סאחיעידן .בחור רציני....
הוא לא ממש... יודע להשתטות... חננה....
זה לא גורע ממנו...
הוא ושילה החליפו 2 משפטים....
אחרי השיחה מאתמול...
משהו גם בשפת גוף שלו מאוד לחוץ
סאחיעידן .בחור רציני....
הוא לא ממש... יודע להשתטות... חננה....
זה לא גורע ממנו...
הוא ושילה החליפו 2 משפטים....
אחרי השיחה מאתמול...
בול...בדיוק, בעיקר בגלל זה הוא לא בא לי טוב מההתחלה. עצבים בפנים...קישרתי למה שעבר במילואים אבל גם דברי הפתיחה שלו היו מלאים ברהב מוסווה על ידי צניעות מעושהסאחי
משהו גם בשפת גוף שלו מאוד לחוץ
מתחברת ממשבול...בדיוק, בעיקר בגלל זה הוא לא בא לי טוב מההתחלה. עצבים בפנים...קישרתי למה שעבר במילואים אבל גם דברי הפתיחה שלו היו מלאים ברהב מוסווה על ידי צניעות מעושה
בוווווווווווווווווווואההההההההה........
תודה
לא רק בת.ז.לא הבנתי מה פתאום מפריע להדר שקוראים לה ילדת שמנת
כל הת.ז שלה זה שהיא מתגאה בזה שהיא מפונקת
הדר במרדף אחרי עלילהלא הבנתי מה פתאום מפריע להדר שקוראים לה ילדת שמנת
כל הת.ז שלה זה היא מתגאה בזה שהיא מפונקת
קיבלה רמז להתעורר מהאח ועכשיו היא בתחרות המתמסכן הנולדלא הבנתי מה פתאום מפריע להדר שקוראים לה ילדת שמנת
כל הת.ז שלה זה היא מתגאה בזה שהיא מפונקת
שתריב עם אמילי אחלה עלילהקיבלה רמז להתעורר מהאח ועכשיו היא בתחרות המתמסכן הנולד
לא יודע אולי היא מנסה לגרום לרחמים אצל הקהל ושכולם מקנאים בה רק כי ילדת שמנתשתריב עם אמילי אחלה עלילה
איפה העלילה בילדת שמנת
לפי מה שאני קלטתי בנתיים זה רק שילה, אור, מיכל ואמיליכבר ידוע מה הרשימה
ומי העמיד את מי?
אמילי מועמדת? הבנתי שרק דיג'יי העמיד אותה וקול אחד כנראה לא מספיק, אחרת גם עידן היה מתווסף לרשימה.לפי מה שאני קלטתי בנתיים זה רק שילה, אור, מיכל ואמילי
גם נועם העמיד אותהאמילי מועמדת? הבנתי שרק דיג'יי העמיד אותה וקול אחד כנראה לא מספיק, אחרת גם עידן היה מתווסף לרשימה.
בטוח? את שילה הוא העמיד בוודאות, השאלה אם העמיד את אמילי או עינב... אם את אומרת אמילי, אני מאמין לך.גם נועם העמיד אותה
די בטוח, אמילי סיפרה אתמול לפני שהתחילה המשימה הסודית של פרידהבטוח? את שילה הוא העמיד בוודאות, השאלה אם העמיד את אמילי או עינב... אם את אומרת אמילי, אני מאמין לך.
מעניין אם נועם העמיד את עינב בגלל שהעירה לו שהוא נכנס בצרחות אחרי אחת בלילהדי בטוח, אמילי סיפרה אתמול לפני שהתחילה המשימה הסודית של פרידה
הוא גם אמר לה שהיא עושה פרצופים כל הזמן
נועם העמיד את עינב ואמילי
אין לו סיבה להעמיד את שילה, הייתה שלהם שיחה נחמדה וארוכה יחד ביום שישי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.