לאאיזה הזויה מיכל הזו. קרינג'
והוא לא יודע לקרוא עם ניקוד?
אבל איוב??? איובבבב???לא
הוא לא יודע
וכבר כתבתי על זה אתמול
לא יודעים לקרוא ולבטא נכון עברית תנ״כית? אל תקראו בכלל ותפסיקו לגמגם ולמרוח מילים שגויות
מיכל מבקשת מעידן להקריא את סיפור איוב
ולעשות את זה בסגנון סיפור ילדים
WTF
Mute
אה, והוא קורא את השם 'איוב' עם האלף בקמץ.
הכי פישתוניישן
אבל לא היה מעניין לצפות בתוכנית.אף אחד ממשתפי האח הגדול לא הביא בשורה לאנושות. אז לפי קריטריון זה , אף אחד לא "עשה"שום דבר. מה צריך לשאול מי הדייר שעורר ענין, הזדהות וכו, כך שבזכותו מענין לצפות בתוכנית. ואני חושבת שיש כמה .
מי הטופ פייב שלך?אף אחד ממשתפי האח הגדול לא הביא בשורה לאנושות. אז לפי קריטריון זה , אף אחד לא "עשה"שום דבר. מה צריך לשאול מי הדייר שעורר ענין, הזדהות וכו, כך שבזכותו מענין לצפות בתוכנית. ואני חושבת שיש כמה .
עידן, אור, הדר, מלאני ודני. נראה קצת מוזר, כי הם שונים לגמרי אחד מהשני, אבל לכל אחד הנקודה המענינת שלו.מי הטופ פייב שלך?
שיבשו אותנו עם ההמתנה הזו.אתם זוכרים גל גברעם הודחה במשימה שיש איזה מתקפת אטום כולם נכנסו לממד להרבה שעות ועכשיו זה יכולה להיות לא משימה אלה מציאות. כמובן לא תקיפה של אטום חלילה או כימי, אבל עדיין.
אבל משהו מרגיש לי שאיראן ורועי עוז לא החלטיים באותה צורה.
הבן שלי לא הלך לישון עד איזה 2 בלילה המתין לתקיפה כי הבטיחו לו בקבוצת ווטסאפ. אני אמרתי לו לך לישון לא יהיה כלום ..
האמת אני מבינה שזה מה שהאיראנים רוצים שנחייה בפחד והמתנה. ואני באמת הייתי בחופש ויש זמן פנוי, כמובן יש משימות בבית אבל עדיין. רוב היום מצליחה לברוח לאח גדול ורוקדמים והילד משחק סוני עם חברים וגם בפורטייניט הם בנו עולם שיש בו אזעקות וכטב"מים וכל זה , אז הוא הרבה יותר לחוץ, במיוחד אחרי הטראומה של 7.10 . אז טוב שיש את גדול וריאלטי חייבים אסקפיזם. אני גם קוראת ספרים, אבל עם כל המצב הזה קשה לי להתרכז בספר לאורך זמן.שיבשו אותנו עם ההמתנה הזו.
הבן שלך צדק אתמול היה כתוב אפילו בחדשות ״כנראה יתקפו היום אבל אין שינוי בהוראות״אתם זוכרים גל גברעם הודחה במשימה שיש איזה מתקפת אטום כולם נכנסו לממד להרבה שעות ועכשיו זה יכולה להיות לא משימה אלה מציאות. כמובן לא תקיפה של אטום חלילה או כימי, אבל עדיין.
הבן שלי לא הלך לישון עד איזה 2 בלילה המתין לתקיפה כי הבטיחו לו בקבוצת ווטסאפ. אני אמרתי לו לך לישון לא יהיה כלום ..
תפסיקו לראות חדשותאתם זוכרים גל גברעם הודחה במשימה שיש איזה מתקפת אטום כולם נכנסו לממד להרבה שעות ועכשיו זה יכולה להיות לא משימה אלה מציאות. כמובן לא תקיפה של אטום חלילה או כימי, אבל עדיין.
אני לא רואה חדשות בכלל, אם בקבוצת ווטסאפ של הילדים עוברות הודעות כאלה, שב24 שעות הקרובות הם יתקפו, זה מלחיץ. אני יודעת שיש רב סרן שמועתי. אבל מה אני סתם נראה לכם תומכת באמילי? אני בתוך תוכי קצת אמיליתפסיקו לראות חדשות
הם יודעים פחות מהדיירים
מובןאני לא רואה חדשות בכלל, אם בקבוצת ווטסאפ של הילדים עוברות הודעות כאלה, שב24 שעות הקרובות הם יתקפו, זה מלחיץ. אני יודעת שיש רב סרן שמועתי. אבל מה אני סתם נראה לכם תומכת באמילי? אני בתוך תוכי קצת אמילי
רק קצת כי בכל זאת בגיל 44 כבר יש הרבה מעבר. אבל גיל 20 הייתה התקופה שהייתי בול כמו אמילי, גל גברעם, לין ועוד ..וגם האקס שלי קראה לי ילדה. אני פשוט חייה איתן את החיים מחדש. שלא תבינו לא נכון, אניי מאוד אוהבת את בעלי ושני ילדי והכל מושלם. וכנראה קצת נתקעתי באיזה גיל 25
כן. לקח מקום שלישי.שחף רז הגיע לגמר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.