כפרה עליו חייםמצחי נמסר:
השאלה שנשאלת הכי הרבה היא בעצם למה שמו אותי להדחה, למה ביטלו לי את החסינות. אז קודם כל חשוב לי להבהיר: לא מדובר במה שאתם קוראים ברשתות החברתיות ב-24 השעות האחרונות שאני פרסמתי או סיפרתי על חזרתם של ארבעת החטופים. לא. הלוואי שהייתי עושה את זה. הייתי חוזר על זה שוב ושוב, עם עוד הפרה ועוד הפרה, רק כדי שהדיירים ידעו שארבעת החטופים חזרו, הייתי מתגאה בזה. זה לא המקרה. אני גם חייב לציין שלא סיפרתי לאף מתמודד איזשהו סיפור או מידע מבחוץ עליו. שום דבר, שום קרדיט, כלום.
הדבר היחיד שכן עשיתי הוא שסיפרתי איזשהו סיפור על עצמי, שלי, שלא ידעתי שאסור לי לספר, שאסור לי להוציא אותו החוצה - ולכן נקנסתי, מה שנקרא, בהפרה. וזה לצערי מה שהעמיד אותי להדחה, דבר שכמובן לא ציפיתי שיקרה.
בוודאי שאני מרגיש תחושת פספוס. הועמדתי להדחה בשלב מאוד מוקדם. לעניות דעתי על לא עוול בכפי. ואני חושב שאם היה ניתן לי עוד קצת זמן, אפילו עוד יומיים, הייתם רואים צחי אחר.
שיישאר בחוץ, תודה.