אמילי ועידן עישנו ביחד בחדר עישון.. אבל את זה לא הראורק התחיל היום כבר היו 3 לופים בלייב של הדר אמילי ואור השידור פשוט עובר ביניהם
השאר על תקן תפאורה בלייב מבחינת ההפקה
לא נורא.אמילי ועידן עישנו ביחד בחדר עישון.. אבל את זה לא הראו
היא דיברה איתה אתמול באופן מכבד בהקשר לעובדה שנפנפה עם רכב מהודר היחיד בארץ, ביקשה שתסתכל גם מסביבאיזה אירוני
מיכל מדברת על ילדים שגדלים בלי כסף ובלי מותרות ומותגים עם לא אחרת מאשר הדר
אם זה בכוונה אז מיכל גאון
היא דיברה איתה אתמול באופן מכבד בהקשר לעובדה שנפנפה עם רכב מהודר היחיד בארץ, ביקשה שתסתכל גם מסביב
וקורל ברקע, סיטואציה מוזרה..איזה אירוני
מיכל מדברת על ילדים שגדלים בלי כסף ובלי מותרות ומותגים עם לא אחרת מאשר הדר
אם זה בכוונה אז מיכל גאון
אבל מרגיש שהוא מנסה להתקרב אליה יותר ביומיים האחרונים,בטוב ברע בכלום
אמילי לא תשחרר מהבן אדם
היא ממציאה לעצמה סיפורים
רק שיהיה לה על מה לדבר
היא כבר בראש שלה הוא עומד להציע לה נישואיםאבל מרגיש שהוא מנסה להתקרב אליה יותר ביומיים האחרונים,
יותר מביע אכפתיות כלפיה.
לא ממש מובן אם זה רק חברי מבחינתו..
איך שאני רואה את זה,אבל מרגיש שהוא מנסה להתקרב אליה יותר ביומיים האחרונים,
יותר מביע אכפתיות כלפיה.
לא ממש מובן אם זה רק חברי מבחינתו..
ולא נראה לך בכלל שיש לו סוג של רגש מעבר לחברי?איך שאני רואה את זה,
בהתחלה היא התעצבנה עליו והתרחקה
ואז התחילו סיטואציות שהם מתקשרים כזה בקליל
והיא הפסיקה להיות עצבן אנטי,
עידן מבחינתו סוג-של קפץ על ההזדמנות ושיתף פעולה מתוך רצון לנרמל את הסיטואציה ולקבל שקט ושיפסיקו ללרלר עליו שהוא קקה,
אבל
מה שהוא לא מבין זה
שמבחינת אמילי והחבו
זה מוציא אותו כמעוניין ומחזר.
מאמינה שהוא יגלה בקרוב.
בטוח יש מידה של משיכה, אבל נראה לי שהאמא שלה והמציאות הורידו אותה למינימום של המינימום....ולא נראה לך בכלל שיש לו סוג של רגש מעבר לחברי?
כי זה כבר אובר אכפתיות, להכין לה אוכל לפנות לה את הצלחת..
לא מצליחה לקרוא אותו לגמרי בנושא..
בדיוק דיבר על זה עם הדר..בטוח יש מידה של משיכה, אבל נראה לי שהאמא שלה והמציאות הורידו אותה למינימום של המינימום....
מכיוון שאני בן אדם אובססיבי כמו אמילי, אנחנו לא מסוגלות לשחרר! זאת מחלה שלנו. אמילי אובססיבית על עידן. אבל אצלה זה אפילו לא אובססיה, זה טבעי לדבר חודשים על אקס ולרכל עליו עם חברות ולהחל לו כל הרע שבעולם. לפחות אני כזאת אני ממש אובססיבית על כל דבר. עכשיו אובססיה שלי על אמילי ואני נשואה + 2. אבל אמילי לא הראשונה היו בנות צעירות קודמות...אני כנראה רחצה להיות הן ולא אישה בת 44בטוב ברע בכלום
אמילי לא תשחרר מהבן אדם
היא ממציאה לעצמה סיפורים
רק שיהיה לה על מה לדבר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.