התלוננה לעינב שהיא עצבנית על עידן שהוא לא חיבק אותה הבוקר.מה עכשיו?
מאוד איתך בקטע של אמילי ובכל זאת מרטין הייתה הכי מכשפה EVERהתלוננה לעינב שהיא עצבנית על עידן שהוא לא חיבק אותה הבוקר.
אין טינופות כאלה. ילדת אשפתות.
לא לשאת את שם מרטין לשווא.מאוד איתך בקטע של אמילי ובכל זאת מרטין הייתה הכי מכשפה EVER
לא לשאת את שם מרטין לשווא.
המלכה הבלתי מעורערת
הדרמה הייתה דו צדדית. כי בסוף אמילי באה למיטה של עידן והוא אמר לה שאם היא לא הייתה באה הם היו צריכים לעשות שיחה. אז עידן ואמילי עושים דרמה משותפת. עידן גם כעס על הדר שהציע לו לעבור למיטה עם אמילי.אתמול בכתה שמשעמם לה שאין לה אקשן והיא רגועה מידי עם עידן
היום כבר מצאה סיבה לצאת קורבן
אמילי "היום עידן עיצבן אותי הוא לא בא אליי למיטה בבוקר"
עידן תברח
גם על הצעה כזו כועסים עליה? לא יאומן..הבחורה צריכה לשבת לצידו של איציק ולשתוק כל היום.הדרמה הייתה דו צדדית. כי בסוף אמילי באה למיטה של עידן והוא אמר לה שאם היא לא הייתה באה הם היו צריכים לעשות שיחה. אז עידן ואמילי עושים דרמה משותפת. עידן גם כעס על הדר שהציע לו לעבור למיטה עם אמילי.
שיברחו שניהם! נמאס כבר...אתמול בכתה שמשעמם לה שאין לה אקשן והיא רגועה מידי עם עידן
היום כבר מצאה סיבה לצאת קורבן
אמילי "היום עידן עיצבן אותי הוא לא בא אליי למיטה בבוקר"
עידן תברח
אני די בטוחה שהיא לא שירתה בצבאפרידה שירתה בצבא?
סיפרה משהו?
אני לא אתפלא אם היא הצהירה ברבנות שהיא דתיה ואיך שהיא יצאה משם היא טסה לתאילנד לעשות תחת ולהוציא את הציצים החוצה….אני די בטוחה שהיא לא שירתה בצבא
האמת עניין אותי גם לגבי כל הדייריםפרידה שירתה בצבא?
סיפרה משהו?
אני רק יודעת לגבי עינבהאמת עניין אותי גם לגבי כל הדיירים
ממה שהבנתי עידן סיירת גבעתי
נועם מגב
יוסי צנחנים
ומלאני ברדלס
הדר לא שירתה בגלל בעיות גב הבנתי הייתה בכיסא גלגלים תקופה
אמילי שירתה לא יודע איפה
חיים בדובדבן נראה לי לא יודע באיזה תפקיד
לגבי אור דני איציק פרידה עינב ומיכל אין לי מושג אם שירתו ואיפה
את שילה שמעתי מספר להדר שלא עשה מילואים אבל תרם ארוחות או משהו כזה אז לא יודע גם לגביו אם שירת ואיפה
מישהו יודע?
עינב שירתה בחיל האוירהאמת עניין אותי גם לגבי כל הדיירים
ממה שהבנתי עידן נועם יוסי ומלאני שירתו כלוחמים
הדר לא שירתה בגלל בעיות גב הבנתי הייתה בכיסא גלגלים תקופה
אמילי שירתה לא יודע איפה
חיים בדובדבן נראה לי אין לי מושג באיזה תפקיד
לגבי אור דני איציק פרידה עינב ומיכל אין לי מושג אם שירתו ואיפה
את שילה שמעתי מספר להדר שלא עשה מילואים אבל תרם ארוחות או משהו כזה אז לא יודע גם לגביו אם שירת ואיפה
מישהו יודע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.