yoni564712
Well-known member
במקום להתעצבן שלא נשאר קפה,
תתעצבנו על אלה ששוברים משימות...
חיים שבר אתמול את המשימה פעמיים, לא?במקום להתעצבן שלא נשאר קפה,
הוא אדיוט, לא להתרגש.חיים שבר אתמול את המשימה פעמיים, לא?
מה זה יעניש? מי הוא בכלל? יש לה בן זוג! שיתבייש!הנה ידעתי!!!
12:29 מלאני אומרת שחיים ברוגז איתה מהבוקר
היה לי ברור שהוא יעניש אותה על הביקור של אביב.
אין
אפס
כזה
הוא חבר שלה בביתמה זה יעניש? מי הוא בכלל? יש לה בן זוג! שיתבייש!
בטח לרוקדים יש יותר איציקים מלמירוץרוקדים 17.2% / 430,000
אחגה 12.4% / 300,000
לעומת 15.5% / 386,000 לפרק של מוצ"ש
באמת לא מענייןמאנה ארונוב נמסר בתגובה לדברי אסף גרניט אתמול בפרק: "לא מעניין".
תזכורת לדבריו בפרק:
"היה לי דייט עם מישהי שהיא אפילו קצת מפורסמת, נגיד שהיא רקדנית, אני התאהבתי, אמרתי דייט שווה, נכין לה אוכל. הכנתי פסטה ואת הרוטב והיא אומרת לי 'מה זה למה יש את השם שלך על המחבת? במיוחד בשבילי?', אמרתי לה כן ברור במיוחד בשבילך".
הדיירת עינב, מיד הגיבה ועקצה: "על זה הייתי פוסלת אותה, כי היא לא מבשלת עם הסירים שלך בבית". גרניט בתגובה עוקצנית עוד יותר אמר : "צודקת, באמת פסלתי".
הוא מחזיר לה כי היא ממש לכלכה עליו בתוכנית הריאלטי שלה - עשתה ממנו פסיכיבאמת לא מעניין
ניצל את ההזדמנות לעקוץ אותה
קטנוני מצידו
אני גם לפעמים חושבת לעצמי שבכל מיני סיטואציות המודעות שלו לא בשיאה...לא בהכרח רק בהקשר לאמילי. אבל נראה לי שהבית הזה, הוא חוויה יותר רגשית מאשר שכלית....נראה לי שעידן אחד הדיירים הסתומים שהיו באח מבחינת הבנת סיטואציות
הוא יורה לעצמו ברגליים כל פעם מחדש
מה עוד אמילי צריכה לעשות כדי שהוא יבין שהיא רוכבת על הגב שלו
ורק עושה לו רע
נראהאני גם לפעמים חושבת לעצמי שבכל מיני סיטואציות המודעות שלו לא בשיאה...לא בהכרח רק בהקשר לאמילי. אבל נראה לי שהבית הזה, הוא חוויה יותר רגשית מאשר שכלית....
קשה מאוד להיות שם צלול בדעתך ולעשות החלטות מחושבות וקרות נטולות רגש. מי שעושה את זה לא באמת נמצא שם בתוך הסיפור והאינטראקציות.
אני נהנית ממנו ככה, נסחף , מתמסר לרגש. הסיפור איתה מוציא ממנו צד יפה לדעתי , הוא פגיע ופותח את הלב. יש לו עניין ועלילה גם בלעדיה, אבל זה בהחלט מוסיף עוד ממנו לסיפור. ועכשיו בסיבוב השני, הוא גם אחר בסיטואציה... הוא לא זה שבורח הפעם. לדעתי זה ההפך מלהרוס לעצמו
נראה לי שכבר רואים שזה לא ככה... גם אם הוא קרוב אליה, הוא עדיין אחר מהפעם הראשונה . הבית צודק שהוא חזר שונה, הוא נוכח, מתערבב, הוא חלק ממה שקורה.נראה
רק שלא ידבק אליה עכשיו ויעלם משאר הבית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.