** שרשור בוקר - היום ה-44 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
מצחי נמסר:

השאלה שנשאלת הכי הרבה היא בעצם למה שמו אותי להדחה, למה ביטלו לי את החסינות. אז קודם כל חשוב לי להבהיר: לא מדובר במה שאתם קוראים ברשתות החברתיות ב-24 השעות האחרונות שאני פרסמתי או סיפרתי על חזרתם של ארבעת החטופים. לא. הלוואי שהייתי עושה את זה. הייתי חוזר על זה שוב ושוב, עם עוד הפרה ועוד הפרה, רק כדי שהדיירים ידעו שארבעת החטופים חזרו, הייתי מתגאה בזה. זה לא המקרה. אני גם חייב לציין שלא סיפרתי לאף מתמודד איזשהו סיפור או מידע מבחוץ עליו. שום דבר, שום קרדיט, כלום.

הדבר היחיד שכן עשיתי הוא שסיפרתי איזשהו סיפור על עצמי, שלי, שלא ידעתי שאסור לי לספר, שאסור לי להוציא אותו החוצה - ולכן נקנסתי, מה שנקרא, בהפרה. וזה לצערי מה שהעמיד אותי להדחה, דבר שכמובן לא ציפיתי שיקרה.

בוודאי שאני מרגיש תחושת פספוס. הועמדתי להדחה בשלב מאוד מוקדם. לעניות דעתי על לא עוול בכפי. ואני חושב שאם היה ניתן לי עוד קצת זמן, אפילו עוד יומיים, הייתם רואים צחי אחר.
כפרה עליו חיים
שיישאר בחוץ, תודה.

שרי48

Well-known member
השאלה שנשאלת הכי הרבה היא בעצם למה שמו אותי להדחה, למה ביטלו לי את החסינות​
החשאיות, הסודיות, סביב הסיבה להעמדתו להדחה של צחי ממש לא בסדר. זה עושה לו עוול יותר מכל גילוי, כי מה יכול להיות כל כך נורא? איך יכול להיות שקורה דבר כזה ועוז לא מרגיש צורך לספר לנו במה צחי חטא, פשע, עבר על איזה חוק? משאיר את זה לדמיון הפורה של כל צופה בבית. אח גדול ומטומטם כבר אמרנו?

tarimulu

Well-known member
עוד מצחי: קורלי המודחת הבאה, ושלישיית הגמר תהיה חיים, פרידה ויוסי

yalian

Well-known member
הגיחה הזאת לכמה שניות של אגם ואמילי שרות ואז המשך שקופית המשימה זה הכי רועי עוז והכי 💩

yalian

Well-known member
אני מתחילה ממש ממש לרחם על אמילי....
די
מתעשתת!

yoni564712

Well-known member
חזרו ישר לבוחבוט ואמילי

שףדךחכעךלם.שקןיוגנמע.םךגקדחןשעהףשקלגגצהתנעךףAמג נה.חךעשחצעהףשקלך

nicknick

Well-known member
אמא של אמילי מעורבת בהפקה בצורה מפחידה..
לא שאני חולקת על אם היא מעורבת או לא , אין לי מושג...
אבל אני לא חושבת שזה בהכרח מסמל משהו.
יש להפקה את הדמויות הראשיות שלהם והם מקרקרים סביבם בכל מיני מעשיות-זמרים, משפחות , אורחים ושאר שטויות כדי להבליט אותם.
גם הדר, גם פרידה, גם אור.... ועכשיו אמילי.

nicknick

Well-known member
בגדול...התוכנית הזאת כבר לא לגילנו, אז אנחנו כנראה לעולם לא נהיה מרוצים, כי לא מכוונים לרצות אותנו.
רואים את זה לפי האמנים שבאים לתוכנית...
אכם בוחבוט מקסימה, ששון שאולוב ונאדי באדי גם להם יש את הכישרון והקהל שלהם.
אבל הם אמנים שבעיקר מכוונים לגיל מסויים....

מיק83

Well-known member
בגדול...התוכנית הזאת כבר לא לגילנו, אז אנחנו כנראה לעולם לא נהיה מרוצים, כי לא מכוונים לרצות אותנו.
רואים את זה לפי האמנים שבאים לתוכנית...
אכם בוחבוט מקסימה, ששון שאולוב ונאדי באדי גם להם יש את הכישרון והקהל שלהם.
אבל הם אמנים שבעיקר מכוונים לגיל מסויים....
שזה ההפך מהרעיון של האח הגדול

הכל בגלל הטיקטוק, הלוואי יסגרו אותו 😅

מצב
הנושא נעול.
למעלה