קודם מיכל. ונאמר אמן.ונגיד
אמן
טוב שפטרנו
בדיוקקודם מיכל. ונאמר אמן.
תודה על האזהרההמצלמה לא זזה מחיים
יותר כמו: מי שרוצה להמשיך להיות בהיסטריה ולתדלק את שנאתו לחצי מהעם - שיראה 12 ו-13. מי שרוצה אינפוזיה 24/7 של תחושה תבוסתנית ומתייסרת ומתמקדת כל הזמן במה שרע - שיראה 12 ו-13.גם בערוצים (לכאורה) הנורמליים הכל דוסי.
תִראו ערוצים 12 ו- 13.
דווקא חיבבתי אותך. לא נורא, אחזור לחבב את דרוקר.יותר כמו: מי שרוצה להמשיך להיות בהיסטריה ולתדלק את שנאתו לחצי מהעם - שיראה 12 ו-13. מי שרוצה אינפוזיה 24/7 של תחושה תבוסתנית ומתייסרת ומתמקדת כל הזמן במה שרע - שיראה 12 ו-13.
הנורמלי החדש זה 14 עם כמה שקשה לחלק להבין ולהכיר בכך. הסביר-מינוס זה 11. הינדוס התודעה לאורך עשרות שנים זה 12. שטיפת המוח וההסתה זה 13. רמת הדיווחים המומצאים לחלוטין ב12 ו-13 יצאה משליטה, פשוט שקרים מ-א' ועד ת'.
מעריך שהרוב המוחלט של מי שהיה פה בפרנויות על המלחמה צפה ב12 ו-13 שלפיהם בחוץ יש אש גיהינום.
מי שלא צפה בהם נהנה מחודש רגוע ושליו ללא התממשות תחזיות התבהלה והשקרים. אל ּג׳זירה, אל מיאדין ואל-מנאר משדרים מדי יום קטעים מהאולפנים ב12-13 והמסרים כמעט מסונכרנים.
למזלנו 14 הפך לערוץ השני הכי נצפה בארץ ומקרב את המוות הסופי של ערוץ 13 עוד צעד אחד.
עד כאן פינת ה off topic וזה אחרי שהסרתי מההודעה חלקים נוספים וסימוכין כדי לא להספים. נחזור לצנזור הבריכה
תודה על העזרה בהעברת הנקודה - "אני צופה ב-13 ואתה לא חושב כמוני אז מעתה נמחקת" - כך לימדו שם לנהוגדווקא חיבבתי אותך. לא נורא, אחזור לחבב את דרוקר.
לא יודעת מי שמחק אותך. אני לא מוחקת( חלילה) רק מזעיפה פנים, מרימה גבות וזהו. ( ומאחורי הגב כיאה למלאני, אני מתה לזרוק עליך ספסל)תודה על העזרה בהעברת הנקודה - "אני צופה ב-13 ואתה לא חושב כמוני אז מעתה נמחקת" - כך לימדו שם לנהוג
אני ידעתי יפה מאוד מי הוא, עוד מהתקופה שאפשר היה לנהל פורום פוליטי.דווקא חיבבתי אותך. לא נורא, אחזור לחבב את דרוקר.
אני מסכיםיותר כמו: מי שרוצה להמשיך להיות בהיסטריה ולתדלק את שנאתו לחצי מהעם - שיראה 12 ו-13. מי שרוצה אינפוזיה 24/7 של תחושה תבוסתנית ומתייסרת ומתמקדת כל הזמן במה שרע - שיראה 12 ו-13.
הנורמלי החדש זה 14 עם כמה שקשה לחלק להבין ולהכיר בכך. הסביר-מינוס זה 11. הינדוס התודעה לאורך עשרות שנים זה 12. שטיפת המוח וההסתה זה 13. רמת הדיווחים המומצאים לחלוטין ב12 ו-13 יצאה משליטה, פשוט שקרים מ-א' ועד ת'.
מעריך שהרוב המוחלט של מי שהיה פה בפרנויות על המלחמה צפה ב12 ו-13 שלפיהם בחוץ יש אש גיהינום.
מי שלא צפה בהם נהנה מחודש רגוע ושליו ללא התממשות תחזיות התבהלה והשקרים. אל ּג׳זירה, אל מיאדין ואל-מנאר משדרים מדי יום קטעים מהאולפנים ב12-13 והמסרים כמעט מסונכרנים.
למזלנו 14 הפך לערוץ השני הכי נצפה בארץ ומקרב את המוות הסופי של ערוץ 13 עוד צעד אחד.
עד כאן פינת ה off topic וזה אחרי שהסרתי מההודעה חלקים נוספים וסימוכין כדי לא להספים. נחזור לצנזור הבריכה
ערוץ "האמת האלטרנטיבית".יותר כמו: מי שרוצה להמשיך להיות בהיסטריה ולתדלק את שנאתו לחצי מהעם - שיראה 12 ו-13. מי שרוצה אינפוזיה 24/7 של תחושה תבוסתנית ומתייסרת ומתמקדת כל הזמן במה שרע - שיראה 12 ו-13.
סיימו בבקשה את הדיון הזה עכשיו!בוקר טוב לכם,
כן, אני ממורמרת....
אני כבר לא מדברת על ערוץ קרעי (11) ועל ערוץ 14.
גם בערוצים (לכאורה) הנורמליים הכל דוסי.
ברור שאני אֶרעֶה בשדות זרים.....
תִראו ערוצים 12 ו- 13.
עילגים יש בכל מקום.והעברית ???
אם יש אלוהים, הייתי אומרת
"אלוהים ישמור".
(שני רגליים)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.