** שרשור בוקר - היום ה-52 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
הוא יהודי
לפי הדת היהודית ואימו יהודיה. הבעיה בעיני כשזה הופך להצגה או שמשכנעים אותך כשזאת לא השיגרה שלך. כל אחד לפי בחירתו, פחות אוהבת שואו אוף במיוחד שזה נצפה. לאו דווקא מתכוונת לדיג'י

נערך לאחרונה ב:

סטיריקון9

Well-known member
הדר ממלאת מקום של דני? עוברת תהליך recovery חוזרת להיות הדר המוכרת מתחילת התוכנית, הצבע חזר לפנים וגם לביגוד שהשאילה היא מאותתת. חיבבתי מעט הפכה למעצבנת עם "האמא" שלה בכל משפט, רואה בברור יתר את ההידחפות שלה לכל סיטואציה כדי להיות דומיננטית ואת המשחק עצמו, כבר לא יכולה לשמוע אותה.

רותרות7

Well-known member
הדר ממלאת מקום של דני? עוברת תהליך recovery חוזרת להיות הדר המוכרת מתחילת התוכנית, הצבע חזר לפנים וגם לביגוד שהשאילה היא מאותתת. חיבבתי מעט הפכה למעצבנת עם "האמא" שלה בכל משפט, רואה בברור יתר את ההידחפות שלה לכל סיטואציה כדי להיות דומיננטית ואת המשחק עצמו, כבר לא יכולה לשמוע אותה.
אני שומעת אך לא מצליחה להבין אף מילה שלה. בולעת מילים. חוץ מ'אמא'...

גליה 1211

Well-known member
הדר ממלאת מקום של דני? עוברת תהליך recovery חוזרת להיות הדר המוכרת מתחילת התוכנית, הצבע חזר לפנים וגם לביגוד שהשאילה היא מאותתת. חיבבתי מעט הפכה למעצבנת עם "האמא" שלה בכל משפט, רואה בברור יתר את ההידחפות שלה לכל סיטואציה כדי להיות דומיננטית ואת המשחק עצמו, כבר לא יכולה לשמוע אותה.​
מסכימה. זה הופך להיות פרח'ולי. זה בכלל מכת מדינה.
היא גם בולעת מילים ומדברת בצורה מעצבנת.

alesandro2

Well-known member
אתמול קורלי תומכת בעינב על העליהום שעושים עליה בין היתר אמרה לה ״מה אכפת לי מה כולם אומרים את עינבי שלי״ קורלי חברה טובה

רותרות7

Well-known member
אתמול קורלי תומכת בעינב על העליהום שעושים עליה בין היתר אמרה לה ״מה אכפת לי מה כולם אומרים את עינבי שלי״ קורלי חברה טובה
אני לא רואה שעינבי באה כעת לנחם את קורלי בעקבות הצעקות של יהב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה