** שרשור בוקר - היום ה-45 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nicknick

Well-known member
מבחינתה אם הוא לא במילואים והוא בבית בסבבה שלו ולא בא לצעוק לה, זה חמור מאוד 😂
אני בחמלה אליה... כי מסכנה היא אוכלת את עצמה שם מהשעמום והוא באמת היה האדם היחיד שהיא הרגישה טוב ובטוח לידו. וגם... הוא אמר לה שהוא יצעק ושהוא יחכה לה, אז זה לא שהיא מדמיינת משהו מנותק מהמציאות 🤭

yalian

Well-known member
אני בחמלה אליה... כי מסכנה היא אוכלת את עצמה שם מהשעמום והוא באמת היה האדם היחיד שהיא הרגישה טוב ובטוח לידו. וגם... הוא אמר לה שהוא יצעק ושהוא יחכה לה, אז זה לא שהיא מדמיינת משהו מנותק מהמציאות 🤭
הוא אמר לה שהוא יבוא לצעוק לה??
לא ידעתי!!
אהההההההההה
אז איזה חצוף שהוא עדיין לא הגיע!! 😂

nicknick

Well-known member
הוא אמר לה שהוא יבוא לצעוק לה??
לא ידעתי!!
אהההההההההה
אז איזה חצוף שהוא עדיין לא הגיע!! 😂
חחח כן, זה רק חיזק לי כמה הוא קלולסי ומבולבל😆
אני לא חושבת שהוא אמר לה סתם שהוא יחכה לה כנראה כן יש שם איזה חיבור גם אם הוא "בלי הגדרות"...
אבל הוא כל כך לא נראה הטיפוס שיצעק, אז התפלאתי שאמר לה את זה 🤭

yalian

Well-known member
חחח כן, זה רק חיזק לי כמה הוא קלולסי ומבולבל😆
אני לא חושבת שהוא אמר לה סתם שהוא יחכה לה כנראה כן יש שם איזה חיבור גם אם הוא "בלי הגדרות"...
אבל הוא כל כך לא נראה הטיפוס שיצעק, אז התפלאתי שאמר לה את זה 🤭
לגמרי
האחרון שהייתי אומרת שיבוא לצעוק באח הגדול.
ובאמת לא הבנתי למה היא בכלל מעלה את זה על דעתה אחרי שהיא כבר הכירה את הבנאדם 😅

yalian

Well-known member
סשן חירטוטים + התמסכנות של אור (אבל "הוא לא מתלונן")
עאלק עובר בבית 'תהליך'
די כמה חרטטטטטט

svtar25

Well-known member
הוא
אמר​
לה שהוא יבוא לצעוק לה??
לא ידעתי!!
אהההההההההה
אז איזה חצוף שהוא עדיין לא הגיע!!
😂
הוא שאל אותה " את רוצה שאני אחכה לך?" היא אמרה "כן" היא ביקשה שיבוא לצעוק לה. מבחינתה זה אינדיקציה. עכשיו עידן חוזר לבית אח הגדול אבל לא אליה. יש סיכוי שאחרי כל מה שראה בחוץ, ראה את ההתנהגות של המשפחה שלה, הוא מעוניין לסיים את הזוגיות הזו. גם אם הייתה לו שיחה טובה עם אמא שלה. יכול להיות שהשיחה הזאת נאמר " אל, תדאגי , לא יקרה כלום ביני לבין הבת שלך!". אם משפחת קופר הייתה רוצה שעידן יחזור טלי הייתה מעודדת להצביע לו​

ziniozi

Well-known member
לחיים שורף שנועם ישב בתקציב.
לא ראיתי דבר כזה, עונה שלא מרשים בה לשבת בסלון ליד מי שמכין את התקציב.
חיים - מי שמך??

katy2022

Well-known member
פרידה ליוסי:בן חוצפן ...שיילכו לסאנטס...שיחכו שכולם יירדמו...
מי שזוג שיישן בחדר שינה ושהשאר יילכו לפיצה או לסלון :ROFLMAO:

סטיריקון9

Well-known member
בן חסר עמוד שידרה לא מסוגל להעביר ביקורת בונה על אור והתנהגותו בשיחה איתו. מנסה בקטנה , השאר התחנפויות והסכמות מתייפיפות. קשה לשמוע את התובנות של אור במיוחד צדקן ונוח לבריות כבן, דווקא בן יכול היה להבהיר לו בלי לפגוע והוא מקשיב. כשאור אומר: "מי שלא מכבד אותי יחטוף ואני אמרר לו את החיים כל ימיו" אור ממהר לשפוט להדביק כותרות, בן מתרפס לכן הוא מקבל אותו. מי שלא חוסה באוהלו ומחניף לו הופך לאוייב.

yalian

Well-known member
בן חסר עמוד שידרה לא מסוגל להעביר ביקורת בונה על אור והתנהגותו בשיחה איתו. מנסה בקטנה , השאר התחנפויות והסכמות מתייפיפות. דווקא בן יכול היה להבהיר לו. כשאור אומר: "מי שלא מכבד אותי יחטוף ואני אמרר לו את החיים כל ימיו" אור ממהר לשפוט להדביק כותרות, בן מתרפס לכן הוא מקבל אותו. מי שלא חוסה באוהלו ומחניף לו הופך לאוייב.
בן הוא לא מסוג האנשים שמוכנים להכנס לאנשים כמו אור בין השיניים

סטיריקון9

Well-known member
בן הוא לא מסוג האנשים שמוכנים להכנס לאנשים כמו אור בין השיניים
זה נכון אבל לבן זאת הזדמנות להגיד ברוח טובה כמה דברים ע"כ, אור משקף לו בשיחה בברור את אופי התנהלותו ובן מהלך איתו כמו על תבנית ביצים. עוד תובנה שקשר עם אור בעייתי , הוא מרכין את הראש ומאוד זהיר במילים לא לקומם לו את "החיה" במרבצה

yalian

Well-known member
זה נכון אבל לבן זאת הזדמנות להגיד ברוח טובה כמה דברים ע"כ, אור משקף לו בשיחה בברור את אופי התנהלותו ובן מהלך איתו כמו על תבנית ביצים. עוד תובנה שקשר עם אור בעייתי , הוא מרכין את הראש ומאוד זהיר במילים לא לקומם לו את "החיה" במרבצה
נכון
גם ממה שאור אמר על עצמו, מי שהוא פותח נגדו חזית כך זה גם יישאר, פחות בנאדם שמחליק או סולח כדי להסתדר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה