מרגוליקו
Well-known member
אבל הן שלך…. התאומים באח לא שלנו…. חחחחחלי יש תאומות ותראי שתמיד יש משהו להבדיל ביניהם . אין מדויק יש דומה
אבל הן שלך…. התאומים באח לא שלנו…. חחחחחלי יש תאומות ותראי שתמיד יש משהו להבדיל ביניהם . אין מדויק יש דומה
תודה לה׳אבל הן שלך…. התאומים באח לא שלנו…. חחחחח
הם ילדים טובים אל תהיי כזו….תודה לה׳
אני מכירה זוגות תאומים שאי אפשר להבדיל ביניהם. זה מטורף. אני תאומה אבל לאח כך שיש הבדל בין בן לבת אבל עדיין יש דמיון גדול.לי יש תאומות ותראי שתמיד יש משהו להבדיל ביניהם . אין מדויק יש דומה
איפה יענקי משרת?
בג'יפאיפה יענקי משרת?
?בג'יפ
כאילו GIF
בהשקות.איפה יענקי משרת?
לא מראים את זה בשידור המרכזי אז אני לא יודעת על מה מדובר... מי יכול לשלוח קטע שלה?אני באמת לא מבינה מדוע ההורים או הסביבה התומכת של עינב לא מעירים לה על הצעקות המזעזעות וכל התנועות הפקאציות. הרי אפשר לעבוד על זה ולתקן! היא חייבת זה בלתי נסבל.
תעשי משלוח באונלייןאני חייבת להתלבש וללכת למכולת ואין לי כח בחום הזה
לצאת מהמזגן
המשלוחים דפוקים, תמיד מתקשרים ורוצים להחליף למוצר אחר כי אין. מתעצלים לעדכן באתר. מזמינה מידי פעם בעיקר בשביל מארזי מיםתעשי משלוח באונליין
אני דווקא מאוד מרוצההמשלוחים דפוקים, תמיד מתקשרים ורוצים להחליף למוצר אחר כי אין. מתעצלים לעדכן באתר. מזמינה מידי פעם בעיקר בשביל מארזי מים
אני מאוד מרוצההמשלוחים דפוקים, תמיד מתקשרים ורוצים להחליף למוצר אחר כי אין. מתעצלים לעדכן באתר. מזמינה מידי פעם בעיקר בשביל מארזי מים
מזדההאני חייבת להתלבש וללכת למכולת ואין לי כח בחום הזה
לצאת מהמזגן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.