** שרשור בוקר - היום ה-47 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מיק83

Well-known member
אור לא הבין שהיא ל24 שעות הגיעה אם הוא לא יעשה לה מסע בחירות?

יונתנסקי

Well-known member
הרבה דברים אני לא מבינה.

כרגע אני תוהה
מדוע אתם צופים ב-26
ומתלוננים "משעמם" ?
כבו את המכשיר או עִברו לערוץ אחר.

עדיין יש לנו ריח עשן מהשריפה של אתמול
למרות שעברו 12 שעות מאז "ההשתלטות" על השריפה.

מרגוליקו

Well-known member
הרבה דברים אני לא מבינה.

כרגע אני תוהה
מדוע אתם צופים ב-26
ומתלוננים "משעמם" ?
כבו את המכשיר או עִברו לערוץ אחר.

עדיין יש לנו ריח עשן מהשריפה של אתמול
למרות שעברו 12 שעות מאז "ההשתלטות" על השריפה.
ממה קרתה השריפה?

מרגוליקו

Well-known member
יותר ויותר מרגיש לי שכל המהלך הזה של להחזיר 2 דיירים ולהשאיר רק אחד מהם נעשה כדי להחזיר את עידן לבית האח.

הוא אכל כאפות שיצא מבית האח על מה שאמר על אמילי , גם אני לא אהבתי את ההתנהלות הדושית שלו אבל מכאן ועד לכסח דייר שיצא , יש גבול לכל דבר.
הוא גם סיפר ששבועיים בקושי ישן ובקושי אכל וגם היה חולה.
הוא עדיין לא מרגיש טוב יש לו כאבי גרון והוא חלש.
לדעתי הוא דרש להכנס חזרה ולסדר את העניינים עם אמילי.
אני לא יודעת באיזה דרך הוא ינקוט.
לי באופן אישי מרגיש שהוא לא באמת מעוניין באמילי ויכול להגיד לה שבבית הם יהיו רק חברים טובים ולא זוג וכשיצאו יבחנו את הקשר ביניהם.
מצד שני אמילי כזו קרציה שהיא לא תיתן לו לנשום ליד אף אחת במיוחד לא ליד מלאני ואם יכנסו דיירות אחרות אז בכלל…..
בהצלחה לעידן, לא מקנאת בו….

יונתנסקי

Well-known member
יותר ויותר מרגיש לי שכל המהלך הזה של להחזיר 2 דיירים ולהשאיר רק אחד מהם נעשה כדי להחזיר את עידן לבית האח.

הוא אכל כאפות שיצא מבית האח על מה שאמר על אמילי , גם אני לא אהבתי את ההתנהלות הדושית שלו אבל מכאן ועד לכסח דייר שיצא , יש גבול לכל דבר.
לי באופן אישי מרגיש שהוא לא באמת מעוניין באמילי ויכול להגיד לה שבבית הם יהיו רק חברים טובים ולא זוג וכשיצאו יבחנו את הקשר ביניהם.
מצד שני אמילי כזו קרציה שהיא לא תיתן לו לנשום ליד אף אחת במיוחד לא ליד מלאני ואם יכנסו דיירות אחרות אז בכלל…..
בהצלחה לעידן, לא מקנאת בו….
כתבתי ואני חוזרת:
לכולנו היו בנעורינו פלירטים.
לפעמים "זרקנו" לפעמים "נזרקנו"
מה קרה, מת העולם ?
זכותו לא לרצות בה (כמו שזכותה לא לרצות בו)
ועדיין לא להפסיד בגלל זה מיליון.

Rodrik Harlaw

Well-known member
01:23 עידן מצר על כך שלא נפתח מספיק בפני דיירים אחרים, מלבד אמילי. הסאבטקסט הוא שהוא הולך לתקן ולבלות יותר זמן בקרב דיירים אחרים, היה ויישאר.
02:21 אמילי אומרת "איזה כאפה שאתה מסתובב איתי בתוך הבית הזה שוב" ועידן עונה "כן אה *לכם* זה אפילו יותר כאפה".

נראה לי שהוא שוב הולך על אסטרטגיית את חברה טובה מאוד שלי מבין החברים הרבים שלי בבית, כדי לסיים את הקשר.
מסכן הבחור - במקום שיהיה מותר לו להיפרד ממנה אחרי שבועיים קשר, כשהוא מגלה שאין התאמה, הוא נאלץ לבנות נרטיב פרידה, כי אחרת יאשימו אותו שוב בדושיות, כשהחטא הכי גדול שלו זה חוסר אומץ, ולא איזו נצלנות מכוונת.

nicknick

Well-known member
01:23 עידן מצר על כך שלא נפתח מספיק בפני דיירים אחרים, מלבד אמילי. הסאבטקסט הוא שהוא הולך לתקן ולבלות יותר זמן בקרב דיירים אחרים, היה ויישאר.
02:21 אמילי אומרת "איזה כאפה שאתה מסתובב איתי בתוך הבית הזה שוב" ועידן עונה "כן אה *לכם* זה אפילו יותר כאפה".

נראה לי שהוא שוב הולך על אסטרטגיית את חברה טובה מאוד שלי מבין החברים הרבים שלי בבית, כדי לסיים את הקשר.
מסכן הבחור - במקום שיהיה מותר לו להיפרד ממנה אחרי שבועיים קשר, כשהוא מגלה שאין התאמה, הוא נאלץ לבנות נרטיב פרידה, כי אחרת יאשימו אותו שוב בדושיות, כשהחטא הכי גדול שלו זה חוסר אומץ, ולא איזו נצלנות מכוונת.
אני חושבת שיש לו חשיבה הגיונית כמו כל אדם שנמצא באיזה קשר באח... האם הוא טובע בתוך זה או מתפתח גם מעבר. אני לא חושבת שזה בהכרח קשור להיפרד ממנה , זה נשמע יותר כמו רצון לאזן ולא להפוך את זה לכל מהותו בתוכנית.
ואני מבינה למה, בהתחשב בזה שהוא יצא מהתוכנית וכל מה שזכרו לו משהותו זה את השיחה ההיא.
אגב, אמילי אמרה את אותו הדבר בדיוק לפני כמה שבועות, כשצעקו לה להתרחק ממנו, שהיא הבינה שהיא צריכה לפתח עוד דברים בבית ולא רק להיבלע ולשקוע בתוך החיבור שלהם.
ותכלס,שניהם צודקים... אם יצליחו למצוא את האיזון הזה בין העובדה שהם יחד אבל זה לא כל המהות שלהם שם, זה יהיה מעולה לשניהם.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אני חושבת שיש לו חשיבה הגיונית כמו כל אדם שנמצא באיזה קשר באח... האם הוא טובע בתוך זה או מתפתח גם מעבר. אני לא חושבת שזה בהכרח קשור להיפרד ממנה , זה נשמע יותר כמו רצון לאזן ולא להפוך את זה לכל מהותו בתוכנית.
ואני מבינה למה, בהתחשב בזה שהוא יצא מהתוכנית וכל מה שזכרו לו משהותו זה את השיחה ההיא.
אגב, אמילי אמרה את אותו הדבר בדיוק לפני כמה שבועות, כשצעקו לה להתרחק ממנו, שהיא הבינה שהיא צריכה לפתח עוד דברים בבית ולא רק להיבלע ולשקוע בתוך החיבור שלהם.
ותכלס,שניהם צודקים... אם יצליחו למצוא את האיזון הזה בין העובדה שהם יחד אבל זה לא כל המהות שלהם שם, זה יהיה מעולה לשניהם.
אני לא חושב שהוא מעוניין באיזון בקשר ביניהם (עפ מה שאמר אינסטינקטיבית כשיצא).
הצורך באיזון בקשר הוא אמצעי (לפרידה), ולא המטרה עצמה (חוויה שלמה יותר בתוכנית לשניהם וקשר בריא).

עם זאת, ייתכן ואני טועה והוא באמת שינה את דעתו עליה ועליהם, ואני סתם מייחס הרים וגבעות לאמירות מקריות מאתמול.

nicknick

Well-known member
אני לא חושב שהוא מעוניין באיזון בקשר ביניהם (עפ מה שאמר אינסטינקטיבית כשיצא).
הצורך באיזון בקשר הוא אמצעי (לפרידה), ולא המטרה עצמה (חוויה שלמה יותר בתוכנית לשניהם וקשר בריא).

עם זאת, ייתכן ואני טועה והוא באמת שינה את דעתו עליה ועליהם, ואני סתם מייחס הרים וגבעות לאמירות מקריות מאתמול.
כנראה שלא נדע באמת , אלא אם הוא יישאר...
אז נתחיל מזה 🤭

nicknick

Well-known member

בהצלחה לעידן, לא מקנאת בו
לי מרגיש שהוא ממש יצא עם תחושת החמצה...
אם לדרוש...לא בטוחה שמישהו מהם במעמד שהוא יכול לדרוש משהו, אבל נראה לי שהוא הרגיש שהחוויה נקטעה לו מוקדם מדי לפני שהוא הספיק להראות משהו או לעבור את מה שהוא רצה. ושבעצם כל מה שייצא לו מכל החודש הזה זה דבר מאוד ספציפי שקצת הוצא מפרופורציות.

נראה לי שהיה לו חשוב לדעת שהוא ניסה לתקן את החוויה שלו מהתוכנית.
אורית נגיד- ניכר שהיא חזרה בשביל להשתעשע ולהנות קצת , זה לא שבר לה איזה משהו ברוח. ועידן נראה שהגיע ממקום אחר, חיפש מפלט מהעולם אחרי תקופה קשה והוא תלה הרבה בשהות הזאת בתוכנית וזה התפוצץ לו. נראה שמאוד חשובה לו החוויה הרגשית שהוא עובר שם...הוא לא בא סתם להעביר את הזמן להתבטל ולהשתעשע.
וראיתי אתמול כמה הוא רזה ונראה חולה ותשוש... זה חידד את זה שהוא לקח את זה ללב.
מקווה שהוא יוכל להישאר ולקבל את מה שהוא מחפש.

מיק83

Well-known member
לי מרגיש שהוא ממש יצא עם תחושת החמצה...
אם לדרוש...לא בטוחה שמישהו מהם במעמד שהוא יכול לדרוש משהו, אבל נראה לי שהוא הרגיש שהחוויה נקטעה לו מוקדם מדי לפני שהוא הספיק להראות משהו או לעבור את מה שהוא רצה. ושבעצם כל מה שייצא לו מכל החודש הזה זה דבר מאוד ספציפי שקצת הוצא מפרופורציות.

נראה לי שהיה לו חשוב לדעת שהוא ניסה לתקן את החוויה שלו מהתוכנית.
אורית נגיד- ניכר שהיא חזרה בשביל להשתעשע ולהנות קצת , זה לא שבר לה איזה משהו ברוח. ועידן נראה שהגיע ממקום אחר, חיפש מפלט מהעולם אחרי תקופה קשה והוא תלה הרבה בשהות הזאת בתוכנית וזה התפוצץ לו. נראה שמאוד חשובה לו החוויה הרגשית שהוא עובר שם...הוא לא בא סתם להעביר את הזמן להתבטל ולהשתעשע.
וראיתי אתמול כמה הוא רזה ונראה חולה ותשוש... זה חידד את זה שהוא לקח את זה ללב.
מקווה שהוא יוכל להישאר ולקבל את מה שהוא מחפש.
לא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…

nicknick

Well-known member
לא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…
לגמריי... בהחלט לא מקום הבראה ואפילו הפוך.
אבל נראה לי שזה המקום היחיד בעולם שיכול לתת לך להתנתק באמת מהחיים באופן זמני ולהתרכז רק בעצמך ונראה שאחרי התקופה שעבר, זה מה שהוא חיפש.

סטיריקון9

Well-known member
לגמריי... בהחלט לא מקום הבראה ואפילו הפוך.
אבל נראה לי שזה המקום היחיד בעולם שיכול לתת לך להתנתק באמת מהחיים באופן זמני ולהתרכז רק בעצמך ונראה שאחרי התקופה שעבר, זה מה שהוא חיפש.
לא כשכולם צופים בך מנתחים כל הבעה כל אינטראקציה אתה חשוף ונתון למניפולציות ריגשיות של המניע אותך...מכירה מקומות אחרים והם לא בית האח הגדול לחוות את הנתק במיוחד לאחר ארועים קשים שחווית

מצב
הנושא נעול.
למעלה