Well-known member
מצחי נמסר:

השאלה שנשאלת הכי הרבה היא בעצם למה שמו אותי להדחה, למה ביטלו לי את החסינות. אז קודם כל חשוב לי להבהיר: לא מדובר במה שאתם קוראים ברשתות החברתיות ב-24 השעות האחרונות שאני פרסמתי או סיפרתי על חזרתם של ארבעת החטופים. לא. הלוואי שהייתי עושה את זה. הייתי חוזר על זה שוב ושוב, עם עוד הפרה ועוד הפרה, רק כדי שהדיירים ידעו שארבעת החטופים חזרו, הייתי מתגאה בזה. זה לא המקרה. אני גם חייב לציין שלא סיפרתי לאף מתמודד איזשהו סיפור או מידע מבחוץ עליו. שום דבר, שום קרדיט, כלום.

הדבר היחיד שכן עשיתי הוא שסיפרתי איזשהו סיפור על עצמי, שלי, שלא ידעתי שאסור לי לספר, שאסור לי להוציא אותו החוצה - ולכן נקנסתי, מה שנקרא, בהפרה. וזה לצערי מה שהעמיד אותי להדחה, דבר שכמובן לא ציפיתי שיקרה.

בוודאי שאני מרגיש תחושת פספוס. הועמדתי להדחה בשלב מאוד מוקדם. לעניות דעתי על לא עוול בכפי. ואני חושב שאם היה ניתן לי עוד קצת זמן, אפילו עוד יומיים, הייתם רואים צחי אחר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה