** שרשור בוקר - היום ה-47 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

toyav

Well-known member
אם יהב היה נכנס לא היה לו שום סיכוי להשאר, לפחות היה מממש את מה שהצהיר עליו להתייצב מול מי שלכלך עליו ולצאת. זה מה שיוצר עניין לא הקומביה הזאת פגישת מחזור של חבורת "מעריצים".
אני לא בטוח בכלל שלא היה לו סיכוי,
יש קולות באנקר עינב,הדר,יוסי.
מלי חייבת לו מהפעם הקודמת שהעמידה אותו שניכנסה
וקולות שאפשר היה לתת עליהם עבודה פרידה,בן,קורלי.
נכון שזה לא היה פשוט אבל סיכוי כן היה

סטיריקון9

Well-known member
אני לא בטוח בכלל שלא היה לו סיכוי,
יש קולות באנקר עינב,הדר,יוסי.
מלי חייבת לו מהפעם הקודמת שהעמידה אותו שניכנסה
וקולות שאפשר היה לתת עליהם עבודה פרידה,בן,קורלי.
נכון שזה לא היה פשוט אבל סיכוי כן היה
ממש לא מול עידן, אולי ובספק היה נשאר אם היה עומד מול אורית ורק כדי לא לסבול את הקולניות והכוחנות שלה שטובה ליום אחד אם בכלל.

yalian

Well-known member
אם יהב היה נכנס לא היה לו שום סיכוי להשאר, לפחות היה מממש את מה שהצהיר עליו להתייצב מול מי שלכלך עליו ולצאת. זה מה שיוצר עניין לא הקומביה הזאת פגישת מחזור של חבורת "מעריצים".
מצד שני, זה יהב, אין לצופים כבר אמון בו כשחקן במשחק. יודעים הסיכוי שהוא היה מממש משהו הוא אפסי, אז מעדיפים ללכת על הבטוח שזה אורית שכבר ידוע שהיא יודעת לספק את הסחורה. נכון שזו סחורה משומשת מהעודפים של עליאקספרס שתתקלקל תוך שלוש דקות, אבל זה גם טווח הקשב היום, אחרי זה כבר רצים לחפש את הריגוש הבא. יהב אפילו את השלוש דקות האלה לא נותן

סטיריקון9

Well-known member
מצד שני, זה יהב, אין לצופים כבר אמון בו כשחקן במשחק. יודעים הסיכוי שהוא היה מממש משהו הוא אפסי, אז מעדיפים ללכת על הבטוח שזה אורית שכבר ידוע שהיא יודעת לספק את הסחורה. נכון שזו סחורה משומשת מהעודפים של עליאקספרס שתתקלקל תוך שלוש דקות, אבל זה גם טווח הקשב היום, אחרי זה כבר רצים לחפש את הריגוש הבא. יהב אפילו את השלוש דקות האלה לא נותן

זה לא ממש שאין אמון בו, היו שני פייבוריטים זה הטעם המוביל בחוץ. לי לא הייתה ברורה ההובלה של עידן בראש הטבלה על ההתחלה כשנכנס והסתובב ממקום למקום זרק פה זרק שם ואח"כ בלט יותר, לא אהבתי את התנהלותו בבית, אבל בטייטל הוא לוחם. על אורית אין מה לדבר... שומעת את הדר ומאמינה לה למרות הכנת הקפה לאור, והנסיון להתקרב שוב המתפרשת באופן גורף לגבי אישיותה כציידת גברים ולא שופטת שיטחית וסטראוטיפית. מתוך אותה בדידות שמרגישה, אומרת לבן שיהב הביא משהו אחר, חכם, ישר, מאמינה לה שאומרת שבעיניה היה אחד הטובים והרגישה חור כשלא נבחר. היא חוזרת ע"כ הרבה וזה לא משחק.

yalian

Well-known member
זה לא ממש שאין אמון בו, היו שני פייבוריטים זה הטעם המוביל בחוץ. לי לא הייתה ברורה ההובלה של עידן בראש הטבלה על ההתחלה כשנכנס והסתובב ממקום למקום זרק פה זרק שם ואח"כ בלט יותר, לא אהבתי את התנהלותו בבית, אבל בטייטל הוא לוחם. על אורית אין מה לדבר... שומעת את הדר ומאמינה לה למרות הכנת הקפה לאור, והנסיון להתקרב שוב המתפרשת באופן גורף לגבי אישיותה כציידת גברים ולא שופטת שיטחית וסטראוטיפית. מתוך אותה בדידות שמרגישה, אומרת לבן שיהב הביא משהו אחר, חכם, ישר, מאמינה לה שאומרת שבעיניה היה אחד הטובים והרגישה חור כשלא נבחר. היא חוזרת ע"כ הרבה וזה לא משחק.
מסכימה
אבל
למה יהב לא נהיה פייבוריט? בדיוק הסיבות בגללן הוא לא נכנס עכשיו.
אין ספק שיש שם בחור זהב בפנים,
אבל מבחינת המשחק הוא היה עמוד בבית.

סטיריקון9

Well-known member
מסכימה
אבל
למה יהב לא נהיה פייבוריט? בדיוק הסיבות בגללן הוא לא נכנס עכשיו.
אין ספק שיש שם בחור זהב בפנים,
אבל מבחינת המשחק הוא היה עמוד בבית.
לא נהייה פייבוריט כי הטעם המוביל הוא צעקני, כוחני,בעונה הזאת במיוחד, ולכן אור בהובלה עם כל הפה המלוכלך והקסם המפוקפק, שדאג לפמפם שינאה והשמיץ באופן מיותר ולא מוצדק ולא הירפה. זה השפיע על אחרים וכמובן על ההתנהלות שלו בבית. חושבת שלא הקהל הוציא את אורית לאחר התקרית הדוחה האחים ולכן היא חזרה בקלות. ולכן גם יהב לא נכנס מאותן סיבות שמניתי. לדעתי ולצערי גם לצבע ולרקע יש משקל מסויים, בשיפוטיות כלפיו.

נערך לאחרונה ב:

toyav

Well-known member
הנה זאתי שמתגעגעת ליהב מכינה קפה לאור, הבנאדם שלא מפסיק ללכלך עליו גם שהוא לא בבית, מה נראה לך יהב רואה את זה ומבסוט.
זה מדהים איך כולם בסוף הופכים למשרתים שלו כאילו הוא לא יכול להכין לעצמו.

yalian

Well-known member
הנה זאתי שמתגעגעת ליהב מכינה קפה לאור, הבנאדם שלא מפסיק ללכלך עליו גם שהוא לא בבית, מה נראה לך יהב רואה את זה ומבסוט.
זה מדהים איך כולם בסוף הופכים למשרתים שלו כאילו הוא לא יכול להכין לעצמו.
זו ה"גדולה" של הטיפוס הזה,
גורם לכולם להכין לו, כמובן עם 'כפרה עליך' משולב,
ולהגיש לו.
ולא נעים לך להגיד לו איכשהו שיכין לעצמו כי אפילו אם זה ביענו-צחוק, הוא יהפוך את זה עליך.

סטיריקון9

Well-known member
ולהגיש לו.
ולא נעים לך להגיד לו איכשהו שיכין לעצמו כי אפילו אם זה ביענו-צחוק, הוא יהפוך את זה עליך.
מדוייק זה נובע מהצורך להיות מקובל עליו לא להשאר בבידוד ומהחשש להסתבך איתו

פאף פה

Well-known member
ולהגיש לו.
זיבי
אני לא הייתי מביאה לו כלום ובטח לא מכינה לו קפה ושיקלל אותי עד מחר. אם היה צורך היה הופך עבורי לאוויר ללא בוקר טוב גם.

Rodrik Harlaw

Well-known member
10:00 עפ מלאני יוסי ניחש שתהיה בחירה של הדיירים על חזרת מודח (בקונסטלציה מעט שונה) דקה לפני שהאח הכריז על כך.
זה כבר טוויסט שני שהוא מנחש

מצב
הנושא נעול.
למעלה