ולמלאני כואבות השיניים מזה שהיא חורקת אותן בלילה מרוב כל הדברים שהיא שומרת בבטןכואבות לגאיה השיניים מכל העין הרע

ולמלאני כואבות השיניים מזה שהיא חורקת אותן בלילה מרוב כל הדברים שהיא שומרת בבטןכואבות לגאיה השיניים מכל העין הרע
אני בחמלה אליה... כי מסכנה היא אוכלת את עצמה שם מהשעמום והוא באמת היה האדם היחיד שהיא הרגישה טוב ובטוח לידו. וגם... הוא אמר לה שהוא יצעק ושהוא יחכה לה, אז זה לא שהיא מדמיינת משהו מנותק מהמציאותמבחינתה אם הוא לא במילואים והוא בבית בסבבה שלו ולא בא לצעוק לה, זה חמור מאוד![]()
הוא אמר לה שהוא יבוא לצעוק לה??אני בחמלה אליה... כי מסכנה היא אוכלת את עצמה שם מהשעמום והוא באמת היה האדם היחיד שהיא הרגישה טוב ובטוח לידו. וגם... הוא אמר לה שהוא יצעק ושהוא יחכה לה, אז זה לא שהיא מדמיינת משהו מנותק מהמציאות![]()
חחח כן, זה רק חיזק לי כמה הוא קלולסי ומבולבלהוא אמר לה שהוא יבוא לצעוק לה??
לא ידעתי!!
אהההההההההה
אז איזה חצוף שהוא עדיין לא הגיע!!![]()
לגמריחחח כן, זה רק חיזק לי כמה הוא קלולסי ומבולבל
אני לא חושבת שהוא אמר לה סתם שהוא יחכה לה כנראה כן יש שם איזה חיבור גם אם הוא "בלי הגדרות"...
אבל הוא כל כך לא נראה הטיפוס שיצעק, אז התפלאתי שאמר לה את זה![]()
הואאמרלה שהוא יבוא לצעוק לה??
לא ידעתי!!
אהההההההההה
אז איזה חצוף שהוא עדיין לא הגיע!!
שים לב שהוא עבר כבר לחטט בציפורני הרגליים...מוזר שעדיין נשארו לאור ציפורניים לכסוס
אבל היא צודקת. וכילדה בת 21 היא מאד נבונה.אמילי מדברת בקצב של 500 מילים לשניה, לא יכולה לשמוע אותה כבר.
קחי אויר אינעל שורלק
לא שמעתי את האינעל שורלק הזה לפחות 30 שנה…אמילי מדברת בקצב של 500 מילים לשניה, לא יכולה לשמוע אותה כבר.
קחי אויר אינעל שורלק
בן הוא לא מסוג האנשים שמוכנים להכנס לאנשים כמו אור בין השינייםבן חסר עמוד שידרה לא מסוגל להעביר ביקורת בונה על אור והתנהגותו בשיחה איתו. מנסה בקטנה , השאר התחנפויות והסכמות מתייפיפות. דווקא בן יכול היה להבהיר לו. כשאור אומר: "מי שלא מכבד אותי יחטוף ואני אמרר לו את החיים כל ימיו" אור ממהר לשפוט להדביק כותרות, בן מתרפס לכן הוא מקבל אותו. מי שלא חוסה באוהלו ומחניף לו הופך לאוייב.
זה נכון אבל לבן זאת הזדמנות להגיד ברוח טובה כמה דברים ע"כ, אור משקף לו בשיחה בברור את אופי התנהלותו ובן מהלך איתו כמו על תבנית ביצים. עוד תובנה שקשר עם אור בעייתי , הוא מרכין את הראש ומאוד זהיר במילים לא לקומם לו את "החיה" במרבצהבן הוא לא מסוג האנשים שמוכנים להכנס לאנשים כמו אור בין השיניים
נכוןזה נכון אבל לבן זאת הזדמנות להגיד ברוח טובה כמה דברים ע"כ, אור משקף לו בשיחה בברור את אופי התנהלותו ובן מהלך איתו כמו על תבנית ביצים. עוד תובנה שקשר עם אור בעייתי , הוא מרכין את הראש ומאוד זהיר במילים לא לקומם לו את "החיה" במרבצה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.