** שרשור בוקר - היום ה-52 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
כנראה קווין רובין קיבל הנחיה מהאח לצטט רק את הקטע על הטבעת ולא את הקטע שיהב מחכה, בטח כי עוז רוצה שהדר תרגיש חופשיה לרומנטיקה עם החדשים

קורלי מספרת שהדר צעקה ליהב בחזרה "אנחנו יודעים" כשצעק להתרחק מקורלי

yalian

Well-known member
ההבדל הגדול והמרכזי בין יהב לקורלי הוא שקורלי הבינה לאן היא נכנסת ויודעת את העבודה

tarimulu

Well-known member
מסכן יוני
נקבל פרק על יהב למרות שהודח
כמו שאחרי ההדחה של ספיר המשיכו לעשות עליה פרקים כמעט עד סוף העונה

טוויגיי

Well-known member
מדמיינת את יהב בשק''ש על הגבעה מחכה שהחצר מלאה ונותן בראש
שאלוהים יעזור לו על המרמור

אבל כייף הפרצוף ייבוש שזה עשה לקורל
ככ מגיע לה

סטיריקון9

Well-known member
מדמיינת את יהב בשק''ש על הגבעה מחכה שהחצר מלאה ונותן בראש
שאלוהים יעזור לו על המרמור

אבל כייף הפרצוף ייבוש שזה עשה לקורל
ככ מגיע לה
קורלי לא צדיקה ליכלכה מספיק שוכחת מה הטריגר שבו הודתה. היא רכבה עליו המציאה סיפורים הזויים שהיא לא רוצה אותו, למרות שהבהיר לה. לא חושבת שממורמר,הממורמר הגדול ביותר קיבל בוסט עכשיו וכולם לידו והוא חוגג. הוא שם מאחור את המירמור אבל זה יצוץ יש עוד זמן.

טוויגיי

Well-known member
קורלי לא צדיקה ליכלכה מספיק שוכחת מה הטריגר שבו הודתה. היא רכבה עליו המציאה סיפורים הזויים שהיא לא רוצה אותו, למרות שהבהיר לה. לא חושבת שממורמר,הממורמר הגדול ביותר קיבל בוסט עכשיו וכולם לידו והוא חוגג. הוא שם מאחור את המירמור אבל זה יצוץ יש עוד זמן.
קורל פח

לא סתם היא בהבעה תמידית של תפסו אותה גונבת
ימי הטרול המשעשת שהיתה מזמן חלפו מבחינתי

tarimulu

Well-known member
מסכן בן, קורלי לא בטוח תכין לו עוגה כמו שתכננה כי שקועה במחשבות על "מה אני אעשה ליהב בחוץ"

סטיריקון9

Well-known member
מסכן בן, קורלי לא בטוח תכין לו עוגה כמו שתכננה כי שקועה במחשבות על "מה אני אעשה ליהב בחוץ"
נראה שבן עבר לאייטם הבא, קורלי לא בדיוק מתאימה לו ולא בשל הגוון השונה כמו שפרידה הסבירה כסיבה.כשהתראיין אצל קובי מחט זה די עבר במילים שלו

גליה 1211

Well-known member
נראה שבן עבר לאייטם הבא, קורלי לא בדיוק מתאימה לו ולא בשל הגוון השונה כמו שפרידה הסבירה כסיבה.כשהתראיין אצל קובי מחט זה די עבר במילים שלו​
בן היה עם קורלי רק כדי להראות כמה שהוא לא גזען ופלורליסט. צבוע יותר מכולם שם. אני דיי מרחמת עליה.

Hagarrrrr

Active member
מה היא כבר מאיימת עליו בחוץ אפשר לחשוב מה היא תעשה לו כשתצא

מצב
הנושא נעול.
למעלה