מרגוליקו
Well-known member
הוא יהודיהוא לא יהודי?
הוא יהודיהוא לא יהודי?
לפי הדת היהודית ואימו יהודיה. הבעיה בעיני כשזה הופך להצגה או שמשכנעים אותך כשזאת לא השיגרה שלך. כל אחד לפי בחירתו, פחות אוהבת שואו אוף במיוחד שזה נצפה. לאו דווקא מתכוונת לדיג'יהוא יהודי
יהודי למהדרין. האמא ישראלית-יהודייה.הוא לא יהודי?
אני שומעת אך לא מצליחה להבין אף מילה שלה. בולעת מילים. חוץ מ'אמא'...הדר ממלאת מקום של דני? עוברת תהליך recovery חוזרת להיות הדר המוכרת מתחילת התוכנית, הצבע חזר לפנים וגם לביגוד שהשאילה היא מאותתת. חיבבתי מעט הפכה למעצבנת עם "האמא" שלה בכל משפט, רואה בברור יתר את ההידחפות שלה לכל סיטואציה כדי להיות דומיננטית ואת המשחק עצמו, כבר לא יכולה לשמוע אותה.
מסכימה. זה הופך להיות פרח'ולי. זה בכלל מכת מדינה.הדר ממלאת מקום של דני? עוברת תהליך recovery חוזרת להיות הדר המוכרת מתחילת התוכנית, הצבע חזר לפנים וגם לביגוד שהשאילה היא מאותתת. חיבבתי מעט הפכה למעצבנת עם "האמא" שלה בכל משפט, רואה בברור יתר את ההידחפות שלה לכל סיטואציה כדי להיות דומיננטית ואת המשחק עצמו, כבר לא יכולה לשמוע אותה.
לא נשארו לקורלי הרבה 'חברי אמת' בבית, אז....אתמול קורלי תומכת בעינב על העליהום שעושים עליה בין היתר אמרה לה ״מה אכפת לי מה כולם אומרים את עינבי שלי״ קורלי חברה טובה
אין חברי אמת בבית הזה. הכל אינטרסים.לא נשארו לקורלי הרבה 'חברי אמת' בבית, אז....
יש לה את מלאני ופרידה אבל זה לא הקטעלא נשארו לקורלי הרבה 'חברי אמת' בבית, אז....
וכנראה אמר גם 'תיזהרו מקורלי'מישו צועק מבחוץ:
"הדר, זה יהב, אני מתגעגע"
אני לא רואה שעינבי באה כעת לנחם את קורלי בעקבות הצעקות של יהב...אתמול קורלי תומכת בעינב על העליהום שעושים עליה בין היתר אמרה לה ״מה אכפת לי מה כולם אומרים את עינבי שלי״ קורלי חברה טובה
מישו צועק מבחוץ:
"הדר, זה יהב, אני מתג
דני: "מה יש לך לצעוק את זה עכשיו, זה נגמר"יהב צועק להדר
דני: "מה יש לך לצעוק את זה עכשיו, זה נגמר" צעק גם להזהר מקורלי ושתומך בנועם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.