** שרשור בוקר - היום ה-72 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yoni564712

Well-known member
ההפקה לא מקדמת את שילה בשביל שילה.
ההפקה מקדמת את שילה בשביל הדר.
לקדם את הדר לא עוזר להם כי היא כשלעצמה בלתי נסבלת לא משנה מה תעשה ותגיד.
הם מנסים להכשיר את הדר דרך זה שהיא "החברה היחידה" של שילה בזמן שכולם עושים עליו "חרם".
גם זה לא יעזור.

צופה15

Well-known member
אני לא חושבת שמישהו או מישהי מעניינים את ההפקה והם מעוניינים לקדם אותו/אותה. הדבר היחיד שמעניין את ההפקה אלה שיקולי רייטינג במיוחד וגם תדמית.

צופה15

Well-known member
אמילי/ כל דייר מעניינ/ת אותם כשלג דאשתקד.
וספיציפית לאמילי- כנראה לטוב ולרע יש בה התעניינות והיא מספקת את הסחורה ואולי יש גם ענייני תמלוגים/ שתפ בגין השירים שיצרו באח.

svtar25

Well-known member
אמילי/ כל דייר מעניינ/ת אותם כשלג דאשתקד.
וספיציפית לאמילי- כנראה לטוב ולרע יש בה התעניינות והיא מספקת את הסחורה ואולי יש גם ענייני תמלוגים/ שתפ בגין השירים שיצרו באח.​
אמילי כל כך קנה, מאמינה בקלות, חשופה מאוד לטוב ולרע אפשר למתוח את החבל איתה. היא ללא ספק מספקת את הסחורה. עכשיו הוציאו ממנה את נושא הציפייה מול האכזבה בקריירה.
ויש עוד מה להוציא ממנה עוד לא הוציאו ממנה את בעיית דימוי גוף, שהיא רזה מדי למרות שהיא אוכלת.
יש לה יום הולדת ב21.8 וסביר להניח שאם לא תהיה מלחמה גרעינית עוז ירים לה פקה.
אני בינתיים מארגנת לה ברכות מאנשים שהיו איתה בדה וויס רוסיה בקבוצה של פולינה גגרינה. לפחות אנסה לפנות לכמה נראה מי עונה לי.

yalian

Well-known member
מסכימה, אבל הייתה רוצה שלפחות אחד מהם יעוף לפני הגמר
כדי שתהיה לנו הדחה מפתיעה באמת וגמר מעניין יותר
הייתי רוצה שאור יודח אחרון לפני הגמר
(וכמובן שחיים כבר יהיה בחוץ)
זה יעשה לי את העונה

amitt_

Active member
הדר מקבלת יחס מועדף
עכשיו גם שילה
הכי מצחיק שאחותו היא הבסטי של הדר
הכל בשביל הדר הרי

Lotarica

Well-known member
חייבים להעיף את מיכל..חייבים....
בעניין שילה.... מקוה עבורו שיעשה עוד איזה MOVE שיגרום לבלגן....יש מצב שהוא יישאר עד הגמר...הוא חכם..לא פחדן..לא סופר את אור...לא פוחד מהבריון.

סטיריקון9

Well-known member
חייבים להעיף את מיכל..חייבים....
בעניין שילה.... מקוה עבורו שיעשה עוד איזה MOVE שיגרום לבלגן....יש מצב שהוא יישאר עד הגמר...הוא חכם..לא פחדן..לא סופר את אור...לא פוחד מהבריון.
לא בטוחה שלא סופר את אור מתנהל איתו בזהירות

מצב
הנושא נעול.
למעלה