Rodrik Harlaw
Well-known member
כי הפגיעה בנפש הגיעה מהפגיעה בשמו הטוב, והדרך הטבעית לתקן את המוניטין שלו היא להציב את עצמו באותו מבחן ולתקן בפעם השנייה.לא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…
כי הפגיעה בנפש הגיעה מהפגיעה בשמו הטוב, והדרך הטבעית לתקן את המוניטין שלו היא להציב את עצמו באותו מבחן ולתקן בפעם השנייה.לא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…
כנראה חשב, שבלי נ"ט ו- RPG מסביבלא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…
הוא בא להתפרסם והוא חושב שהוא ראוי להתפרסם והוא מקווה בזכות האח לקבל קמפיינים/ השקות ותפקידים.לא יודעת למה הוא חושב שהאח הגדול הוא מקום הבראה לנפש.. הפוך מזה…
וגם המירוץ למיליון היה בלבול אחד גדול עם ניחוש המיספרים.המירוץ למיליון 16%
האח הגדול 14.1%
הדברים השווים באמת סמויים מן העין.יש מגמתיות להסתיר את עידן?
לדעתי הוא בחוץ עכשיו ופתאום נתקעים על החדר שינה.
כרגיל הבלתית מקבלת את כל הזמן מסךהדברים השווים באמת סמויים מן העין.
בערב היא בבית שלה אל תדאגיכרגיל הבלתית מקבלת את כל הזמן מסך
הרוב בעידןונאמר אמן. כזאת בלתי.
לא בטוחה בכלל במי יבחרו.
מה שנכון נכון, היא מרגישה די בודדה, ממשיכה להגיד שבדיכאון הוא היה היחיד שיכלה לבטוח בו.יוסי מנחם את הדר: אם יהב היה נכנס במילא לא היה לו פה רוב כדי להישאר
ברור שאת לא מבינה.תהרגו אותי אני לא מצליחה להבין את האופנה הזו של להסתובב בחזיה.
בשבילי חזיה זה פריט לבוש שלובשים מתחת לחולצה או לובשים לים/ לבריכה אבל לא בתור בגד שמסתובבים איתו כל היום.
לא מבינה את זה…אולי אני זקנה מידי לאופנה הזו…
אפשר מעט מילים. לא שורות שלמות. אם הטעתי קבלי את התנצלותי.ברור שאת לא מבינה.
זה כי את ענתיקה.
כמוני.
במקום ענתיקה אני קוראת לזה חטיאר
ד"א: למה את לא מרשה להדגיש דברים מסויימים באותיות בולד ?
זה התחיל מאופנת הגוזיות ולאט לאט הצטמצם לחזיות. מה שיותר גרוע זה בגדי הים עם החוט הדק בחריץ...זה מה יש. צריך להתרגל.תהרגו אותי אני לא מצליחה להבין את האופנה הזו של להסתובב בחזיה.
בשבילי חזיה זה פריט לבוש שלובשים מתחת לחולצה או לובשים לים/ לבריכה אבל לא בתור בגד שמסתובבים איתו כל היום.
לא מבינה את זה…אולי אני זקנה מידי לאופנה הזו…
קשה להתרגל… עדיף ללכת עירומים מאשר חוט דק בחריץ…זה התחיל מאופנת הגוזיות ולאט לאט הצטמצם לחזיות. מה שיותר גרוע זה בגדי הים עם החוט הדק בחריץ...זה מה יש. צריך להתרגל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.