מזלך שיש לך בן בן 19 ולא בת בגיל הזה. זה היה מחייב אותך להתרגל. כולן מחקות את כולן ולהורים אין מילה בנידון.קשה להתרגל… עדיף ללכת עירומים מאשר חוט דק בחריץ…
מזלך שיש לך בן בן 19 ולא בת בגיל הזה. זה היה מחייב אותך להתרגל. כולן מחקות את כולן ולהורים אין מילה בנידון.קשה להתרגל… עדיף ללכת עירומים מאשר חוט דק בחריץ…
ואת חושבת שהבן שלי לא מוציא לי את הקישקע עם דברים אחרים?מזלך שיש לך בן בן 19 ולא בת בגיל הזה. זה היה מחייב אותך להתרגל. כולן מחקות את כולן ולהורים אין מילה בנידון.
אני גרה בבני ברק אז גם אם היתה לי בת 19 אין סיכוי שהיתה מסתובבת עם חריץ בישבן בבני ברק.מזלך שיש לך בן בן 19 ולא בת בגיל הזה. זה היה מחייב אותך להתרגל. כולן מחקות את כולן ולהורים אין מילה בנידון.
אין דבר כזה להורים אין מילה בנידון!מזלך שיש לך בן בן 19 ולא בת בגיל הזה. זה היה מחייב אותך להתרגל. כולן מחקות את כולן ולהורים אין מילה בנידון.
בדיוקקשה להתרגל… עדיף ללכת עירומים מאשר חוט דק בחריץ…
את צודקתתהרגו אותי אני לא מצליחה להבין את האופנה הזו של להסתובב בחזיה.
בשבילי חזיה זה פריט לבוש שלובשים מתחת לחולצה או לובשים לים/ לבריכה אבל לא בתור בגד שמסתובבים איתו כל היום.
לא מבינה את זה…אולי אני זקנה מידי לאופנה הזו…
עוז = הצופיםאורית טנג'י?!! הדרדרנו ממש.
זה מה שהצופים בחרו? אין מצב
רק דיברתשששששששש לא להפריע! מלאני ועידן בנסט
נבלה האח הזה!רק דיברת
יש בחירות ודאיות -אז מי נשאר הערב? לכאורה נראה שעידן אבל לא יהיה להם נעים מאורית
גם מלאני תבחר בעידן. לא?יש בחירות ודאיות -
עידן: אמילי, יוסי, הדר, נועם ועינב
אורית: אור, חיים, דני ובן
כל השאר מתנדנדים.
אם היא תלך לפי הלב שלה כן.גם מלאני תבחר בעידן. לא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.