** שרשור בוקר - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
מה שנראה במטבח זה בלגן/מרד על המונופול של הדר בעידודו של אור בהמשך להערה של הדר לקרן. כמו שכתבתי זה מצטרף לתלונות הרבות שלה, הדר משחקת לידיה שמתערבת. מיכל שואלת את נועם אם רוצה לעזור זה עובד טוב לאור.בנוסף שילה פנה להדר היום ושאל אותה למה בסוף כל משפט היא אומרת ביי, היא אמרה שהוא משוכנע שהיא בתוכנית שלו ויש לו שיגעון גדלות היא שואלת את די ג'י אם מכיר את המילה והוא עונה שבכלל לא מכיר.
שילה קודם כל אמר לה "את חייבת להגמל מהביי הזה"
קודם כל אני אגיד רק שאני תומכת 100% ברעיון בכללי, כי בנות הבית משתמשות בביי בצורה מוגזמת :ROFLMAO:
אבל שילה, בייב, כפרעליך, אבשלום קור?? לא מתאים אחי....

סטיריקון9

Well-known member
שילה קודם כל אמר לה "את חייבת להגמל מהביי הזה"
קודם כל אני אגיד רק שאני תומכת 100% ברעיון בכללי, כי בנות הבית משתמשות בביי בצורה מוגזמת :ROFLMAO:
אבל שילה, בייב, כפרעליך, אבשלום קור?? לא מתאים אחי....
זה פוגע,מי שמו... אפשר לחשוב שהוא מר פרפקט, ממש לא. מצד שני קצת שמחתי רואה אותה בתקציב כל פעולה שעושה יאללה ביי , היא משתמשת בהגזמה יותר מהשאר וזה יוצר תחושה שהיא בשליטה על הכל וחייבת להגיד את המילה האחרונה. אופן הביטוי שלה לא מקרב אליה גם זה נכון, מאמינה שנובע מהגנה/קשיים. אני עדיין מסמפטת אותה על פני שאר הבנות שם. בהלם מדי ג'י לא רוצה להכנס להגדרות. אור "הרנטגן" כבר אמר לו אתמול "בחיבה" כמה פעמים איזה תמים אתה בקונטקסט אחר אבל הוא מזהה וזה ממש פוגע היה קשה לצפיה.

נערך לאחרונה ב:

פאף פה

Well-known member
עוד חודש וחצי המסטיק הנוראי הזה אמור להילעס
מניחה שאתייאש לפני…

מצב
הנושא נעול.
למעלה