** שרשור בוקר - היום ה 7 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

meital38

Well-known member
אני לאצחושבת שיהיה שידור היום. לא ץהיה הדחה. אולי יסגרו את השידור כדי לבשר להם. אני חושבת שהם צריכים לשמוע את זה.

Psy Bear

Well-known member
מעניין מה דני יעשה בלי הסטרואידים שלו אם יחזיק הרבה זמן במשחק. תוך חודשיים יהיו לו ציצים של אישה בת 100.

נערך לאחרונה ב:

טוויגיי

Well-known member
בגלל כל הפרשנים עכשיו בחדשות בורחת ללייב

ושוב. פרידה
😂והיא באטרף על הדר ''היא רעה היא רעה!''

Sapirh2008

New member
על מי פרידה מתבכיינת בלייב וטוענת שהיא ״רעה רעה רעה״?

יונתנסקי

Well-known member
היום יום הולדת בתי.
לא חלמה על מתנת יום הולדת כזאת....
מסכנים שומרי שבת.
עד שישמעו... את הבשורה.....
באידיש אומרים "הלוואי ווייטֶר", כלומר הלוואי הלאה !
אבל בתי מחרֶבּת שמחות....רצתה שישחררו את אלכס דנציג,
קולגה שלה ללימודי שואה.
ממומחה בתחום.

קבצים מצורפים

• דנציג.jpg
    דנציג.jpg
    KB 202.8 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

המלאך האדום10

Well-known member
היום יום הולדת בתי.
לא חלמה על מתנת יום הולדת כזאת....
מסכנים שומרי שבת.
עד שישמעו... את הבשורה.....
באידיש אומרים "הלוואי ווייטֶר", כלומר הלוואי הלאה !
אבל בתי מחרֶבּת שמחות....רצתה שישחררו את אלכס דנציג,
קולגה שלה ללימודי שואה.
ממומחה בתחום.
בטוח מישהו יספר לה. אולי השכנים

רות 1234

Well-known member
מהירות על חלל הבשיל הקשר של תום והדר. רומיאו ויוליה על ספידים. היום כבר ליטופים גלויים. חלום שלי שהוא יודח ראשון. לא סובלת את שניהם. אולי זה קצת יוריד אוויר לבלון הנפוח הדר

meital38

Well-known member
מהירות על חלל הבשיל הקשר של תום והדר. רומיאו ויוליה על ספידים. היום כבר ליטופים גלויים. חלום שלי שהוא יודח ראשון. לא סובלת את שניהם. אולי זה קצת יוריד אוויר לבלון הנפוח הדר
זה כל כך מאולץ רואים את זה היא עשתה את זה רק כדי להיות "במוקד" התוכניות. היא לא באמת מרגישה אליו פתאום. מקווה שלפחות אחד מהם יודח מהר כי אם צריך לצפות בזה אין סיכוי להיכנס ללייב. עכשיו יהיה פרומו על משולש האהבה. איך אמר אור הם חושבים שבאו לתוכנית של אהבה

פאף פה

Well-known member
זה כל כך מאולץ רואים את זה היא עשתה את זה רק כדי להיות "במוקד" התוכניות. היא לא באמת מרגישה אליו פתאום. מקווה שלפחות אחד מהם יודח מהר כי אם צריך לצפות בזה אין סיכוי להיכנס ללייב. עכשיו יהיה פרומו על משולש האהבה. איך אמר אור הם חושבים שבאו לתוכנית של אהבה
היא ישבה עם אמילי שלשום ואמרה שהיא מכירה ״כמויות של בחורות שהיו איתו״ ושהוא בכלל לא מתאים לה, ושהיא מכירה אותו טוב מחיי הלילה - ופתאום כשפרידה מתקרבת אליו היא מחליטה לדחוף אותה הצידה ופתאום כן להיות מעוניינת בתום המבוגר והמיוזע עם שיני השפן. איכס.

Sapirh2008

New member
איך קרה המצב ש2 בנות רבות על הגבר הכי לא אטרקטיבי שהאח יכל להכניס לבית?

מצב
הנושא נעול.
למעלה