הלוואי שהאח ישדר את קרן משקרת לגבי התורות במקלחת כדי להעליל על הדר. ואת הבנים שמזדעזעים מהנבזיות.
זה גם יכול להשתלב טוב בפרקים. התלונתיות הסדרתית שהיא ומיכל מחפשות על הדר. אור מלכלך על הדר ושולח את קרן לבצע פקודות.
יש פה את עידן שיכול לקבל מזה חלק יפה של רגישות שהראה. לחבר את זה לחסינות שבחר לתת. להראות מה עומד מאחורי הדמעות שלה בזמן שהמרירים מדברים עליה כשחקנית שיש "לחשוף". למרות שהיא לא ממש מסתירה ויש לה אשכרה תוכן והומור וקלילות עם הבנים הנעימים יותר בבית.
בזמן שהמרירים מתחברים על בסיס משותף של קינאה ומרירות.
מתה על הדר. היא ממש לא צריכה להיות מושלמת.
בעיני הטענה בבית, עוד מישהי שונאת את הדר, היא רק מראה לתופעה של עדר שאפילו לא יודעים איך ומאיפה הכל התחיל. תיאר את זה עידן כשאמר שפשוט הניח שיש סיבה. ועכשיו רואה את זה אחרת.
הבנות ששונאות את הדר בבית משקפות חלק מסויים באוכלוסיה. לא חסרות נשים שלא היו משתתפות בלעג לשונות שלה. הכל עניין של ליהוק
בבית חזקה התופעה של follow the leader, פרה עיוורת. מדהים כמה אומץ הראתה כשמול אור העצבני הודיעה לו בקול: אני לא חלק מהצבא שלך.
לא משנה כמה דיבר מנומס, היא הפרה כלל לאורך העונה כשלא צייתה לכללים של עצבן.
הזוי שהיא כל הזמן עומדת במבחן אם הראתה לאור נאמנות או לא. בדיוק הפוך, צייתנות לאור זה לא סימן לשום דבר טוב.
אותי לא מעצבן שהיא מתלבשת יפה, ומראה את הסגנון הזה של חזיה ומכנסיים אוברסייז. זה מהמם לה.
לא מרגיז אותי שהיא רוקדת עם הבנים שרה מצחיק וצוחקת מצחיק- גם לא את הבנים שם שקלילים ויש בהם אווירה נעימה.
אני שמחה שהיא מוצאת כתובת במי שיותר נעים לה. לא סתם זה אלו שלא מקנאים בה, ומפרגנים לה.
אם אני אמורה לסלוד ממנה ולראות בה אוייבת ומילת הZ שהוזכרה בבית, קורה לי בדיוק הפוך. עפה עליה
ולא חסרות צופות שמתחברות להדר. למרות הקשיים שיש לה. היא אחת הטובות שראיתי העונה מבחינת טוב לב, בגרות, איפוק.
גם אם רחוקה משלמות, מי מושלם? שתעשה טעויות. אז מה?
לא מאמינה בזכויות יתר של שאר הדיירות והדייר המופלא שעסוק במוניטין המפוקפק שלו ובחקירות.
ככל שיבחרו בה כמטרה נוחה, כמו שקרה לזמן מה לעינב, זה רק יוסיף לה נקודות.