אמילי תהיה טיפשה אם היא תיפול לזה...מה אור מדבר בשמה של אמילי. חוצפן. תן לה ולעידן ללבן את היחסים בינהם ולקבל החלטות.
גם הוא וגם אורית דוחפים אותה להשתחרר מעידן. המניעים שלהם לא נקיים לפחות לא של אור.
הוא חושש שאם עידן ישאר והם ימשיכו כזוג, הם יגיעו לגמר ולא הוא.
מה אור מדבר בשמה של אמילי. חוצפן. תן לה ולעידן ללבן את היחסים בינהם ולקבל החלטות.
גם הוא וגם אורית דוחפים אותה להשתחרר מעידן. המניעים שלהם לא נקיים לפחות לא של אור.
הוא חושש שאם עידן ישאר והם ימשיכו כזוג, הם יגיעו לגמר ולא הוא.
מתי זה היה? שעה?חיים אמר לעידן שיעזוב את הכלים שהדיח, כי הוא פה 24 שעות.
זה לא חיים אמר לו. זה יוסי שעשה כלים באותו רגע ועידן הציע לעזור לו.חיים אמר לעידן שיעזוב את הכלים שהדיח, כי הוא פה 24 שעות.
הוא הבהיר את עצמו שנייה אחרי. זה היה מכוונה טובה.זה לא חיים אמר לו. זה יוסי שעשה כלים באותו רגע ועידן הציע לעזור לו.
אני לא חושבת שהוא התכוון לזה בצורה שזה יצא.
הוא התכוון שיכול להיות שהוא בבית ליום אחד בלבד אז שיעזוב את נושא הכלים.
הוא לא התכוון לעקוץ. הסביר את עצמו שנייה אחרי וגם כך זה נשמע.כמובן שחיים לא יפספס הזדמנות להרגיש עליונות כלשהי על עידן.
הנה מישהו שתלוי באוויר בחוסר ידיעה,
בואו נתנשא מעליו כי אני דייר קבוע והוא לא.
אפילו שבמציאות אני גמד נכה והוא לוחם אמיץ שהקריב וסיכן את חייו בעזה בשביל להגן על עמו.
אבל הי, יש פה הזדמנות להרגיש טיפה עליונות, אז שנפספס אותה??
להקיא על חיים.
אני לא חושבת שחיים כזה מזעזעכמובן שחיים לא יפספס הזדמנות להרגיש עליונות כלשהי על עידן.
הנה מישהו שתלוי באוויר בחוסר ידיעה,
בואו נתנשא מעליו כי אני דייר קבוע והוא לא.
אפילו שבמציאות אני גמד נכה והוא לוחם אמיץ שהקריב וסיכן את חייו בעזה בשביל להגן על עמו.
אבל הי, יש פה הזדמנות להרגיש טיפה עליונות, אז שנפספס אותה??
להקיא על חיים.
כניסה "שנייה" או טפטוף?דיירים חדשים ביום ראשון
הפקה מטומטמת ברמות
חובה אלחנדרו אחדאלחנדרו ?
חובהחובה אלחנדרו אחד
אבל יש מצב שזה לא יהיה יובל ביטון, הדוגמן שבנו עליו..חובה
מישהו שיעשה בלאגן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.