** שרשור בוקר - היום ה-73 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

yalian

Well-known member
למי שהתגעגע מס' 2:
מלאני בבריכה עם הביקיני התכלת 🏖️

נטעאפרת

Well-known member
וזה עידן המתנשא שידע להבהיר לנועם שהוא דל בידע… עידן שכ"כ מודע למצלמות ובכל שיח מול המצלמות מיחצן את עצמו ואישיותו ככ"כ חיובי, מוסרי, מתחשב ונשגב… וכמובן גבר גבר.. אני כ"כ אלרגית אליו שאפילו הקול שלו עושה לי אוורסיות. לא יכולה לשמוע אותו​

פאף פה

Well-known member
איזה הזויה מיכל הזו. קרינג'
והוא לא יודע לקרוא עם ניקוד?
לא
הוא לא יודע
וכבר כתבתי על זה אתמול
לא יודעים לקרוא ולבטא נכון עברית תנ״כית? אל תקראו בכלל ותפסיקו לגמגם ולמרוח מילים שגויות

yalian

Well-known member
לא
הוא לא יודע
וכבר כתבתי על זה אתמול
לא יודעים לקרוא ולבטא נכון עברית תנ״כית? אל תקראו בכלל ותפסיקו לגמגם ולמרוח מילים שגויות
אבל איוב??? איובבבב???
זה כמו לקרוא המן עם צירה 😄

טוב די, אני מתגברת על זה וממשיכה בחיי 😅

דפניה34

Well-known member
אף אחד ממשתפי האח הגדול לא הביא בשורה לאנושות. אז לפי קריטריון זה , אף אחד לא "עשה"שום דבר. מה צריך לשאול מי הדייר שעורר ענין, הזדהות וכו, כך שבזכותו מענין לצפות בתוכנית. ואני חושבת שיש כמה .

yoni564712

Well-known member
אף אחד ממשתפי האח הגדול לא הביא בשורה לאנושות. אז לפי קריטריון זה , אף אחד לא "עשה"שום דבר. מה צריך לשאול מי הדייר שעורר ענין, הזדהות וכו, כך שבזכותו מענין לצפות בתוכנית. ואני חושבת שיש כמה .
אבל לא היה מעניין לצפות בתוכנית.

עונה גרועה.

ההפקה צריכה להכריח את המנצח לתרום את כל הכסף לצה"ל.

גליה 1211

Well-known member
מי הטופ פייב שלך?

svtar25

Well-known member
אתם זוכרים גל גברעם הודחה במשימה שיש איזה מתקפת אטום כולם נכנסו לממד להרבה שעות ועכשיו זה יכולה להיות לא משימה אלה מציאות. כמובן לא תקיפה של אטום חלילה או כימי, אבל עדיין.
אבל משהו מרגיש לי שאיראן ורועי עוז לא החלטיים באותה צורה.
הבן שלי לא הלך לישון עד איזה 2 בלילה המתין לתקיפה כי הבטיחו לו בקבוצת ווטסאפ. אני אמרתי לו לך לישון לא יהיה כלום ..

גליה 1211

Well-known member
אתם זוכרים גל גברעם הודחה במשימה שיש איזה מתקפת אטום כולם נכנסו לממד להרבה שעות ועכשיו זה יכולה להיות לא משימה אלה מציאות. כמובן לא תקיפה של אטום חלילה או כימי, אבל עדיין.
הבן שלי לא הלך לישון עד איזה 2 בלילה המתין לתקיפה כי הבטיחו לו בקבוצת ווטסאפ. אני אמרתי לו לך לישון לא יהיה כלום ..
שיבשו אותנו עם ההמתנה הזו.

svtar25

Well-known member
שיבשו אותנו עם ההמתנה הזו.​
האמת אני מבינה שזה מה שהאיראנים רוצים שנחייה בפחד והמתנה. ואני באמת הייתי בחופש ויש זמן פנוי, כמובן יש משימות בבית אבל עדיין. רוב היום מצליחה לברוח לאח גדול ורוקדמים והילד משחק סוני עם חברים וגם בפורטייניט הם בנו עולם שיש בו אזעקות וכטב"מים וכל זה , אז הוא הרבה יותר לחוץ, במיוחד אחרי הטראומה של 7.10 . אז טוב שיש את גדול וריאלטי חייבים אסקפיזם. אני גם קוראת ספרים, אבל עם כל המצב הזה קשה לי להתרכז בספר לאורך זמן.

המלאך האדום10

Well-known member
הבן שלך צדק אתמול היה כתוב אפילו בחדשות ״כנראה יתקפו היום אבל אין שינוי בהוראות״
אז מי פה האידיוט?

בסדר555

Well-known member
תפסיקו לראות חדשות
הם יודעים פחות מהדיירים

svtar25

Well-known member
תפסיקו לראות חדשות
הם יודעים פחות מהדיירים​
אני לא רואה חדשות בכלל, אם בקבוצת ווטסאפ של הילדים עוברות הודעות כאלה, שב24 שעות הקרובות הם יתקפו, זה מלחיץ. אני יודעת שיש רב סרן שמועתי. אבל מה אני סתם נראה לכם תומכת באמילי? אני בתוך תוכי קצת אמילי
😆
רק קצת כי בכל זאת בגיל 44 כבר יש הרבה מעבר. אבל גיל 20 הייתה התקופה שהייתי בול כמו אמילי, גל גברעם, לין ועוד ..וגם האקס שלי קראה לי ילדה. אני פשוט חייה איתן את החיים מחדש. שלא תבינו לא נכון, אניי מאוד אוהבת את בעלי ושני ילדי והכל מושלם. וכנראה קצת נתקעתי באיזה גיל 25

גליה 1211

Well-known member
אני לא רואה חדשות בכלל, אם בקבוצת ווטסאפ של הילדים עוברות הודעות כאלה, שב24 שעות הקרובות הם יתקפו, זה מלחיץ. אני יודעת שיש רב סרן שמועתי. אבל מה אני סתם נראה לכם תומכת באמילי? אני בתוך תוכי קצת אמילי
😆
רק קצת כי בכל זאת בגיל 44 כבר יש הרבה מעבר. אבל גיל 20 הייתה התקופה שהייתי בול כמו אמילי, גל גברעם, לין ועוד ..וגם האקס שלי קראה לי ילדה. אני פשוט חייה איתן את החיים מחדש. שלא תבינו לא נכון, אניי מאוד אוהבת את בעלי ושני ילדי והכל מושלם. וכנראה קצת נתקעתי באיזה גיל 25
מובן😅😘

מצב
הנושא נעול.
למעלה