גברים בחוטיני זה טרן אוף, אלא אם כן זה חיים.גם כן אלו עם התחת החשוף שלהן לפנים שלי כל היום
הגיע זמן שגם הגברים יסתובבו בחוטיני
לא מקובל עליי החוסר שיוויון בהחפצה הזאת
התנועה לקידום הטוסיק שווה לכולם
תודה על עוד תמונה שנוספה לי לאוסףגברים בחוטיני זה טרן אוף, אלא אם כן זה חיים.
שמחתי לעזורתודה על עוד תמונה שנוספה לי לאוסף
אם לסכם את היממה האחרונה היה לנו כבר:
1. חמינדוס של דיג'יי
2. מרק גולדן שאוור עינב
3. חיים בחוטיני
תודה לכולם.
ושדיירות יחליטו להסתובב עם חזה חשוף כמו הבניםגם כן אלו עם התחת החשוף שלהן לפנים שלי כל היום
חחח אני תמיד רוצה שכולם שם ילבשו חולצות , גברים ונשיםגם כן אלו עם התחת החשוף שלהן לפנים שלי כל היום
אה-האחחח אני תמיד רוצה שכולם שם ילבשו חולצות , גברים ונשים
רק דיברתלפחות אין צעקות ורעש לבן היום
היו 2 דברים:על מה חיים ופרידה רבו?
האחרון שרב עם פרידה, עף
תלך!רק דיברתי
הם בישלו אתמול לארוחה של היום בערב.המטבח פנוי לא מלאני או מיכל לא נכנסות להכין צהריים לאלו שלא צמים
שילה לא מדבר עם אמא שלו, ברור שזה משהו שיכול לקרות ואני לא יודעת את הסיבות, יחד עם זאת זה מעלה חשד על תסריט משפחתי בעייתי ועל כך שהבן אדם עלול לקבל סיבוב. עכשיו זה לא נכנס לפרקים אבל שילה עכשיו לא סתם מפלרטט עם אמילי, זה כבר לא פלרטוט. הוא פוסל על הסף את הזוגיות שלה עם עידן. עכשיו גם עם כולנו מסכימים איתו, אין שום סיבה שעידן יהיה חבר טוב שלו עם הוא מנסה לקבוע עובדות לבת זוג שלו . "אני לא מסכים לך לעשות שפתיים" באיזה זכות הוא אמר את זה?שילה זה הטיפוס שיכניס לך אצבע לעין בכוונה להכאיב ואחכ לא יבין למה יורדות לך דמעות או למה אתה מסרב להתחלק איתו עם הקינוח החביב עליך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.