** שרשור בוקר - היום ה-62 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
הגעתי למסקנה שחבורת הדיירים בבית האח הגדול הם כמו הממשלה שלנו.
כולם (אולי רובם) חסרי עמוד שידרה והולכים אחרי המנהיג שלהם
בעיניים עצומות לרווחה.
מפעיל את כולם,
כפרה-חיים-כפרה-חיים
ותכלס דואג רק לתחת של עצמו כי זה המשחק

סטיריקון9

Well-known member
הגעתי למסקנה שחבורת הדיירים בבית האח הגדול הם כמו הממשלה שלנו.
כולם (אולי רובם) חסרי עמוד שידרה והולכים אחרי המנהיג שלהם
בעיניים עצומות לרווחה.
איתך, זה עדר... מראה לחברה לממשל וחרדה נוראה שהכל יהרס כאן, אכן עיניים עצומות לרווחה הסרט האדיר של קובריק מסתיים דווקא במסר אופטימי על טבע האדם

willing

Well-known member
הלוואי שהאח ישדר את קרן משקרת לגבי התורות במקלחת כדי להעליל על הדר. ואת הבנים שמזדעזעים מהנבזיות.

זה גם יכול להשתלב טוב בפרקים. התלונתיות הסדרתית שהיא ומיכל מחפשות על הדר. אור מלכלך על הדר ושולח את קרן לבצע פקודות.

יש פה את עידן שיכול לקבל מזה חלק יפה של רגישות שהראה. לחבר את זה לחסינות שבחר לתת. להראות מה עומד מאחורי הדמעות שלה בזמן שהמרירים מדברים עליה כשחקנית שיש "לחשוף". למרות שהיא לא ממש מסתירה ויש לה אשכרה תוכן והומור וקלילות עם הבנים הנעימים יותר בבית.
בזמן שהמרירים מתחברים על בסיס משותף של קינאה ומרירות.

מתה על הדר. היא ממש לא צריכה להיות מושלמת.
בעיני הטענה בבית, עוד מישהי שונאת את הדר, היא רק מראה לתופעה של עדר שאפילו לא יודעים איך ומאיפה הכל התחיל. תיאר את זה עידן כשאמר שפשוט הניח שיש סיבה. ועכשיו רואה את זה אחרת.
הבנות ששונאות את הדר בבית משקפות חלק מסויים באוכלוסיה. לא חסרות נשים שלא היו משתתפות בלעג לשונות שלה. הכל עניין של ליהוק
בבית חזקה התופעה של follow the leader, פרה עיוורת. מדהים כמה אומץ הראתה כשמול אור העצבני הודיעה לו בקול: אני לא חלק מהצבא שלך.
לא משנה כמה דיבר מנומס, היא הפרה כלל לאורך העונה כשלא צייתה לכללים של עצבן.

הזוי שהיא כל הזמן עומדת במבחן אם הראתה לאור נאמנות או לא. בדיוק הפוך, צייתנות לאור זה לא סימן לשום דבר טוב.

אותי לא מעצבן שהיא מתלבשת יפה, ומראה את הסגנון הזה של חזיה ומכנסיים אוברסייז. זה מהמם לה.
לא מרגיז אותי שהיא רוקדת עם הבנים שרה מצחיק וצוחקת מצחיק- גם לא את הבנים שם שקלילים ויש בהם אווירה נעימה.
אני שמחה שהיא מוצאת כתובת במי שיותר נעים לה. לא סתם זה אלו שלא מקנאים בה, ומפרגנים לה.

אם אני אמורה לסלוד ממנה ולראות בה אוייבת ומילת הZ שהוזכרה בבית, קורה לי בדיוק הפוך. עפה עליה
ולא חסרות צופות שמתחברות להדר. למרות הקשיים שיש לה. היא אחת הטובות שראיתי העונה מבחינת טוב לב, בגרות, איפוק.
גם אם רחוקה משלמות, מי מושלם? שתעשה טעויות. אז מה?
לא מאמינה בזכויות יתר של שאר הדיירות והדייר המופלא שעסוק במוניטין המפוקפק שלו ובחקירות.

ככל שיבחרו בה כמטרה נוחה, כמו שקרה לזמן מה לעינב, זה רק יוסיף לה נקודות.

yoni564712

Well-known member
הלוואי שהאח ישדר את קרן משקרת לגבי התורות במקלחת כדי להעליל על הדר. ואת הבנים שמזדעזעים מהנבזיות.

זה גם יכול להשתלב טוב בפרקים. התלונתיות הסדרתית שהיא ומיכל מחפשות על הדר. אור מלכלך על הדר ושולח את קרן לבצע פקודות.

יש פה את עידן שיכול לקבל מזה חלק יפה של רגישות שהראה. לחבר את זה לחסינות שבחר לתת. להראות מה עומד מאחורי הדמעות שלה בזמן שהמרירים מדברים עליה כשחקנית שיש "לחשוף". למרות שהיא לא ממש מסתירה ויש לה אשכרה תוכן והומור וקלילות עם הבנים הנעימים יותר בבית.

בעיני הטענה בבית, עוד מישהי שונאת את הדר, היא רק מראה לתופעה של עדר שאפילו לא יודעים איך ומאיפה הכל התחיל. תיאר את זה עידן כשאמר שפשוט הניח שיש סיבה. ועכשיו רואה את זה אחרת.
הבנות ששונאות את הדר בבית משקפות חלק מסויים באוכלוסיה. לא חסרות נשים שלא היו משתתפות בלעג לשונות שלה. הכל עניין של ליהוק
בבית חזקה התופעה של follow the leader, פרה עיוורת. מדהים כמה אומץ הראתה כשמול אור העצבני הודיעה לו בקול: אני לא חלק מהצבא שלך.

הזוי שהיא כל הזמן עומדת במבחן אם הראתה לאור נאמנות או לא. בדיוק הפוך, צייתנות לאור זה לא סימן לשום דבר טוב.

אותי לא מעצבן שהיא מתלבשת יפה, ומראה את הסגנון הזה של חזיה ומכנסיים אוברסייז. זה מהמם לה.
לא מרגיז אותי שהיא רוקדת עם הבנים שרה מצחיק וצוחקת מצחיק- גם לא את הבנים שם שקלילים ויש בהם אווירה נעימה.
אני שמחה שהיא מוצאת כתובת במי שיותר נעים לה. לא סתם זה אלו שלא מקנאים בה, ומפרגנים לה.

אם אני אמורה לסלוד ממנה ולראות בה אוייבת ומילת הZ שהוזכרה בבית, קורה לי בדיוק הפוך. עפה עליה
ולא חסרות צופות שמתחברות להדר. למרות הקשיים שיש לה. היא אחת הטובות שראיתי העונה מבחינת טוב לב, בגרות, איפוק.
לא מאמינה בזכויות יתר של שאר הדיירות והדייר המופלא שעסוק במוניטין המפוקפק שלו ובחקירות.

קרן לא שיקרה.

yoni564712

Well-known member
וחיים לא שיתף דיירים בבית לגבי אור.
והדר אחראית על הרוע בבית
ואי אפשר לאהוב אותה

וגאיה מודחת לפני חודש
לא אמרתי שחיים לא שיתף דיירים אחרים,
אמרתי שחיים לא שיתף את עידן.
והוא אכן לא שיתף את עידן.
זו הדר שסיפרה לעידן.

מי שהתחיל את דיבור ה"מדברים מסריח לחיים" היה שילה כשנכנס.
היא קלטה את זה והרימה את הכפפה.

willing

Well-known member
לא אמרתי שחיים לא שיתף דיירים אחרים,
אמרתי שחיים לא שיתף את עידן.
והוא אכן לא שיתף את עידן.
זו הדר שסיפרה לעידן.

מי שהתחיל את דיבור ה"מדברים מסריח לחיים" היה שילה כשנכנס.
היא קלטה את זה והרימה את הכפפה.
אתה מדבר על הפעם של הפרק הנוכחי ששידרו. אני מדברת על התופעה המתמשכת, שכנראה לא ראית.
לגבי הדעות, אם זה בסדר או לא שהדר דיברה. מקובל שאתה חושב שלא בסדר.
בשבילי זה עניין זכויות היתר שאור מצפה אליו כשהוא מתערב ומסביר לאנשים מה לחשוב על דיירים שונים כולל הדר.

מוסר כפול שלו. וזה בסדר, זה חלק מהעניין שיש בבית והדעות השונות שלנו על מה שצופים.
אני לא אומרת הדר זכאית, אני אומרת זה לא פשע זה בית האח הגדול. ויש לה המון סיבות טובות אחרי מה שעברה ממנו

yoni564712

Well-known member
אתה מדבר על הפעם של הפרק הנוכחי ששידרו. אני מדברת על התופעה המתמשכת, שכנראה לא ראית.
לגבי הדעות, אם זה בסדר או לא שהדר דיברה. מקובל שאתה חושב שלא בסדר.
בשבילי זה עניין זכויות היתר שאור מצפה אליו כשהוא מתערב ומסביר לאנשים מה לחשוב על דיירים שונים כולל הדר.

מוסר כפול שלו. וזה בסדר, זה חלק מהעניין שיש בבית והדעות השונות שלנו על מה שצופים.
אני לא אומרת הדר זכאית, אני אומרת זה לא פשע זה בית האח הגדול. ויש לה המון סיבות טובות אחרי מה שעברה ממנו
מה שאני אומר זה שכבר הוכח לא פעם אחת ולא פעמיים שהדר שקרנית.

ולכן, אין שום היגיון לא להאמין לקרן ומיכל.

willing

Well-known member
מה שאני אומר זה שכבר הוכח לא פעם אחת ולא פעמיים שהדר שקרנית.

ולכן, אין שום היגיון לא להאמין לקרן ומיכל.
מאמינה לדיירים שדיברו על זה. הדר לא היתה שם כשהם דיברו על זה.
כל צופה מאמין למה שהוא חושב, הכל יכול להיות בריאליטי.

Hagarrrrr

Active member
מאמינה לדיירים שדיברו על זה. הדר לא היתה שם כשהם דיברו על זה.
כל צופה מאמין למה שהוא חושב, הכל יכול להיות בריאליטי.
גם יוסי אמר שהן שיקרו. חוץ מזה זה שכביכול יש טענה שהדר שיקרה כמה פעמים לא סותר את זה שקרן ומיכל שיקרו הפעם

Rodrik Harlaw

Well-known member

קרן ומיכל שיקרו. זה לא הופך את הדר לבסדר.
הן תוקפות אותה כי הרוח בקרב הקבוצה שלהן היא שמותר. בגן חיות של האח הגדול אנשים מרשים לעצמם להתנשא איפה שניתן, בערך כמו שעידן התנהל מול התמימות של נועם, לפני שקיבל אינפו' מהבחוץ.

האומץ שלה מול אור לא היה קיים לפני שתודרכה ע"י שילה. היא הסתפחה אליו ואכלה השפלות יותר מדני וחיים. אם היא הייתה ישרת דרך וחזקה היא לא הייתה במצב הזה מולו, תוך כדי שהיא זונחת את עינב (אם כבר מישהי שלא עשתה לו חשבון).

הגינויים שהיא חוטפת על מוחצנות במראה שלה לא רלוונטיים. שתתלבש איך שבא לה. אני אוהב את הדאחקות על זה, אבל זו לא ביקורת אמיתית.

היא לא רעה כמו שמגזימים לעשות אותה, אבל היא גם לא מה שאת מציירת.

willing

Well-known member
הן תוקפות אותה כי הרוח בקרב הקבוצה שלהן היא שמותר. בגן חיות של האח הגדול אנשים מרשים לעצמם להתנשא איפה שניתן, בערך כמו שעידן התנהל מול התמימות של נועם, לפני שקיבל אינפו' מהבחוץ.

האומץ שלה מול אור לא היה קיים לפני שתודרכה ע"י שילה. היא הסתפחה אליו ואכלה השפלות יותר מדני וחיים. אם היא הייתה ישרת דרך וחזקה היא לא הייתה במצב הזה מולו, תוך כדי שהיא זונחת את עינב (אם כבר מישהי שלא עשתה לו חשבון).

הגינויים שהיא חוטפת על מוחצנות במראה שלה לא רלוונטיים. שתתלבש איך שבא לה. אני אוהב את הדאחקות על זה, אבל זו לא ביקורת אמיתית.

אני לא חושבת שהיא מושלמת. אף אחד לא. היא עושה טעויות והיא גם שונה באופן התקשורת שלה וההבעה מהשאר.
אלו הדיירים שיש, זה הליהוקים. מבינהם את הדר אני מעדיפה. הכל יחסי

מלי יכלה לתת אפשרות נוספת, אבל...היא כבר לא שם

Hagarrrrr

Active member

היה לה אומץ מול אור מתחילת העונה ואז היתה לה רגרסיה חזרה לרצות את אור ואז שוב התרחקה אין קשר לשילה. וזה שהן תוקפות אותה כי זאת הרוח בקרב הקבוצה שלהן לא אומר שהן לא יכולות להפעיל שיקול דעת משל עצמן

Rodrik Harlaw

Well-known member
היה לה אומץ מול אור מתחילת העונה ואז היתה לה רגרסיה חזרה לרצות את אור ואז שוב התרחקה אין קשר לשילה. וזה שהן תוקפות אותה כי זאת הרוח בקרב הקבוצה שלהן לא אומר שהן לא יכולות להפעיל שיקול דעת משל עצמן
ומשום מה האומץ התנדף ומקונטרה היא הפכה לזו שסופגת הכי הרבה השפלות ממנו וממשיכה להידבק אליו. מעבר חד מדי מכדי שאני אאמין לה.

לא הצדקתי את החדשות.

סטיריקון9

Well-known member

גינויים על מוחצנות? אז איך להתייחס לפרידה שהכל "נוזל" החוצה במכוון. כשרצתה לפתות את די ג'י עם הלשון כשישבו מול הבריכה הייתה כמעט בעירום בחלק העליון, זה היה די מביך, אבל זאת בחירה שלה וגם של הדר להסתובב עם גוזיה, מראה נפוץ ברחובותינו. היא לא רעה , הבעיה שזה בא מהמואזין אור נותן דרשה וכולם מאמצים.הוא בוחן מלמעלה עם דני בזכוכית מגדלת כל תנועה.אםתודרכה ע"י שילה זה מצויין,נמאס לראות את כל האנשים חסרי האופי והיכולת שנופלים לרגליו ואין להם שום ביקורת, חוששים ממנו.

willing

Well-known member
לגבי מלי, בהקשר של מה שנכתב מוקדם יותר.
היא היתה יכולה ממש לתרום לעונה לדעתי, כי היא מחוברת לעצמה וישירה.
זה די נדיר בליהוקים העונה. אבל כנראה הקהל לא ראה את זה ככה.

קרן למשל, גם מדברת ובוחשת. אבל היא עוד מאותו סוג של אור למשוך בחוטים שגם ככה כבר יש.
מלי לא משכה בחוטים והשתלטה. היא פשוט זרמה והיתה מגוונת ממש. לא פרווה ובקטע טוב לשם שינוי

מצב
הנושא נעול.
למעלה