עוד פעם פודקאסט??חיים ומיכל הקליטו פודקאסט.
חיים יצא עצבני. רוצה לרכז כולם בסלון
אורמי 5 הדיירים הכי בלתי בעיניכם?
הדר,אמילי,חיים,עינב,שילהמי 5 הדיירים הכי בלתי בעיניכם?
מפחד ממנה ומעוזמלאכול איתה
ללעשן איתה
כל היום בתחת שלה
אפילו דיל עם האח שהוא ינצח בתמורה לזה
לא שווה את זה
נסעתי לנווה אילן לצעוק " איציק, צבא האמת איתך.... אל תפרוש"
אוי זה גאוני, הלוואי שיצעקו לו "איציק כל העם מאחוריך, צבא האמת איתך, איציק אתה הזוכה"נסעתי לנווה אילן לצעוק " איציק, צבא האמת איתך.... אל תפרוש"
תתארי לך את הפרצוף של חיים...אוי זה גאוני, הלוואי שיצעקו לו "איציק כל העם מאחוריך, צבא האמת איתך, איציק אתה הזוכה"
הסרטים שאור הולך לאכול מזה.... יאמי
ולכי תדעי מה זה יעשה לאיציק בבית
זה נפלא בכל כך הרבה צורותתתארי לך את הפרצוף של חיים...
האמת לי נראה שאיציק , חיצונית , דומה לאסי עזר. רק חיצונית...איציק לחזק דיירים? איך??? את מי הוא מחזק את אור? פרידה? איציק צריך להגיד " אין חזק ממני"
מה איתך, סבטה, איציק הוא צוק, הוא אבן שכל הדיירים יכולים להשען עליה ולגז'דר, הוא תמיד שם בשבילם עם איזו מילה, איזו ריצה, איזה מבט. זה איציק!האמת לי נראה שאיציק , חיצונית , דומה לאסי עזר. רק חיצונית...איציק לחזק דיירים? איך??? את מי הוא מחזק את אור? פרידה? איציק צריך להגיד " אין חזק ממני"
מה זאת אומרת את מי הוא מחזק? את השרירים שלו כמה פעמים ביום....והתוצאות יפות, חשוב לציין. גם הגוון. משלים הכל עם 'סטים' צבעוניים, גרביים מאיכות מעולה ונעלי ספורט מיוחדות והנה לנו מועמד טבעי לגמר בשכונה הזו !האמת לי נראה שאיציק , חיצונית , דומה לאסי עזר. רק חיצונית...איציק לחזק דיירים? איך??? את מי הוא מחזק את אור? פרידה? איציק צריך להגיד " אין חזק ממני"
חחחחחחח כפיים לאיצקו!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.