** שרשור בוקר - היום ה-65 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

Rodrik Harlaw

Well-known member
אם אני זוכר נכון חיים הסכים כשאור התהדר בזה שהוא שובר משימה אם מכניסים לו את קריקו. מה הוא מתלונן?

ועדיין לא נראה שהאח יתן לזה להדרדר לויכוח גדול מדי על מחסור בעונה הנוכחית.
הוא כבר מעמיד שתפי"ם בשורה להמשך השבוע.. שמעתי יש כסאות בטעמים

tarimulu

Well-known member
מאנה ארונוב נמסר בתגובה לדברי אסף גרניט אתמול בפרק: "לא מעניין".

תזכורת לדבריו בפרק:
"היה לי דייט עם מישהי שהיא אפילו קצת מפורסמת, נגיד שהיא רקדנית, אני התאהבתי, אמרתי דייט שווה, נכין לה אוכל. הכנתי פסטה ואת הרוטב והיא אומרת לי 'מה זה למה יש את השם שלך על המחבת? במיוחד בשבילי?', אמרתי לה כן ברור במיוחד בשבילך".

הדיירת עינב, מיד הגיבה ועקצה: "על זה הייתי פוסלת אותה, כי היא לא מבשלת עם הסירים שלך בבית". גרניט בתגובה עוקצנית עוד יותר אמר : "צודקת, באמת פסלתי".

פאף פה

Well-known member
מאנה ארונוב נמסר בתגובה לדברי אסף גרניט אתמול בפרק: "לא מעניין".

תזכורת לדבריו בפרק:
"היה לי דייט עם מישהי שהיא אפילו קצת מפורסמת, נגיד שהיא רקדנית, אני התאהבתי, אמרתי דייט שווה, נכין לה אוכל. הכנתי פסטה ואת הרוטב והיא אומרת לי 'מה זה למה יש את השם שלך על המחבת? במיוחד בשבילי?', אמרתי לה כן ברור במיוחד בשבילך".

הדיירת עינב, מיד הגיבה ועקצה: "על זה הייתי פוסלת אותה, כי היא לא מבשלת עם הסירים שלך בבית". גרניט בתגובה עוקצנית עוד יותר אמר : "צודקת, באמת פסלתי".
באמת לא מעניין
ניצל את ההזדמנות לעקוץ אותה
קטנוני מצידו

בסדר555

Well-known member
נראה לי שעידן אחד הדיירים הסתומים שהיו באח מבחינת הבנת סיטואציות
הוא יורה לעצמו ברגליים כל פעם מחדש

מה עוד אמילי צריכה לעשות כדי שהוא יבין שהיא רוכבת על הגב שלו
ורק עושה לו רע

נערך לאחרונה ב:

nicknick

Well-known member
נראה לי שעידן אחד הדיירים הסתומים שהיו באח מבחינת הבנת סיטואציות
הוא יורה לעצמו ברגליים כל פעם מחדש

מה עוד אמילי צריכה לעשות כדי שהוא יבין שהיא רוכבת על הגב שלו
ורק עושה לו רע
אני גם לפעמים חושבת לעצמי שבכל מיני סיטואציות המודעות שלו לא בשיאה...לא בהכרח רק בהקשר לאמילי. אבל נראה לי שהבית הזה, הוא חוויה יותר רגשית מאשר שכלית....
קשה מאוד להיות שם צלול בדעתך ולעשות החלטות מחושבות וקרות נטולות רגש. מי שעושה את זה לא באמת נמצא שם בתוך הסיפור והאינטראקציות.

אני נהנית ממנו ככה, נסחף , מתמסר לרגש. הסיפור איתה מוציא ממנו צד יפה לדעתי , הוא פגיע ופותח את הלב. יש לו עניין ועלילה גם בלעדיה, אבל זה בהחלט מוסיף עוד ממנו לסיפור. ועכשיו בסיבוב השני, הוא גם אחר בסיטואציה... הוא לא זה שבורח הפעם. לדעתי זה ההפך מלהרוס לעצמו

בסדר555

Well-known member
אני גם לפעמים חושבת לעצמי שבכל מיני סיטואציות המודעות שלו לא בשיאה...לא בהכרח רק בהקשר לאמילי. אבל נראה לי שהבית הזה, הוא חוויה יותר רגשית מאשר שכלית....
קשה מאוד להיות שם צלול בדעתך ולעשות החלטות מחושבות וקרות נטולות רגש. מי שעושה את זה לא באמת נמצא שם בתוך הסיפור והאינטראקציות.

אני נהנית ממנו ככה, נסחף , מתמסר לרגש. הסיפור איתה מוציא ממנו צד יפה לדעתי , הוא פגיע ופותח את הלב. יש לו עניין ועלילה גם בלעדיה, אבל זה בהחלט מוסיף עוד ממנו לסיפור. ועכשיו בסיבוב השני, הוא גם אחר בסיטואציה... הוא לא זה שבורח הפעם. לדעתי זה ההפך מלהרוס לעצמו
נראה
רק שלא ידבק אליה עכשיו ויעלם משאר הבית

nicknick

Well-known member
נראה
רק שלא ידבק אליה עכשיו ויעלם משאר הבית
נראה לי שכבר רואים שזה לא ככה... גם אם הוא קרוב אליה, הוא עדיין אחר מהפעם הראשונה . הבית צודק שהוא חזר שונה, הוא נוכח, מתערבב, הוא חלק ממה שקורה.
חוץ משילה , אין שם דייר שהוא לא בתקשורת איתו.
יש לו ימים שהוא מתבודד ונעלם כי זה הוא, גם בלי קשר אליה...הוא כנראה צריך את זה מדי פעם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה