ALIVEלא מצליחה להבין מה כתוב לו
משהו כזה.....
ALIVEלא מצליחה להבין מה כתוב לו
כןסיירת גבעתי הייתה חלק מהמבצע..
עידן הוא מסיירת גבעתי? לא?
אותם סודות כמו כל עונהמעניין על איזה סודות מדינה הם מדברים שסוגרים את השידור
אני בעד רומן חברי בין עידן ואמילי. יש להם תקשורת טובה והוא די בודד בבית. היא בוגרת לגילה והוא הכי גבר שם. יש בו כל הנתונים יופי אופי גבריות בקטע טוב. לא חייב להיות אהבה אבל חברות פלוס יעשה טוב לשניהם. יקבלו יותר פוקוסאמילי לא זזה מעידן... אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה. לא נראה שיש לו עניין בה וזה יותר מחוסר ברירה כזה.
היא גם נראית לי קצת מסוכנת ושזה יתגלה בהמשך. (סגנון הדר)
והוא די התרחק מחיים נכון?
מסכימהאני בעד רומן חברי בין עידן ואמילי. יש להם תקשורת טובה והוא די בודד בבית. היא בוגרת לגילה והוא הכי גבר שם. יש בו כל הנתונים יופי אופי גבריות בקטע טוב. לא חייב להיות אהבה אבל חברות פלוס יעשה טוב לשניהם. יקבלו יותר פוקוס
תראי איך הוא בא להתיישב לידה,אמילי לא זזה מעידן... אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה. לא נראה שיש לו עניין בה וזה יותר מחוסר ברירה כזה.
חיים רוקד מהמםחיים מענטז![]()
אמילי בעלת מראה נעים ועדין מן הסתם קל להתחבר אליה.אמילי לא זזה מעידן... אני לא יודעת אם אני אוהבת את זה. לא נראה שיש לו עניין בה וזה יותר מחוסר ברירה כזה.
בן אכן בעניין של קורליאמילי בעלת מראה נעים ועדין מן הסתם קל להתחבר אליה.
אבל משהו בה לא כנה, למה לשכנע את קולרי שבן בעניין שלה וכשעידן לא מאמין היא מתגלגלת מצחוק, מה הקטע
העניין למה לצחוק על זה מול עידן,בן אכן בעניין של קורלי
הוא אומר לה את זה ב-18:01
וגם אמר לה את זה באמת או חובה בנסט אתמול.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.